delici, Ya plan böleeee, hani hep beraber gidelim, komiklikler, şakalar, gülelim eğlenelim felan işte
Bunlar Klasik Taktikler Halilim Değiştir bunları... artık kimse yemiyoo Biraz daha yaratıcı olmalısın ... meselaa lolipop yada elma şekerini dene chlek vanillia yada cokomelde olabilir hehehe _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7649 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 25.07.2008 - 13:59 Mesaj konusu:
HalilRR, ya aklıma gelmişken sorayım istedim;
bu en son gittiğiniz adaland ile Aqua Fantasy ayrı yerler değilmi ?
ilk kez gideceğimden yanlış yere gitmeyelim babında sormak istedim... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
ilk kez gideceğimden yanlış yere gitmeyelim babında sormak istedim...
HalilRR, ya abi ben gelemiyorum ufak bi sorun oluştu arkadaşta 600f vardı onunla beraber gelicektik.arkadaş sabah otobüse çarpmış motor pert olmuş 2 saat sonrada yola çıkıcaktık ama olmadı neyse size iyi eğlenceler
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7649 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 25.07.2008 - 23:59 Mesaj konusu:
bekr demiş ki:
ekamba demiş ki:
ilk kez gideceğimden yanlış yere gitmeyelim babında sormak istedim...
erbilcim sen sabah kordon kafeye gel grup halinde gideriz
dostum ben arabayla geleceğim,
sizden evvel yola çıkmayı düşünüyorum,siz otobana çıktınızmı delirirsiniz kopar gidersiniz
yine yalnız gitmek zorunda kalırım arkadan,
en iyisimi önden çıkar evvel girerim sizden nerde kaldınız diye de makara yaparım _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 26.07.2008 - 01:32 Mesaj konusu:
Alıntı:
dostum ben arabayla geleceğim,
sizden evvel yola çıkmayı düşünüyorum,siz otobana çıktınızmı delirirsiniz kopar gidersiniz
yine yalnız gitmek zorunda kalırım arkadan,
sen motorla gelseydinde bu sıralamanın pek değişceğini sanmıyorum zaten oyüzden sıkıntı yapma kendine dostum!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız