Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Pardon.. Biraz yardım lutfen

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Pardon.. Biraz yardım lutfen

Pardon.. Biraz yardım lutfen
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
01showtime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCE NİNJA 250
Başa dön
01showtime Çevrimdışı 01showtime Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 25.07.2008 - 04:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WaleC, ben 100cc scooter ile başlamıştım,sonra Honda'nın eğitmine gittim ve çok rahat bir şekilde vitesli motora başladım,kademe kademe ilerlettim ve şimdi 600 RR kullanıyorum ve seneye inşallah yarışlara katılacağım Gülümsüyorum Ben bunların hepsini 1 yıl gibi kısa bir süre içerisinde yaptım,anlayacağın o ki insan istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yok Gülümsüyorum Beni yakından tanıyan arkadaşlarım "azmettin ve yaptın" derler Çok gülüyorum bence sen de benim gibi yap dediğin kadar çok seviyorsan racing'i.Hiç scooter olayına girme,hem teker küçüldükçe risk artar,unutma Bravo Bence yakıt tasarrufu ve hafiflik diyorsan honda cbr 125 r biçilmiş kaftan Bravo Amaaa şöyle tok bir görünümü olsun ve hemen de değiştirmeyeyim diyorsan yavru ninja ya da hyosung gt 250 r derim ben.Senin yaşadığın kararsızlığı çok iyi anlıyorum,o yüzden herkese kulak ver ve herkesin dediğine de takılma Çok gülüyorum Dengelemeye çalış yani ve en önemlisi önce eğitimini almaya çalış,sonra bu motorları deneyebileceğin bir ortam ayarlamayı dene ve sonra içine sineni al Bravo İnan bana,en sağlıklı yol bu Bravo
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 25.07.2008 - 04:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben o ücünün arasindan yzf 125 R alirdim
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 25.07.2008 - 05:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede 125 veya 250 cc vitesli makina ile baslaman cok daha mantikli...Bu sirada surus egitimleride cok yardimci olabilir. Ileride kendini hazir hissedince buyuk makinaya gecersin...Hevesini ne olursa olsun kirma....
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 25.07.2008 - 06:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bencede sakın scooterla uğraşma. çünkü ileride race makine kullanmak istiyorum demişsin.
vitesli küçük cc bir motorla başla bende öyle yaptıydım zamanında Göz kırpıyorum
artık hangi markayı alsam yada 2. elmi sıfır makinemi alsam sorularının cevabı da senin maddiyatında bitiyor
ben olsam 2. el kawa yada honda cbr 125r alırdım. çünkü nede olsa 1 seneye varmaz satacaksın zarar etiş olmazsın fazla
şimdi sana zor gibi geliyodur vitesli motor kullanmak ama inan 2 ay geçmez ben sıkıldım artık 600cc'ye mi geçsem ne demeye başlıyacaksın Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WaleC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumlarınız ve fikirleriniz için herkese tesekkur ederim Gülümsüyorum şimdi taksitle motor bakma aşamasına geldim Gülümsüyorum
Başa dön
WaleC Çevrimdışı WaleC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OzlemJordan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ninjaların fiyatı 5,500 euro.Bende hiç motor kullanmadığım halde ninja düşünüyorum ama elbetteki kawasaki yeşili değil siyahı olur:) Atın ölümü arpadan olsun misali vurcam kendimi yollara
Başa dön
OzlemJordan Çevrimdışı OzlemJordan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fazers2
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.07.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooter ı boş ver 250 lik yeşil yakışır ben babamın jawa sıyla başladıydım,şu anki fazerımla aynı kiloydu ben 15 yaşındaydım.düşme hakkımın tamamınıda o motorda kullandım .dizlerimde hala izleri durur
Başa dön
fazers2 Çevrimdışı fazers2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tintini
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR

MesajTarih: 25.07.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VALLA VITESLI EN İİ Sİ KULLANABILIRSEN ama scoter den vıteslıye gecerken fazla sorun yasıcanı sanmıom ama drek vıteslıye gecıcem dıosan da nınja ii derım hem yamaha daha turkıye de yok sanırım sen yıne scoterle devam et ben ce honda beat mesela hem cabuk elden cıkar saglam motorda Göz kırpıyorum Bravo

TRAFIK CANAVARI BENIM NE OLUM SUSTURUR NE POLIS DURDURUR
Başa dön
tintini Çevrimdışı tintini Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 25.07.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki Ninja 250 ! Bravo
Kurcalaya kurcalaya öğrenirsin Gülümsüyorum
Mesela bana vitesli motor sürmeyi öğreten MD'dir Çok gülüyorum (Resimlerle videolarla Gülümsüyorum )
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
copil
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Scooter al arkadaşım,başlangış için en güvenlisi odur.250 lik almanı tavsiye ederim.Ben 150 lik bir çinli chooper ile başladım motor macerasına.500 km de sıkıldım ve sattım.motoru "0"aldığım için zararımda oldu. eğer bir scooter almış olsaydım onu satmaz 2.motor olarak tutardım.600 cc ve daha büyük makineler scooter kadar pratik değil,yanında bir scooterında olmasında fayda var.scooter terlik gibi adeta,giy çık.scooterı 2.el alırsan maliyetinide düşürmüş olursun.
copil Çevrimdışı copil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence İlk mtorun kolay satabileceğin bir motor olmalı !
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk motor olacağı ve deneyimin olmadığı için düşüp kalkacağın bir motor olacak o yüzden grenajsız düşük hacimli bir motor olsa daha iyi olur bence Bravo
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

küçük cc le başla kardeşim.ybr 125 veya cbr 125 le başla.dahasonra yükseklere geçersin. Bravo
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CheGUEVARA, saçmalama istersen sen... o baksene buyuk cc dan bahsedıyuor..
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal