Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Suzuki AN 125 HK Hakkında...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Suzuki AN 125 HK Hakkında...

Suzuki AN 125 HK Hakkında...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deeper78
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geyik demiş ki:
ŞİMDİ SIKI DURUN, BOMBAYI PATLATIYORUM:suzuki an 125 plaka ve bandrol masrafları hariç 2200 lira...alın buda linki:
http://www.sahibinden.com/sok!_suzuki_an125_2200ytl!WQQaXQQ4515744WQQpXQQdisplayitem

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

http://www.sahibinden.com/sok!_suzuki_an125_2200ytl!WQQaXQQ4515744WQQpXQQdisplayitem

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

tekay motoplaza www.tekaymoto.com 0212 5292203

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

sahibinden.com da ilanı var.

arkadaslar tekay yetkili bayii ve servis diil sadece satisini yapiyor.
ilgi alaka sifir motorun bakimi geldiginde onlarin keyfini bekliyosunuz servisteki ve satistakiler cok ukala
satis tamam ama servis sifir sakin bakimlarinizi orada yaptirmayin ve kredi kartiyla odeme yapmayin 50 ytl bile cekseler tek cekimde 5 ytl fark aliyorlar komisyonmus.
ucuz diye oradan alinabilir ama sonrasi icin tekaydan kacinmanizi tavsiye ederim.
ayni sekilde buyukcekmecede hilal armagan var sakin bu firmadan motor almayin.
ben birkez gaflete dusup aldim neler yasadigimi bir ben bilirim.
yani ben sadece basima gelenlerin sizlerinde basina gelmesini istemiyorum.
takdir ve karar vermek size kalmis ...
Başa dön
deeper78 Çevrimdışı deeper78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu motordan kullandım..Son hız 110..Yakıt fazla 3,6 Lt
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
garibanracing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 01.07.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi motor bende gördüm şu sıralar kampanyalı 2.350tl sıtoklarla sınırlı..sahibinden com da ar dostum kaçırma derim.....
deeper78
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cemcanci demiş ki:
arkadaşlar inşallah dediğiniz gibidir, 4 gün oldu motorumu satalı sanki bi dostumu kaybetmiş gibiyim.

birde anlayan varmı bilmem. benim mondial 150cc 8 beygir gücündeydi, suzuki 125cc ancak 9 beygir.

şimdi ben mondial le bu dengelerde 90 kmh yaparken suzuki ile kaç kmh yaparım? güzel bir matematik sorusu oldu Gülümsüyorum
napim bu değerler ne anlama gliyor anlamıyorum Ağlıyorum

lütfen yardımcı olun aliim şu motoru, yapısı 151RS ye okadar çok benziyor ki ister istemez ön yargılı oluyor insan...

teşekkürler..

mondial ile karistirma bu motoru
hatta kiyaslama bile birkere kullan aradaki farki göreceksin ...
eger alirsan bence cok memnun kalicaksin simdiden hayirli olsun
Başa dön
deeper78 Çevrimdışı deeper78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 03.07.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence suzuki yerine yamaha'nın 125'liklerine bak derim.modelin adı cygnus olması.hem yamaha hemde 2. elde kolaylık yaşarsın ama yinede sen bilirsin.
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rider_lord,Yamaha Cygnus 125 Rs'nin 4,5 Lt yaktığını bilmiyorsun heralde Göz kırpıyorum
Başa dön
ahmet1989
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.07.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben motoru alalı 1.5 ay oldu 1100 km yarın bakımını yaptırıcam 500 kmye kadar hiç sıkmadım zorlamadım artçı ile bınsem bıle cok fazla yokusa vurmadım 500 kmden 750 km ye kadar bıraz zorladım yany 70 80 bı kere gordum hatırladıma gore 780 km de otobana cıktım ve 2 kişi birlikte basabildim kadar bastım tam 120 goremedım ama 110 geçti şu anda motorum cok iyi açılmış durumda şöle sölim suzukı bu motoru çinde yaptırıyor ama Üzerinde suzuki yazıyor Göz kırpıyorum Ben çok memnunum Geçen zincirlikuyuda:modial'in 151 yazan motoru war bılmıorum tam modelinı ben aradasımlaydım arkadasım 75 ben 70 kiloyum onlarda 2 ksiydi Beni geçemedi Zaten şöle Sölim bende bundan önce çin mali bir motor vardı markasını vermeye gerek duymuyorum zaten çin Göz kırpıyorum o motordan inip buna binince afalladım SAKINNNNNN!!!!! Sinirlendim Sinirlendim Çinli Motorlarlar Kıyaslamayın Bunu Ancak Beat veya activa ile kıyaslaya bılırsınız onlardan da daha iyi bir motor bunun ön disk onların ıkısıde kampana bu 125 onalar 100 ben yokusu 60 70 le cıkarken onlar 50 ile zor tımanıyor Çok gülüyorum Herkese saygılarımla Almak istiyen warsa hiç düşünmesin

Ayrıca resımdekı gibi bi görünüsü yok gidin yakından görün Zaten Bu motoru burgman 400 ile yanyana koydunuz zamn aynı kısının tasarladıgı bellı ayrıca bu motor bı cok ülkede burgman 125 die geciyor Youtube.com dan AN 125 Burgman yazdınız zaman görürsünüz Göz kırpıyorum

Saygılar...
Başa dön
ahmet1989 Çevrimdışı ahmet1989 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ihans
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İst/Kartal

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende de 125hk var cok memnunum yakıt dıye bısey yok bende de mondıal vardı sarrım bunu aldım cok memnunum daha hıc servıse gıtmedım bakım harıc

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ben 2 kısı basrım sahılde ben 85 kıloyum arkadasım 100 kılo asa yukarı 180 kılo yukle 110 gorduk
Başa dön
ihans Çevrimdışı ihans Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ihans, Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu anki fiyatı yaklaşık en fazla 2300 ytl. Benim amcam da var 3000 km dir kullanıyor, çok memnun.
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

japon ve italyan olsun çamurdan olsun Bravo
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ahmet1989
Üye
Üye

MesajTarih: 30.07.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Aynen Katılıyorum Bravo

Son Mesajdan 146 saat 22 dakika sonra eklendi:

ihans, arkadasım aynı motordan bendede war 185 km agırlıkla düz yolda o motorla 110 görmen imkansız kardeşim benim motorun rodajı mukemmel yapıldı denebilir ve motoru açılabileceğinin en iyisi denebilir inkansız diorum Gülümsüyorum
Başa dön
ahmet1989 Çevrimdışı ahmet1989 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal