Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 08 1000RR alsam beni yakar,almasam beni yakar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

08 1000RR alsam beni yakar,almasam beni yakar

08 1000RR alsam beni yakar,almasam beni yakar
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ha bir de bunu söyleyim bircok 1000 lık kullanıcısı 600 lüğün hakkını bile veremiyorlar o da ayrı bir mesele tabi

+1

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm demiş ki:
motorumu sana satabilirim yaninda da 1 yillik yag ihtiyacinda benden... motorum fulldur:) nasi olsa honda buyuk marka 1 yila kalmaz cozer sorunu. inanmiyor musun yoksa... OK
Valla çözüp çözmeyecegini bilemem,Bilsem zaten 1000RR alırım,Bu sorunların oldugunu bile bilede almam,Her nekadar Honda yı sevsemde kusura bakmasın Honda ben salak degilim,motoru alma konusuna gelince ilhami senin motoru denemeye gerek yok zaten İstemiyorum Motorunun durumu ortada o motoru alıp agırmayan başımı agrıtamam,Yinede her şeye rahmen Honda alacagım hatta belkide bugün pazarlıgını yaptım,bitti işlerimden fırsat bulup sadece gidip 5 motordan birisini begenmesi kaldı. Bravo Benim için Hondadan ötesi yok.
600RR yine son KaRRaRR
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin kafa baya bi hondada takılı kalmış bence sen gönlünden geçen motoru yani hondayı al Bravo

Son Mesajdan 35 saniye:

ama işte bile bile lades yapılırmı işin bide bu yanı var Üzgünüm
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
Honda Hayat onda kesin çözer Murat abi
bak beyaz 1000RR çiçek Bravo yanında 1 bidon yağda bedava bence kaçmaz
hatta yağın arta kalanını diğer 1000RR'lı arkadaşlara satarsan belki motor bedavaya gelir Delirdim
Ulen eray burdanda nemalanmışsın helal sana. Gülümsüyorum sen bırak şimdi onu bunu 600RR la aynı mangıra verebiliyonmu ondan bahset,Paracıklar gidecek Yine hondaya. 600RR yagda istemiyormuş duyduguma göre. Dil çıkarıyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başının ağrımasını istemiyosan.kalite bişey al.honda diyorsan en idael 600 rr bence. Bravo
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CheGUEVARA demiş ki:
başının ağrımasını istemiyosan.kalite bişey al.honda diyorsan en idael 600 rr bence. Bravo
600RR ım zaten vardı 2007 siyah beyaz Rahmetli oldu yine 600RR alacagız bu gidişle. Bravo
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm, Bravo Bravo
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Re: 08 1000RR alsam beni yakar,almasam beni yakar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm demiş ki:
Bir kaç aydır sabırla 1000RR nedir ne degildir diye bekledim durdum,Benim için üzücüde olsa malesef yag problemi yüzünden alamıyorum. Üzgünüm Çevremde 1000RR ı alan bütün arkadaşlarımda bu sorunun olduguna dair bir sürü duyum alıyorum.
Bunca şeyi duyupta bile bile 1000RR ı alamıyorum,Yok tabi ne alınabilirki suzimi,yamamı,kawamı Ben bu motorlarında handikaplarını saymaya kalksam ne sayfa yeter,nede tartışma biter. Dil çıkarıyorum yama ya laf etsem erbil kızar Dil çıkarıyorum Suzi ye laf etsem eray kızar Dil çıkarıyorum yani yukarısı bıyık aşagısı sakal durumu.
hele şükür bazı şeyleri kabul ettin sonunda demek Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
yama,suzu ve kawa nın handikaplarını da yeri gelmişken söylermisin.
coşturalım topiğini hemen,canım sıkılıyor zaten boş boş oturmaktan..... Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
vakit geçsin,hadi say diğer markaların handikaplarını,pusudayım bekliyorum. Gülümsüyorum
bu arada bukadar beklemişin,şurda 2 ay daha bekle 2009 yeni modelleri gör ona göre bi karar ver bence Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm demiş ki:
Ulen eray burdanda nemalanmışsın helal sana. Gülümsüyorum sen bırak şimdi onu bunu 600RR la aynı mangıra verebiliyonmu ondan bahset,Paracıklar gidecek Yine hondaya. 600RR yagda istemiyormuş duyduguma göre. Dil çıkarıyorum

yok hocam malesef, 19-19,5'a veriyolardı en son 600RR'ı.. O paraya malesef ben veremem,GSXR' gibi makineye yazık dili olsa küfreder Çok gülüyorum her köşe başında 10 tane yokki bundan Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 43 saniye:

hee bide 2009 Ruhsatlı olacak GSXR 600 onuda hesaba kat Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
nostorm demiş ki:

yok hocam malesef, 19-19,5'a veriyolardı en son 600RR'ı.. O paraya malesef ben veremem,GSXR' gibi makineye yazık dili olsa küfreder Çok gülüyorum her köşe başında 10 tane yokki bundan Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 43 saniye:

hee bide 2009 Ruhsatlı olacak GSXR 600 onuda hesaba kat Göz kırpıyorum
Nerde veriyorlar o paraya canım söylermisin,Gidip alayım hemen. Gülümsüyorum Kırmızı beyaz olanını Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ekamba, Şase desem debriyaj desem,Kol desem kısaca yetermi erbil Çok gülüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm, YETMEZZZ,ayrıntı isteruk....... Dil çıkarıyorum kanıt ve delil isteruk... Çok gülüyorum
bu arada debraj ile r1i kast ediyorsan 2006 modeli köküne kadar kullandım debraj sorunu yaşamadım,
keza 2007 modellerde yaşayanı görmedim desem... Gülümsüyorum haa normal çalışmasında hafif ses geliyor dersen amenna,
ama durduk yerde debraj sorunu çıkarıyor falan filana girersen orda dur derim sana.. Göz kırpıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 25.07.2008 - 14:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
nostorm, YETMEZZZ,ayrıntı isteruk....... Dil çıkarıyorum kanıt ve delil isteruk... Çok gülüyorum
Delilin kendisi bizzat sensin canım,kaçtane enkaz R1 yükledin kamyona. Çok gülüyorum Anlatsana. Göz kırpıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm demiş ki:
Delilin kendisi bizzat sensin canım,kaçtane enkaz R1 yükledin kamyona. Çok gülüyorum Anlatsana. Göz kırpıyorum
sevgili dostum,o kamyona yüklediğim r1 20,000+ km deydi ve gayet normal bir durumdu.
yükledik izmire gittik değiştirdik ve yolumuza sorunsuzca devam ettik.bunlar olağan şeyler.
20,000 km de debrajın değişmesi anormal bir durummu acaba ?
redstorm ilhamiyi kast ediyorsan kendi açıklamayı yapar zaten bu durumla ilgili... Gülümsüyorum

sanırım bunu kast ediyorsun.... Dil çıkarıyorum

ama unuttuğun bişii daha var,sadece yamaha değil kamyona honda da yüklenmişti naaaber... Çok gülüyorum

En son ekamba tarafından 25.07.2008 - 14:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura demiş ki:
şu k9 u bi görmek lazım derim Bravo

sana aslında yakışır bi K9. Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mrt7
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen en iyisi 2006 yada 2007 1000rr al hiç pişman olmazsın! Daha mutlu olursun Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
2. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal