Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 08 1000RR alsam beni yakar,almasam beni yakar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

08 1000RR alsam beni yakar,almasam beni yakar

08 1000RR alsam beni yakar,almasam beni yakar
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslinda camianin bilinclendigi gormek cok guzel. Bu davranislar tum topiklerde tekrarlanirsa, kimse gaza, oyuna, doldurusa gelmezse tadindan yenmez.

Alkışlıyorum

I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:

Topic Açsalar ve deselerki ' Motor alcam,fanatik gavazakiciyim,Honda'cıların hepsi mal,Suzuki'cilerin hepsi kro,Yamaha'cıların hepsi nonoş,yaşasın kawa en büyük kawa' deseler herkes tepki gösterir Bravo

Yok böle bi cümle yafff.. Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray çok doğru ve cesur bir beyanat Bravo Çok gülüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm demiş ki:
Yasal yollara basvurmadigimiz ne malum:) ama hukuk sitemimiz ile bu konu 1-2 sezon gider biz de moralimizin bozuklugu ve 26000 ytl mizin hondanin cebinde kalmasi dolayisi ile motorsuzlugun dayanilmaz hafifligini yasariz. Ne enteresandir ki yabanci forumlardan olayin sebebinin segmandaki 0.40 usd lik tasarruf sebeiyle oldugunu duydum. Ama sevgili Honda tum dunyayi saran boyle bir fiyasko varken hala sessizligini korumakta ve herkesinde sessiz durmasini saglamaktadir. Sahsen benim pek sabrim kalmadi. Sinirlendim
Muratcim sana gelince 1000rr alsan nasil olsa vercektin geriye bekleyecektin yine motorsuz kalacaktin yani su anki halinden farkli bir sey olmayacakti sadece basagrisi ve kic agrisi ( 26000 den dolayi). en iyisi ya otur oturdugun yerde ya da R1 al Çok gülüyorum
0,40 usd lik bir olay,çok çok çok entresan bir durum...
ilhami,allahtan r1 in duruyor valla... Gülümsüyorum
umarım honda ile sorunlarını tez zmn da çözersin... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
kafa grenajı (karenaj?)

Honda : 1,500 YTL

Suzuki : 800 YTL

Yamaha : 550 ytl

Kawasaki: yok ;P

İyi fikir
bu listenin yanına birde bu motoralara alırken fazladan ödenen farklarıda yazarsan sevinirim eraycım,Yani motorların fiyatlarını mesela 600RR 2008 20.000 ytl , gsx600R 25.000 ytl cik suzuki daha motoru vermeden 5000 kere arkana geçiyor,keza yamaha da aynı şekilde,peşin peşin öptürttürüyorsun digerlerine.. Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ryangt demiş ki:
debriyaj bitmeside üretim hatası oldu Şok oldum

İlhami abi Honda'nın bitmeyen debriyajı war bilmiyomusun yoksa Öfkeliyim
Honda hayat onda,yağ biter debriyaj bitmez Çok gülüyorum
hondanın kırılmayan şasesi var mesela eray. Göz kırpıyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana demiş ki:
kaya76 demiş ki:
600RR alıyım diyorum kendi kendime oda bir sürü çoluk çocugun elinde oyuncak olmuş,Biriyle sohbet ediyim diyorsun vitesli motorun ne oldugunu bilmeyen kendincede süper usta olan litrelik motor kullanıcıları tarafından tiye alınıyorsun. 600cc sanki ayaga düşmüş gibi. EEEE başka motormu yokta motor alamıyorum,

yukardaki yazi sence neyi söylemek istiyor....bu soruyu sormak cok kolay..."arkadaslar 1000lik alamiyorum(teknik sorun yada para olarak vs...).600 lük ne alayim??aradaki laflar ne oluyor...ondan sonra ilk yazildigi gibi bu isi bilmeyenlerin agzina baklava koyarsiniz...
Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Konunun amacı bu zaten hocam.. Maksat hondayı çok seviyorum ama 1000 RR da yağ problemi var, bu sebeple almak istemiyorum. Geriye kalan tüm japonlar honda hariç 5 para etmez marka ve modeller . EE napim geriye bi 600 RR kaldı onu alıyım diyor resmen..
Yoksa burda sen fikir beyan etmişsin, yorum yapmışsın topik sahibinin umrunda bile değil.. Onlar başka iş peşindeler...

kesinlikle aynı fikirdeyim Bravo Alkışlıyorum
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76 demiş ki:
Arkadasim sen hikaye anlatiyorsun ya...gsxr600 e paran yetmiyor..gidip 1000rr dan bahsedip duruyorsun...600 lüklere caktirmadan bindirme yapiyorsun...Al bir bisiklet kullan,kimse laf söylemez...paranda cebinde kalir...polemik acmak icin mi yaziyorsun??600 lük hakkiyla kullanabiliyonmu onu göster...koy suraya 2-3 tane viraj fotosuda görelim bakalim neler yapabiliyon...virja kacla girdiginide yaz altina bakalim..
He ya param yok nerden anladın yoksa sen rezzan kirazmısın,yoksa palyoço yuttunda komiklimi yapıyorsun. Gülümsüyorum ben hiç race kullanmadım haklısın viraj da yapamam haklısın hatta ben motor kullanamam tatmin oldunmu. Çok gülüyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abi bir an önce ne motor alıyosan al,sen klavyeye vurmuşsun gene Delirdim ben sana R1'i çok yakıştırıyorum şahsen 10 numara makine,Sertaç'ta kankan Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee oldummm,sende amacina ulastin,yok o sase kirar,yok o bunu yapar..sende mutlu oldunmu???yav birakin ya biz 6 sene bosuna psikoloji okumadik...he Rezzan kirazim ben....
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rezzan Kiraz kim yaw
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, Sen neden hangi sebebten hondadan vazgeçip yamaha ya geçtiysen,Aynı benzer sebeblerden bende yamaha dan vazgeçtim hondayı tercih ettim,Sende honda varken bende yamaha vardı,Şimdi sende yamaha var bende Honda (Alacaz tekrar inşlh.)
Sana fazla bişey dahada söyleyemem arkadaşımın kardeşi Kardeşimdir. Bravo
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mupped show a dönmüş bu topikte.Gene aynı başrol oyuncuları Honda yazınca dayanamıyorlar direk balıklama dalıyorlar. Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilmem,bu arada Ryangt elciksonlari felaket...yani 150 den sonra titresim basliyor...virajlarda dahada artiyor...mecbur hiz kesmek zorunda kaliyorsun,ee tabi buda gruptan kopup arka siraya düsmene neden oluyor...dün resmen dizim asfalt görmedi,bu yüzden...Görünüs 10 numara,bir cok kisi ismarladigim adresi istedi..
Kisacasi abiyane tabirle,kafe önü motorcular icin 10 numara,ama benim isim viraj ici hiz diyorsan orginalinden vazgecmeyeceksin Bravo

En son kaya76 tarafından 25.07.2008 - 16:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="nostorm"]
ryangt demiş ki:
hondanın kırılmayan şasesi var mesela eray. Göz kırpıyorum
eğer suzukınin şase sorununa değiniyorsan bildiğim kadarıyla bu suzukınin kırılan şase sorunu k5-k6 lara mahsus bir olaydı,
k7-k8 de bildiğim kadarıyla sorun giderildi ama en iyi açıklamayı eray yapar bu konuda...
eray,bu konuda aydınlatırmıısın bilinçli tüketicileri,şase sorunu hala devam ediyormu ? İyi fikir İyi fikir İyi fikir
işin gerçeği k9 çok istememe rağmen beni düşündüren tek konu şase olayı,
düşük hızlarda ufak bir temqasta kırılması,yoksa dakka düşünmeyip suzukı alacağım... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76 demiş ki:
eee oldummm,sende amacina ulastin,yok o sase kirar,yok o bunu yapar..sende mutlu oldunmu???yav birakin ya biz 6 sene bosuna psikoloji okumadik...he Rezzan kirazim ben....
Motor kullanmana yardımı oluyormu psikoloji veya fikir veriyormu. ?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Sonraki
5. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal