Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - haydi sitikır yapıştırmaya !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

haydi sitikır yapıştırmaya !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
denizyavuz
Üye
Üye

Nereden: NaziLLi - AntaLya

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla süper bi fikir..gerçekten tebrik ederim.. Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
denizyavuz Çevrimdışı denizyavuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fikir ama bence daha büyük pankart şeklinde yapıp izin alıp belediyeden şehir merkezlerinin görünen yerlerine herkesin farkedebileceği yerlere asmak lazım.. Bravo
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XeeRooN, ben zaten bu sitikırları haftasonu mahmutbey gişelerinde durup oradan geçen araçlara dağıtacam
Başa dön
yzfr142 Çevrimdışı yzfr142 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motor_delisi_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 23.07.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzfr142, Kardeşim gerçekten çok güzel düşünmüssün. Bu konuda motor delisi üyeleri olarak motoru olan olmayan iki tekere gönül bağlamış tüm insanların elinden geldiğince seninde yardımınla(bu sitikıralra ulaşmamız açısından) tüm türkiyenin dört bir tarafına yapıştırmamız lazım. Tüm türkiyede md liler var. Gerçekten farkedilmek istiyorsak bu sitikırları heryere yapıştırmalıyız. Ayrıca bu konunun devamlı güncel kalması lazımki herkez görsün.Yöneticilere duyrulur. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzfr142 demiş ki:
XeeRooN, ben zaten bu sitikırları haftasonu mahmutbey gişelerinde durup oradan geçen araçlara dağıtacam

gişelerde dağıtmana yardımcı olabilirim Çok gülüyorum
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
celikay_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 23.07.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 23.07.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende t-shirt bastırıyorum bu konuyla ilgili cuma günü gelicek,herkese tavsiye ederim...Ama şunu biliyorum hiç bi işe yaramayacak bende bunu bile bile yinede bastırıyorum hatta kıllığına arabayı üstüme süren bile olur bundan eminim..

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CbrErcan,
Alıntı:

hatta kıllığına arabayı üstüme süren bile olur bundan eminim..

onlar zaten insanlıktan çıkmış mahluklardırr Öfkeliyim
Başa dön
yzfr142 Çevrimdışı yzfr142 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper stikırlar birer tane yaptırıp yapıştıralım arabalarımıza.Canlı motoru görmeyen danalar, inşallah bu stikırları görmeyi başarırlar Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CbrErcan, Bravo Bravo

Son Mesajdan 53 saat 22 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

süper stikırlar birer tane yaptırıp yapıştıralım arabalarımıza.Canlı motoru görmeyen danalar, inşallah bu stikırları görmeyi başarırlar

öyle kör adamlara başka birşey yapmak lazım volkan abi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal