eğer suzukınin şase sorununa değiniyorsan bildiğim kadarıyla bu suzukınin kırılan şase sorunu k5-k6 lara mahsus bir olaydı,
k7-k8 de bildiğim kadarıyla sorun giderildi ama en iyi açıklamayı eray yapar bu konuda...
eray,bu konuda aydınlatırmıısın bilinçli tüketicileri,şase sorunu hala devam ediyormu ?
işin gerçeği k9 çok istememe rağmen beni düşündüren tek konu şase olayı,
düşük hızlarda ufak bir temqasta kırılması,yoksa dakka düşünmeyip suzukı alacağım...
Gsr ler kırılmıyor ondan al. Bu arada da iyi GAZ veriyorsun ama vitesi ikiye tak motor bagırıyor.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ryangt demiş ki:
yeni kasa 1000'de kırılıan şase görmedim .. (K7-K8)
şu 600cc motorların fiyatlarını liste şeklinde yazmanı rica etmiştim eray. _________________ HONDA TODAY 50CC
NEDERSEN 2 KATI
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7682 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 25.07.2008 - 16:04 Mesaj konusu:
ryangt, bende görmedim ve duymadım,fakat k7-k8 kazası da duymadım hiç,
acaba kaza yapan olupta şase sorunu yaşayan varmı bu konuda ki ?
bu konuda çok hassasım çünkü içimde inanılmaz bir suzukı tutkunluğu var şu an bende...
ama 40-50-70 km lik süratle kayıp düşmekle yada araç temasıyla hemen yırtılacak yada
kırılacak şase dewam ediyorsa uzak dururum...
haaa daha yüksek süratlerde 160+ larda ne olursa olsun,kırılıp yırtılsın bize bişi olmasın
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1050 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 25.07.2008 - 16:07 Mesaj konusu:
Ekamba,burada kazali motorlar var ama bu sorunu benimde kulagima gelmedi daha,hatta kazali motor ilanlarindada su anda saseler saglam.ebaydede kazali motor sasesi satiliyor..sanirim su an icin böyle bir sorun yok... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Tarih: 25.07.2008 - 16:09 Mesaj konusu:
ekamba, eğer bir gün nakedtan vaz geçip race kullanmaya karar verirsem kaskosuz binmem.Kaskosuz binecek kişiyede şaşarım 40-50-70 ile vurduğunda bir hasar oluşacak, şase kırdı diyelim motor kasko 0 motor parasını vermiyormu? _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Şimdi sana bir soru daha bu fiyata honda nın digerlerinden eksik bir yanı varmı,Neden öptüreyim kendimi,parayı sokaktamı kazanıyorum ben bu parayı biriktirmek için neler çekiyorum .
Son Mesajdan 58 saniye:
onlyrider demiş ki:
19 a sıfır 600rr bulamazsınız ya atmayın.
haklısın kuzen de Vardır belkide erayın bir bildigi,Ben bulamadım _________________ HONDA TODAY 50CC
NEDERSEN 2 KATI
Tarih: 25.07.2008 - 17:34 Mesaj konusu:
ryangt, o beyaza ben talibim gerçi antalyadad var ama maksat paramız yabancıya gitmesin ama alnyaya nasıl gelir bilemem 1000km de yol hiç gözüm yemiyo arabayla geldim turşum çıktı.paranın yarısı tamam yarısı 1-2 ay içinde tamam olacak inş.anladın sen onu _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız