Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 712 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 25.07.2008 - 15:20 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
Topic Açsalar ve deselerki ' Motor alcam,fanatik gavazakiciyim,Honda'cıların hepsi mal,Suzuki'cilerin hepsi kro,Yamaha'cıların hepsi nonoş,yaşasın kawa en büyük kawa' deseler herkes tepki gösterir
Yok böle bi cümle yafff.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 25.07.2008 - 15:33 Mesaj konusu:
redstorm demiş ki:
Yasal yollara basvurmadigimiz ne malum:) ama hukuk sitemimiz ile bu konu 1-2 sezon gider biz de moralimizin bozuklugu ve 26000 ytl mizin hondanin cebinde kalmasi dolayisi ile motorsuzlugun dayanilmaz hafifligini yasariz. Ne enteresandir ki yabanci forumlardan olayin sebebinin segmandaki 0.40 usd lik tasarruf sebeiyle oldugunu duydum. Ama sevgili Honda tum dunyayi saran boyle bir fiyasko varken hala sessizligini korumakta ve herkesinde sessiz durmasini saglamaktadir. Sahsen benim pek sabrim kalmadi.
Muratcim sana gelince 1000rr alsan nasil olsa vercektin geriye bekleyecektin yine motorsuz kalacaktin yani su anki halinden farkli bir sey olmayacakti sadece basagrisi ve kic agrisi ( 26000 den dolayi). en iyisi ya otur oturdugun yerde ya da R1 al
bu listenin yanına birde bu motoralara alırken fazladan ödenen farklarıda yazarsan sevinirim eraycım,Yani motorların fiyatlarını mesela 600RR 2008 20.000 ytl , gsx600R 25.000 ytl cik suzuki daha motoru vermeden 5000 kere arkana geçiyor,keza yamaha da aynı şekilde,peşin peşin öptürttürüyorsun digerlerine..
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ryangt demiş ki:
debriyaj bitmeside üretim hatası oldu
İlhami abi Honda'nın bitmeyen debriyajı war bilmiyomusun yoksa
Honda hayat onda,yağ biter debriyaj bitmez
hondanın kırılmayan şasesi var mesela eray. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Tarih: 25.07.2008 - 15:44 Mesaj konusu:
joe_santana demiş ki:
kaya76 demiş ki:
600RR alıyım diyorum kendi kendime oda bir sürü çoluk çocugun elinde oyuncak olmuş,Biriyle sohbet ediyim diyorsun vitesli motorun ne oldugunu bilmeyen kendincede süper usta olan litrelik motor kullanıcıları tarafından tiye alınıyorsun. 600cc sanki ayaga düşmüş gibi. EEEE başka motormu yokta motor alamıyorum,
yukardaki yazi sence neyi söylemek istiyor....bu soruyu sormak cok kolay..."arkadaslar 1000lik alamiyorum(teknik sorun yada para olarak vs...).600 lük ne alayim??aradaki laflar ne oluyor...ondan sonra ilk yazildigi gibi bu isi bilmeyenlerin agzina baklava koyarsiniz...
Konunun amacı bu zaten hocam.. Maksat hondayı çok seviyorum ama 1000 RR da yağ problemi var, bu sebeple almak istemiyorum. Geriye kalan tüm japonlar honda hariç 5 para etmez marka ve modeller . EE napim geriye bi 600 RR kaldı onu alıyım diyor resmen..
Yoksa burda sen fikir beyan etmişsin, yorum yapmışsın topik sahibinin umrunda bile değil.. Onlar başka iş peşindeler...
kesinlikle aynı fikirdeyim _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Arkadasim sen hikaye anlatiyorsun ya...gsxr600 e paran yetmiyor..gidip 1000rr dan bahsedip duruyorsun...600 lüklere caktirmadan bindirme yapiyorsun...Al bir bisiklet kullan,kimse laf söylemez...paranda cebinde kalir...polemik acmak icin mi yaziyorsun??600 lük hakkiyla kullanabiliyonmu onu göster...koy suraya 2-3 tane viraj fotosuda görelim bakalim neler yapabiliyon...virja kacla girdiginide yaz altina bakalim..
He ya param yok nerden anladın yoksa sen rezzan kirazmısın,yoksa palyoço yuttunda komiklimi yapıyorsun. ben hiç race kullanmadım haklısın viraj da yapamam haklısın hatta ben motor kullanamam tatmin oldunmu. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Murat abi bir an önce ne motor alıyosan al,sen klavyeye vurmuşsun gene ben sana R1'i çok yakıştırıyorum şahsen 10 numara makine,Sertaç'ta kankan _________________
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1107 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 25.07.2008 - 15:49 Mesaj konusu:
eee oldummm,sende amacina ulastin,yok o sase kirar,yok o bunu yapar..sende mutlu oldunmu???yav birakin ya biz 6 sene bosuna psikoloji okumadik...he Rezzan kirazim ben.... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
joe_santana, Sen neden hangi sebebten hondadan vazgeçip yamaha ya geçtiysen,Aynı benzer sebeblerden bende yamaha dan vazgeçtim hondayı tercih ettim,Sende honda varken bende yamaha vardı,Şimdi sende yamaha var bende Honda (Alacaz tekrar inşlh.)
Sana fazla bişey dahada söyleyemem arkadaşımın kardeşi Kardeşimdir. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1107 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 25.07.2008 - 15:57 Mesaj konusu:
bilmem,bu arada Ryangt elciksonlari felaket...yani 150 den sonra titresim basliyor...virajlarda dahada artiyor...mecbur hiz kesmek zorunda kaliyorsun,ee tabi buda gruptan kopup arka siraya düsmene neden oluyor...dün resmen dizim asfalt görmedi,bu yüzden...Görünüs 10 numara,bir cok kisi ismarladigim adresi istedi..
Kisacasi abiyane tabirle,kafe önü motorcular icin 10 numara,ama benim isim viraj ici hiz diyorsan orginalinden vazgecmeyeceksin _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
En son kaya76 tarafından 25.07.2008 - 16:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 25.07.2008 - 15:57 Mesaj konusu:
[quote="nostorm"]
ryangt demiş ki:
hondanın kırılmayan şasesi var mesela eray.
eğer suzukınin şase sorununa değiniyorsan bildiğim kadarıyla bu suzukınin kırılan şase sorunu k5-k6 lara mahsus bir olaydı,
k7-k8 de bildiğim kadarıyla sorun giderildi ama en iyi açıklamayı eray yapar bu konuda...
eray,bu konuda aydınlatırmıısın bilinçli tüketicileri,şase sorunu hala devam ediyormu ?
işin gerçeği k9 çok istememe rağmen beni düşündüren tek konu şase olayı,
düşük hızlarda ufak bir temqasta kırılması,yoksa dakka düşünmeyip suzukı alacağım... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
eee oldummm,sende amacina ulastin,yok o sase kirar,yok o bunu yapar..sende mutlu oldunmu???yav birakin ya biz 6 sene bosuna psikoloji okumadik...he Rezzan kirazim ben....
Motor kullanmana yardımı oluyormu psikoloji veya fikir veriyormu. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız