Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - süleyman memnun ...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

süleyman memnun ...

süleyman memnun ...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 25.07.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar şerefsiz falan demesek..süleyman memnun benim babamın oğlu değil,onu savunmuyorum ama bu şekilde kişiliğe saldırılar site yöneticilerini zor durumda bırakabilir..benden söylemesi,adama kızıyor olabilirim ama alenen de hakaret etmem akıllıca olmaz Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss demiş ki:
arkadaşlar şerefsiz falan demesek..süleyman memnun benim babamın oğlu değil,onu savunmuyorum ama bu şekilde kişiliğe saldırılar site yöneticilerini zor durumda bırakabilir..benden söylemesi,adama kızıyor olabilirim ama alenen de hakaret etmem akıllıca olmaz Bravo

hiç bişi olmaz şerefsiz kelimesi az bile şerefli insanmı diyecez mükafat olarak ben şahsen diyorum varsa bir durum gelsinler bana her türlü hakaretide her zaman her yerde edeceğim bu tür insanlara burda kimsede avukaltlık yapmasın buranın modları var yöneticelir var bir durum olursa onlar beni uyarır, dünde kayıt olmadık ne dediğimizi bilenlerdeniz Öfkeliyim
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 25.07.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, senli bereber degılım vazgeçti m ben okey Beğenmedim

En son tennere tarafından 25.07.2008 - 17:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 25.07.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen bilirsin adamım,devam et Bravo Bravo
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss demiş ki:
sen bilirsin adamım,devam et Bravo Bravo

ben senin adamın olurum seve seve Çok gülüyorum
Amerikan özentisi kardeşim benim, eskiden bizim zamanımızda adamım diye kadınlar dostlarına erkeklerine derdi bence bu kelimeyi kullanma sana abi nasihatı Bravo
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
onun adı süleyman memnun çünkü sürtımızdan paraları götürüyor o yüzden çok memnun soyadı gibi şerefsiz, fakat bizler tüm motor camiası hiç de memnun değiliz Öfkeliyim Öfkeliyim

tamero, agresif gördüm seni Gülümsüyorum ama aslında haksızda sayılmazsın Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEBLA demiş ki:
tamero demiş ki:
onun adı süleyman memnun çünkü sürtımızdan paraları götürüyor o yüzden çok memnun soyadı gibi şerefsiz, fakat bizler tüm motor camiası hiç de memnun değiliz Öfkeliyim Öfkeliyim

tamero, agresif gördüm seni Gülümsüyorum ama aslında haksızda sayılmazsın Bravo

aman kımleri görüyorum senin için italyaya iltica ettiler diyorlardı , yok be benden agresiflik ne gezer sadece doğrulardan gerçeklerden yanayım , haksızlığa karşıyım Gülümsüyorum
Başa dön
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, sana bu satırları italyadan yazıyorum:p
sessiz ve derinden takip ediyorum olanı biteni Çok gülüyorum
ayrıca bu savaşında sonuna kadar desteğim Dil çıkarıyorum Delirdim Alkışlıyorum

En son SEBLA tarafından 25.07.2008 - 17:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum sanırsam konu süleyman dan memnunmusunuz du ama dag basını duman aldı yine
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEBLA demiş ki:
tamero, sana bu satırları italyadan yazıyorum:p
sessiz ve derinden takip ediyorum olanı biteni Çok gülüyorum
ayrıca bu savaşında sonuna kadar desteğim Dil çıkarıyorum Delirdim Alkışlıyorum

aslaniye kardeşim benim sağolasın desteğine çok ihtiyacım var italyaya selamlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

neuremencer demiş ki:
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum sanırsam konu süleyman dan memnunmusunuz du ama dag basını duman aldı yine

süleymanın kendisi memnunda ,bizler memnun değiliz ondan Çok gülüyorum Çok gülüyorum
2005 te fazer alırken fuarda pazarlıkta bana 100 ytl inmedi diğer yerde 300 ytl indirimle aldım aynı motoru o zaman ben çok memnun olmuştum Çok gülüyorum Çok gülüyorum motoru aldığım yerde o kişide kazandı kazanmasa vermezdi demekki oluyormuş ama bu daha çok kazanayım diyor bulgurdanda oluyor buda yetmez gibi kimler getirdiyse fedarasyonun içine sokmuşlar en kısa zamanda def olur inşallah Bravo
Başa dön
gumusok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu serefsız endurocu ya tabıkı racınglere yol verır Öfkeliyim Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, Bravo Bravo
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw sen ne adammışın be süloo,hiçmi sevenin kalmamış etrafında,hayret doğrusu...
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal