Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 365 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 25.07.2008 - 04:32 Mesaj konusu:
WaleC, ben 100cc scooter ile başlamıştım,sonra Honda'nın eğitmine gittim ve çok rahat bir şekilde vitesli motora başladım,kademe kademe ilerlettim ve şimdi 600 RR kullanıyorum ve seneye inşallah yarışlara katılacağım Ben bunların hepsini 1 yıl gibi kısa bir süre içerisinde yaptım,anlayacağın o ki insan istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yok Beni yakından tanıyan arkadaşlarım "azmettin ve yaptın" derler bence sen de benim gibi yap dediğin kadar çok seviyorsan racing'i.Hiç scooter olayına girme,hem teker küçüldükçe risk artar,unutma Bence yakıt tasarrufu ve hafiflik diyorsan honda cbr 125 r biçilmiş kaftan Amaaa şöyle tok bir görünümü olsun ve hemen de değiştirmeyeyim diyorsan yavru ninja ya da hyosung gt 250 r derim ben.Senin yaşadığın kararsızlığı çok iyi anlıyorum,o yüzden herkese kulak ver ve herkesin dediğine de takılma Dengelemeye çalış yani ve en önemlisi önce eğitimini almaya çalış,sonra bu motorları deneyebileceğin bir ortam ayarlamayı dene ve sonra içine sineni al İnan bana,en sağlıklı yol bu
Bencede 125 veya 250 cc vitesli makina ile baslaman cok daha mantikli...Bu sirada surus egitimleride cok yardimci olabilir. Ileride kendini hazir hissedince buyuk makinaya gecersin...Hevesini ne olursa olsun kirma....
arkadaşım bencede sakın scooterla uğraşma. çünkü ileride race makine kullanmak istiyorum demişsin.
vitesli küçük cc bir motorla başla bende öyle yaptıydım zamanında
artık hangi markayı alsam yada 2. elmi sıfır makinemi alsam sorularının cevabı da senin maddiyatında bitiyor
ben olsam 2. el kawa yada honda cbr 125r alırdım. çünkü nede olsa 1 seneye varmaz satacaksın zarar etiş olmazsın fazla
şimdi sana zor gibi geliyodur vitesli motor kullanmak ama inan 2 ay geçmez ben sıkıldım artık 600cc'ye mi geçsem ne demeye başlıyacaksın
Ninjaların fiyatı 5,500 euro.Bende hiç motor kullanmadığım halde ninja düşünüyorum ama elbetteki kawasaki yeşili değil siyahı olur:) Atın ölümü arpadan olsun misali vurcam kendimi yollara
scooter ı boş ver 250 lik yeşil yakışır ben babamın jawa sıyla başladıydım,şu anki fazerımla aynı kiloydu ben 15 yaşındaydım.düşme hakkımın tamamınıda o motorda kullandım .dizlerimde hala izleri durur
Kayıt: Aug 09, 2007 Mesajlar: 248 Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR
Tarih: 25.07.2008 - 11:18 Mesaj konusu:
VALLA VITESLI EN İİ Sİ KULLANABILIRSEN ama scoter den vıteslıye gecerken fazla sorun yasıcanı sanmıom ama drek vıteslıye gecıcem dıosan da nınja ii derım hem yamaha daha turkıye de yok sanırım sen yıne scoterle devam et ben ce honda beat mesela hem cabuk elden cıkar saglam motorda _________________ KARAKOL MERKEZ FARKETMEEZZ ANTALYA GENCLIK AFFETMEEZZZ
TRAFIK CANAVARI BENIM NE OLUM SUSTURUR NE POLIS DURDURUR
Tarih: 25.07.2008 - 12:05 Mesaj konusu:
Scooter al arkadaşım,başlangış için en güvenlisi odur.250 lik almanı tavsiye ederim.Ben 150 lik bir çinli chooper ile başladım motor macerasına.500 km de sıkıldım ve sattım.motoru "0"aldığım için zararımda oldu. eğer bir scooter almış olsaydım onu satmaz 2.motor olarak tutardım.600 cc ve daha büyük makineler scooter kadar pratik değil,yanında bir scooterında olmasında fayda var.scooter terlik gibi adeta,giy çık.scooterı 2.el alırsan maliyetinide düşürmüş olursun. _________________ susuz pisuvar icat olmuş,bu susuzlukta iyide olmuş linkte detaylar mevcut.
www.falconwaterfree.net
Tarih: 25.07.2008 - 13:03 Mesaj konusu:
ilk motor olacağı ve deneyimin olmadığı için düşüp kalkacağın bir motor olacak o yüzden grenajsız düşük hacimli bir motor olsa daha iyi olur bence _________________ -----------------------
www.kaymod.org
hakann(0rh-)
-----------------------
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız