Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23.07.2008 MD İst. And. Yakası Toplantı Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23.07.2008 MD İst. And. Yakası Toplantı Resimleri

23.07.2008 MD İst. And. Yakası Toplantı Resimleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

alkolsüzmü

perikızına dikkat et anlarsın Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyıflı bı akşamdı herkeze teşekkurler bılakıs ısak abıme Gülümsüyorum
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler.bakıyorumda biralar elden düşmemiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKAN ya sorma tekneden inerken yosuna bastım ayağım kaydı cup denize Çok gülüyorum deniz kenarında scriptease yaptım ve donla eve geldim herkes deli diye bana bakıyordu ulan bi polis çevirsede evrak sorsa dedim yanımdan geçti durdurmadılar donla çıkardım karşılarına al cebimde evraklar derdim ama olmadı E5 te ne güzel cıbıldak adamın biri araba kullanıyor hehehe , yok be o kadar deniz suyunu emdi yine çekmedi donum kaliteliymiş avucunu yala Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neresi guzel bılınmıyo bunun dogayı kırletmış ler bunler okadar Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

ve ufak çocuk var orde bu saatde olması yanliş örnek Beğenmedim Beğenmedim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ve kirpi de sahde gösterme bence o
bız dogayı kıletmedık imaj yapmak resım cekılmes
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne bu yaa koca koca adamlar kafayı bulup yerlerde güreşiyolar güreşte olduğu belli değil ye neyse , hem bu ne böle biralar 3 aylara girdik töbe töbe ahh o kirpi oklarını fırlatıp bir delik deşik delseydi sizi görürdünüz adamlara bak ya kene korkusuda yok yayılmışlar yerlere bir kaç kene bulup yetiştirip çoğaltıp oraya ben atayımda görürsünüz siz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:
neresi guzel bılınmıyo bunun dogayı kırletmış ler bunler okadar Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Yaw teneke kardeşim hadi çamur atacaksın anladık sen millete çamur atmaktan hoşlanıyorsun bunu anladık ama, be kardeşim çamur atarken bile itina göster doğru dürüst yaz bundan sonra.
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:

hadı sen ıtıraf et kırpıyı bıla kısakandin, hadı gel dogayı barebar kırlatalım Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 38 saniye:

antakin, Hoşgeldin sefalar getirdin bize ne getirdin ? ? ? ? Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, ne adamsın yaaa! Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum abi ne diyim çok geçmiş olsunmu desem ne desem bilemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delici demiş ki:
tamero, Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum abi ne diyim çok geçmiş olsunmu desem ne desem bilemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

sus gülme yosuna basıp kaydım işte Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia, o satte çocuk iş olmaz sonra felan filan denılıyo..
işte örnek bu.... yani

kirpi: tanrı belkı bılır sahte o yalancı yani o Beğenmedim
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero,
Alıntı:

sus gülme yosuna basıp kaydım işte

yosuna bişey oldumu abi Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, geçmiş olsun Gülümsüyorum E ama Tamero abi,öle heryerde anlatırsan şöle teknem var,böle teknem var diye,olacağı buydu Çok gülüyorum Olanı var,olmayanı var ama di mi? Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ezilmiştir zavallı yosun Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal