motorumu sana satabilirim yaninda da 1 yillik yag ihtiyacinda benden... motorum fulldur:) nasi olsa honda buyuk marka 1 yila kalmaz cozer sorunu. inanmiyor musun yoksa...
Valla çözüp çözmeyecegini bilemem,Bilsem zaten 1000RR alırım,Bu sorunların oldugunu bile bilede almam,Her nekadar Honda yı sevsemde kusura bakmasın Honda ben salak degilim,motoru alma konusuna gelince ilhami senin motoru denemeye gerek yok zaten Motorunun durumu ortada o motoru alıp agırmayan başımı agrıtamam,Yinede her şeye rahmen Honda alacagım hatta belkide bugün pazarlıgını yaptım,bitti işlerimden fırsat bulup sadece gidip 5 motordan birisini begenmesi kaldı. Benim için Hondadan ötesi yok.
600RR yine son KaRRaRR _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Honda Hayat onda kesin çözer Murat abi
bak beyaz 1000RR çiçek yanında 1 bidon yağda bedava bence kaçmaz
hatta yağın arta kalanını diğer 1000RR'lı arkadaşlara satarsan belki motor bedavaya gelir
Ulen eray burdanda nemalanmışsın helal sana. sen bırak şimdi onu bunu 600RR la aynı mangıra verebiliyonmu ondan bahset,Paracıklar gidecek Yine hondaya. 600RR yagda istemiyormuş duyduguma göre. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Bir kaç aydır sabırla 1000RR nedir ne degildir diye bekledim durdum,Benim için üzücüde olsa malesef yag problemi yüzünden alamıyorum.Çevremde 1000RR ı alan bütün arkadaşlarımda bu sorunun olduguna dair bir sürü duyum alıyorum. Bunca şeyi duyupta bile bile 1000RR ı alamıyorum,Yok tabi ne alınabilirki suzimi,yamamı,kawamı Ben bu motorlarında handikaplarını saymaya kalksam ne sayfa yeter,nede tartışma biter. yama ya laf etsem erbil kızar Suzi ye laf etsem eray kızar yani yukarısı bıyık aşagısı sakal durumu.
hele şükür bazı şeyleri kabul ettin sonunda demek
yama,suzu ve kawa nın handikaplarını da yeri gelmişken söylermisin.
coşturalım topiğini hemen,canım sıkılıyor zaten boş boş oturmaktan.....
vakit geçsin,hadi say diğer markaların handikaplarını,pusudayım bekliyorum.
bu arada bukadar beklemişin,şurda 2 ay daha bekle 2009 yeni modelleri gör ona göre bi karar ver bence _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Ulen eray burdanda nemalanmışsın helal sana. sen bırak şimdi onu bunu 600RR la aynı mangıra verebiliyonmu ondan bahset,Paracıklar gidecek Yine hondaya. 600RR yagda istemiyormuş duyduguma göre.
yok hocam malesef, 19-19,5'a veriyolardı en son 600RR'ı.. O paraya malesef ben veremem,GSXR' gibi makineye yazık dili olsa küfreder her köşe başında 10 tane yokki bundan
Son Mesajdan 43 saniye:
hee bide 2009 Ruhsatlı olacak GSXR 600 onuda hesaba kat _________________
Ulen eray burdanda nemalanmışsın helal sana. sen bırak şimdi onu bunu 600RR la aynı mangıra verebiliyonmu ondan bahset,Paracıklar gidecek Yine hondaya. 600RR yagda istemiyormuş duyduguma göre.
yok hocam malesef, 19-19,5'a veriyolardı en son 600RR'ı.. O paraya malesef ben veremem,GSXR' gibi makineye yazık dili olsa küfreder her köşe başında 10 tane yokki bundan
Son Mesajdan 43 saniye:
hee bide 2009 Ruhsatlı olacak GSXR 600 onuda hesaba kat
Nerde veriyorlar o paraya canım söylermisin,Gidip alayım hemen. Kırmızı beyaz olanını
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ekamba, Şase desem debriyaj desem,Kol desem kısaca yetermi erbil _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 25.07.2008 - 14:13 Mesaj konusu:
nostorm, YETMEZZZ,ayrıntı isteruk....... kanıt ve delil isteruk...
bu arada debraj ile r1i kast ediyorsan 2006 modeli köküne kadar kullandım debraj sorunu yaşamadım,
keza 2007 modellerde yaşayanı görmedim desem... haa normal çalışmasında hafif ses geliyor dersen amenna,
ama durduk yerde debraj sorunu çıkarıyor falan filana girersen orda dur derim sana.. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
En son ekamba tarafından 25.07.2008 - 14:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 25.07.2008 - 14:19 Mesaj konusu:
nostorm demiş ki:
Delilin kendisi bizzat sensin canım,kaçtane enkaz R1 yükledin kamyona. Anlatsana.
sevgili dostum,o kamyona yüklediğim r1 20,000+ km deydi ve gayet normal bir durumdu.
yükledik izmire gittik değiştirdik ve yolumuza sorunsuzca devam ettik.bunlar olağan şeyler.
20,000 km de debrajın değişmesi anormal bir durummu acaba ?
redstorm ilhamiyi kast ediyorsan kendi açıklamayı yapar zaten bu durumla ilgili...
sanırım bunu kast ediyorsun....
ama unuttuğun bişii daha var,sadece yamaha değil kamyona honda da yüklenmişti naaaber...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız