Tarih: 25.07.2008 - 13:28 Mesaj konusu:
keyıflı bı akşamdı herkeze teşekkurler bılakıs ısak abıme _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
Tarih: 25.07.2008 - 13:48 Mesaj konusu:
VOLKAN ya sorma tekneden inerken yosuna bastım ayağım kaydı cup denize deniz kenarında scriptease yaptım ve donla eve geldim herkes deli diye bana bakıyordu ulan bi polis çevirsede evrak sorsa dedim yanımdan geçti durdurmadılar donla çıkardım karşılarına al cebimde evraklar derdim ama olmadı E5 te ne güzel cıbıldak adamın biri araba kullanıyor hehehe , yok be o kadar deniz suyunu emdi yine çekmedi donum kaliteliymiş avucunu yala
Tarih: 25.07.2008 - 14:16 Mesaj konusu:
ne bu yaa koca koca adamlar kafayı bulup yerlerde güreşiyolar güreşte olduğu belli değil ye neyse , hem bu ne böle biralar 3 aylara girdik töbe töbe ahh o kirpi oklarını fırlatıp bir delik deşik delseydi sizi görürdünüz adamlara bak ya kene korkusuda yok yayılmışlar yerlere bir kaç kene bulup yetiştirip çoğaltıp oraya ben atayımda görürsünüz siz
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 25.07.2008 - 15:24 Mesaj konusu:
tennere demiş ki:
neresi guzel bılınmıyo bunun dogayı kırletmış ler bunler okadar
ve ufak çocuk var orde bu saatde olması yanliş örnek
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ve kirpi de sahde gösterme bence o
bız dogayı kıletmedık imaj yapmak resım cekılmes
Yaw teneke kardeşim hadi çamur atacaksın anladık sen millete çamur atmaktan hoşlanıyorsun bunu anladık ama, be kardeşim çamur atarken bile itina göster doğru dürüst yaz bundan sonra. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 345 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 25.07.2008 - 17:28 Mesaj konusu:
tamero, geçmiş olsun E ama Tamero abi,öle heryerde anlatırsan şöle teknem var,böle teknem var diye,olacağı buydu Olanı var,olmayanı var ama di mi? _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız