arkadaslar tekay yetkili bayii ve servis diil sadece satisini yapiyor.
ilgi alaka sifir motorun bakimi geldiginde onlarin keyfini bekliyosunuz servisteki ve satistakiler cok ukala
satis tamam ama servis sifir sakin bakimlarinizi orada yaptirmayin ve kredi kartiyla odeme yapmayin 50 ytl bile cekseler tek cekimde 5 ytl fark aliyorlar komisyonmus.
ucuz diye oradan alinabilir ama sonrasi icin tekaydan kacinmanizi tavsiye ederim.
ayni sekilde buyukcekmecede hilal armagan var sakin bu firmadan motor almayin.
ben birkez gaflete dusup aldim neler yasadigimi bir ben bilirim.
yani ben sadece basima gelenlerin sizlerinde basina gelmesini istemiyorum.
takdir ve karar vermek size kalmis ...
güzel bi motor bende gördüm şu sıralar kampanyalı 2.350tl sıtoklarla sınırlı..sahibinden com da ar dostum kaçırma derim..... _________________ Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır!..
arkadaşlar inşallah dediğiniz gibidir, 4 gün oldu motorumu satalı sanki bi dostumu kaybetmiş gibiyim.
birde anlayan varmı bilmem. benim mondial 150cc 8 beygir gücündeydi, suzuki 125cc ancak 9 beygir.
şimdi ben mondial le bu dengelerde 90 kmh yaparken suzuki ile kaç kmh yaparım? güzel bir matematik sorusu oldu
napim bu değerler ne anlama gliyor anlamıyorum
lütfen yardımcı olun aliim şu motoru, yapısı 151RS ye okadar çok benziyor ki ister istemez ön yargılı oluyor insan...
teşekkürler..
mondial ile karistirma bu motoru
hatta kiyaslama bile birkere kullan aradaki farki göreceksin ...
eger alirsan bence cok memnun kalicaksin simdiden hayirli olsun
bence suzuki yerine yamaha'nın 125'liklerine bak derim.modelin adı cygnus olması.hem yamaha hemde 2. elde kolaylık yaşarsın ama yinede sen bilirsin. _________________ www.pamukemlak.com
Tarih: 06.07.2008 - 14:49 Mesaj konusu:
Ben motoru alalı 1.5 ay oldu 1100 km yarın bakımını yaptırıcam 500 kmye kadar hiç sıkmadım zorlamadım artçı ile bınsem bıle cok fazla yokusa vurmadım 500 kmden 750 km ye kadar bıraz zorladım yany 70 80 bı kere gordum hatırladıma gore 780 km de otobana cıktım ve 2 kişi birlikte basabildim kadar bastım tam 120 goremedım ama 110 geçti şu anda motorum cok iyi açılmış durumda şöle sölim suzukı bu motoru çinde yaptırıyor ama Üzerinde suzuki yazıyor Ben çok memnunum Geçen zincirlikuyuda:modial'in 151 yazan motoru war bılmıorum tam modelinı ben aradasımlaydım arkadasım 75 ben 70 kiloyum onlarda 2 ksiydi Beni geçemedi Zaten şöle Sölim bende bundan önce çin mali bir motor vardı markasını vermeye gerek duymuyorum zaten çin o motordan inip buna binince afalladım SAKINNNNNN!!!!! Çinli Motorlarlar Kıyaslamayın Bunu Ancak Beat veya activa ile kıyaslaya bılırsınız onlardan da daha iyi bir motor bunun ön disk onların ıkısıde kampana bu 125 onalar 100 ben yokusu 60 70 le cıkarken onlar 50 ile zor tımanıyor Herkese saygılarımla Almak istiyen warsa hiç düşünmesin
Ayrıca resımdekı gibi bi görünüsü yok gidin yakından görün Zaten Bu motoru burgman 400 ile yanyana koydunuz zamn aynı kısının tasarladıgı bellı ayrıca bu motor bı cok ülkede burgman 125 die geciyor Youtube.com dan AN 125 Burgman yazdınız zaman görürsünüz
Tarih: 30.07.2008 - 13:21 Mesaj konusu:
tamero, Aynen Katılıyorum
Son Mesajdan 146 saat 22 dakika sonra eklendi:
ihans, arkadasım aynı motordan bendede war 185 km agırlıkla düz yolda o motorla 110 görmen imkansız kardeşim benim motorun rodajı mukemmel yapıldı denebilir ve motoru açılabileceğinin en iyisi denebilir inkansız diorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız