ogün bende ordayım konyanın tektekeri olarak olum şahin iyi nam salmışsın len kanka motorcular araında helal olsun senin o gün beraber gidelimde konya bi teker görsün değilmi kankaaaaaaaaaa
nuriR1, sorması ayıp kım nam salmıs karayolcu mustafa abı falan tırsmıs bu sahın hangı sahın nam salması ıcın önce muammer tuysuz- karayolcu- zxrhalıt- faut bozkurt- mehmet cal- volkan- nurı-Ibraamm ada- yasın- recep -boyacı samet daha adını sayamadıgım bır cok ısmın ALLAH korusun konyadan gıtmesı lazım
arkadaşlar canlarım çığerlerım bırılerı bırılerıne gaz vermesın allah korusun sen çok ıyısın dedıklerı kardeşlerımızı kaybettık hep butür kelımeler rahmetlılerın başını yedı _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
crazy_81, onu anlayan anladı,bu çocuk buraya bi gelse Allah tan...
Volkan kurul unki vücut gelde yakından gör,teneke bozuntusu manyak a....k.....salak salak konuşup milletin asabını bozuyorsun sen ne biçim bi adamsın ya ne olduğunu anlamadım gitti sen kırmamısın ne bozuntususun lan tenere,s...git başka yerleri karıştır... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5736 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 26.07.2008 - 11:46 Mesaj konusu:
volkankurul demiş ki:
crazy_81,
Alıntı:
Zx12aLi demiş ki:
tennere, s....a......k....
orada olmaya çalışacağım
abı nedemek ıstedın hıc bısey anlasılmıyo
selamın aleyküm kardeşim in kısaltılmışı olsa gerek
heeeee tamam abı sımdı anladımm
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Zx12aLi demiş ki:
crazy_81, onu anlayan anladı,bu çocuk buraya bi gelse Allah tan...
Volkan kurul unki vücut gelde yakından gör,teneke bozuntusu manyak a....k.....salak salak konuşup milletin asabını bozuyorsun sen ne biçim bi adamsın ya ne olduğunu anlamadım gitti sen kırmamısın ne bozuntususun lan tenere,s...git başka yerleri karıştır...
burdada sanırım ASLAN KARDESIM falan dedı hayır ben anlamıyorum ya o bakımdan _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız