güzel fikir ama bence daha büyük pankart şeklinde yapıp izin alıp belediyeden şehir merkezlerinin görünen yerlerine herkesin farkedebileceği yerlere asmak lazım.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
Tarih: 23.07.2008 - 21:05 Mesaj konusu:
yzfr142, Kardeşim gerçekten çok güzel düşünmüssün. Bu konuda motor delisi üyeleri olarak motoru olan olmayan iki tekere gönül bağlamış tüm insanların elinden geldiğince seninde yardımınla(bu sitikıralra ulaşmamız açısından) tüm türkiyenin dört bir tarafına yapıştırmamız lazım. Tüm türkiyede md liler var. Gerçekten farkedilmek istiyorsak bu sitikırları heryere yapıştırmalıyız. Ayrıca bu konunun devamlı güncel kalması lazımki herkez görsün.Yöneticilere duyrulur.
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1334 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 23.07.2008 - 22:15 Mesaj konusu:
Bende t-shirt bastırıyorum bu konuyla ilgili cuma günü gelicek,herkese tavsiye ederim...Ama şunu biliyorum hiç bi işe yaramayacak bende bunu bile bile yinede bastırıyorum hatta kıllığına arabayı üstüme süren bile olur bundan eminim.. _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
süper stikırlar birer tane yaptırıp yapıştıralım arabalarımıza.Canlı motoru görmeyen danalar, inşallah bu stikırları görmeyi başarırlar _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız