Bir kaç aydır sabırla 1000RR nedir ne degildir diye bekledim durdum,Benim için üzücüde olsa malesef yag problemi yüzünden alamıyorum. Çevremde 1000RR ı alan bütün arkadaşlarımda bu sorunun olduguna dair bir sürü duyum alıyorum.
Bunca şeyi duyupta bile bile 1000RR ı alamıyorum,600RR alıyım diyorum kendi kendime oda bir sürü çoluk çocugun elinde oyuncak olmuş,Biriyle sohbet ediyim diyorsun vitesli motorun ne oldugunu bilmeyen kendincede süper usta olan litrelik motor kullanıcıları tarafından tiye alınıyorsun. 600cc sanki ayaga düşmüş gibi. EEEE başka motormu yokta motor alamıyorum,Yok tabi ne alınabilirki suzimi,yamamı,kawamı Ben bu motorlarında handikaplarını saymaya kalksam ne sayfa yeter,nede tartışma biter. yama ya laf etsem erbil kızar Suzi ye laf etsem eray kızar yani yukarısı bıyık aşagısı sakal durumu.
suzi de adam gibi servis yok denecek kadar az,Yama da servis olsa ne olur olmasa ne olur motorda iş yok,Kawa yı satanı bir elin parmakları kadar azki servisi kaç tane olsun. Geriye Honda kalıyor oda bu sene 1000RR yüzünden başı biraz agrıyacak gibi.
Ne yapalım bu durumda mecbuRR kalırsak Yine Honda yine 600RR peh yapacak bir durum kalmıyoRR
( Çoluk çocuk olmayanlar alınmasınlar üstlerinede almasınlar )
Uzun lafın kısası Hondadan ötesi yoookkkkk. . .
Yaw laf aramızda GSX600R beyaz baya bi hoşuma gitti ama param yetmez ona alsamda bu ne yaban çelişki. Eray hediye ederse ozaman ayrı tabi.
arkadaşlar bi yardım be çevrenizde bildiginiz yag yakmayan 08 1000RR varsa talibim Yolda denemek şartıyla _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Tarih: 25.07.2008 - 12:21 Mesaj konusu:
KoRRhan demiş ki:
ha bir de bunu söyleyim bircok 1000 lık kullanıcısı 600 lüğün hakkını bile veremiyorlar o da ayrı bir mesele tabi
+1
Yeni kasa RR hoşuma gidiyo artık nedense hep böyle oluyo ilk çıktığında hoşuma gitmiyo sora sora aşık oluyorum. Sorunlar konusunda Honda bi açıklama yapmıştı sanırım. Doğru rodaja bağlı bi durum kanımca.
Dün gece S'e 08 Beyaz 1000 RR bir girdiki çok güzel bi görüntü hele o park şeklinde yanan aynalardaki ledler çok başka gösteriyo gece virajda kaldır yatır yaprken. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
1000RR deneyecegiz derken paket olmayalım,hadi beni geçte motoRRuna yazık,teklifin için saol,latife etmeye çalıştım.
Şimdi 600RR için pazarlık yaptım,İstemeye istemeyede olsa alacagım heralde,Bu senede litrelik makineye binemiyecegiz anlaşılan. Bizim kaRRARR yine oldu 600RR _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
motorumu sana satabilirim yaninda da 1 yillik yag ihtiyacinda benden... motorum fulldur:) nasi olsa honda buyuk marka 1 yila kalmaz cozer sorunu. inanmiyor musun yoksa... _________________ [img]http://img409.imageshack.us/img409/5381/nrejy6il1jrg83cawp21ms8zd5.gif[/img]
Honda Hayat onda kesin çözer Murat abi
bak beyaz 1000RR çiçek yanında 1 bidon yağda bedava bence kaçmaz
hatta yağın arta kalanını diğer 1000RR'lı arkadaşlara satarsan belki motor bedavaya gelir _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız