Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 08 1000RR alsam beni yakar,almasam beni yakar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

08 1000RR alsam beni yakar,almasam beni yakar

08 1000RR alsam beni yakar,almasam beni yakar
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 11:54    Mesaj konusu: 08 1000RR alsam beni yakar,almasam beni yakar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir kaç aydır sabırla 1000RR nedir ne degildir diye bekledim durdum,Benim için üzücüde olsa malesef yag problemi yüzünden alamıyorum. Üzgünüm Çevremde 1000RR ı alan bütün arkadaşlarımda bu sorunun olduguna dair bir sürü duyum alıyorum.
Bunca şeyi duyupta bile bile 1000RR ı alamıyorum,600RR alıyım diyorum kendi kendime oda bir sürü çoluk çocugun elinde oyuncak olmuş,Biriyle sohbet ediyim diyorsun vitesli motorun ne oldugunu bilmeyen kendincede süper usta olan litrelik motor kullanıcıları tarafından tiye alınıyorsun. Gülümsüyorum 600cc sanki ayaga düşmüş gibi. Dil çıkarıyorum EEEE başka motormu yokta motor alamıyorum,Yok tabi ne alınabilirki suzimi,yamamı,kawamı Ben bu motorlarında handikaplarını saymaya kalksam ne sayfa yeter,nede tartışma biter. Dil çıkarıyorum yama ya laf etsem erbil kızar Dil çıkarıyorum Suzi ye laf etsem eray kızar Dil çıkarıyorum yani yukarısı bıyık aşagısı sakal durumu.
suzi de adam gibi servis yok denecek kadar az,Yama da servis olsa ne olur olmasa ne olur motorda iş yok,Kawa yı satanı bir elin parmakları kadar azki servisi kaç tane olsun. ? Geriye Honda kalıyor oda bu sene 1000RR yüzünden başı biraz agrıyacak gibi. Üzgünüm
Ne yapalım bu durumda mecbuRR kalırsak Yine Honda yine 600RR peh yapacak bir durum kalmıyoRR Gülümsüyorum
( Çoluk çocuk olmayanlar alınmasınlar üstlerinede almasınlar )
Uzun lafın kısası Hondadan ötesi yoookkkkk. . . Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Yaw laf aramızda GSX600R beyaz baya bi hoşuma gitti ama param yetmez ona alsamda bu ne yaban çelişki. Çok gülüyorum Eray hediye ederse ozaman ayrı tabi. Çok gülüyorum
arkadaşlar bi yardım be çevrenizde bildiginiz yag yakmayan 08 1000RR varsa talibim Göz kırpıyorum Yolda denemek şartıyla Göz kırpıyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen en iyisi Ducati yada Aprilia al geriye birtek bu seçenekler kalmış

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm, biz çoluk çocukmuyuz ?
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abi tükkanda Mavi Busa ve Beyaz Gixxer 600 yan yana kuzu gibi duruyolar... Sen gene bi uğra bana Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ha bir de bunu söyleyim bircok 1000 lık kullanıcısı 600 lüğün hakkını bile veremiyorlar o da ayrı bir mesele tabi
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, Adam çoluk çocuk olmayanlar üstüne alınmasın demiş. Sen alınma kardeş üstüne.

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan demiş ki:
ha bir de bunu söyleyim bircok 1000 lık kullanıcısı 600 lüğün hakkını bile veremiyorlar o da ayrı bir mesele tabi

+1

Yeni kasa RR hoşuma gidiyo artık nedense hep böyle oluyo ilk çıktığında hoşuma gitmiyo sora sora aşık oluyorum. Gülümsüyorum Sorunlar konusunda Honda bi açıklama yapmıştı sanırım. Doğru rodaja bağlı bi durum kanımca.

Dün gece S'e 08 Beyaz 1000 RR bir girdiki çok güzel bi görüntü hele o park şeklinde yanan aynalardaki ledler çok başka gösteriyo gece virajda kaldır yatır yaprken. Çoook seviyorum
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

unsalyzf demiş ki:
KoRRhan, Adam çoluk çocuk olmayanlar üstüne alınmasın demiş. Sen alınma kardeş üstüne.
Bravo
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm, unsalyzf, pekiyi alınmadım Gülümsüyorum
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm, benim motoru deniyebilirsin Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan demiş ki:

çok doğru söylemiş 600cc en idaeli bence Bravo
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul demiş ki:
nostorm, benim motoru deniyebilirsin Gülümsüyorum
1000RR deneyecegiz derken paket olmayalım,hadi beni geçte motoRRuna yazık,teklifin için saol,latife etmeye çalıştım. Göz kırpıyorum
Şimdi 600RR için pazarlık yaptım,İstemeye istemeyede olsa alacagım heralde,Bu senede litrelik makineye binemiyecegiz anlaşılan. Üzgünüm Bizim kaRRARR yine oldu 600RR Bravo
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorumu sana satabilirim yaninda da 1 yillik yag ihtiyacinda benden... motorum fulldur:) nasi olsa honda buyuk marka 1 yila kalmaz cozer sorunu. inanmiyor musun yoksa... OK

I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda Hayat onda kesin çözer Murat abi
bak beyaz 1000RR çiçek Bravo yanında 1 bidon yağda bedava bence kaçmaz
hatta yağın arta kalanını diğer 1000RR'lı arkadaşlara satarsan belki motor bedavaya gelir Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu k9 u bi görmek lazım derim Bravo

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal