Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Alkolmetre ölçümüyle ehliyete el konulamaz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Alkolmetre ölçümüyle ehliyete el konulamaz

Alkolmetre ölçümüyle ehliyete el konulamaz
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
boriz
Üye
Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere zaten türkçe bildiğini iddia etmemiş arkadaşlar..

niye yükleniyosunuz bu adama ben çok sempatik buluyorum şahsen.. iyi niyetli bir şahsiyet..
Başa dön
boriz Çevrimdışı boriz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu teneke çıktımı yine piyasaya her konuya maydanoz olmaya başladı gene Öfkeliyim
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, senı desteklemıyom ben vazgeçtımmm Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

unutme sen maydıonoz yararlı
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, fareydi teneke formuna dönüştü Çok gülüyorum Ama ben fareyi daha çok yakıştırıyodum. Yakında hamam böceği diye çıkarsa şaşmayın Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, fare akilli hayvandır unutmayın Dil çıkarıyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, Gülümsüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sen bu şekilde 3 dil biliyorsan ben 90 tane biliyorum o zaman...
Ante,dur bi tanede ben söliyim şuna.tennere,Soluğunu Aldıysan Zurnacı ol. Bravo Bravo Bravo
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fare akıllı hayvandır filan,dejavu yasıyorum ya aynı muhabbetler geçmişti Çok gülüyorumÇok gülüyorum Bu arkadaş engellenmemişmiydi,yok uyarı özür falan filan yine stupid diye dümdüz gidiyor Şok oldum
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:

Bu Teneke.... yanii tennere Md nin Virusuuu.

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:

Fare dediğin kadar akıllı olsaydı fak ile yakalanmazdı... Sen bu fak'ı da yanlış anlarsın şimdi ya neyse...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 25.07.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı olay avukat akrabamın basına geldi. Ehliyet 6 ay gitti ama polisler cezalandırıldı.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 25.07.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, sen Türk müsün?

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 26.07.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konu nerden nereye gelmiş İstemiyorum

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 26.07.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah serkan Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 26.07.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkanım çok güzel bir konu yakalamışsın ve bizi aydınlattın Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal