Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 30.07.08 MD AVRUPA Ç.Ç. TOPLANTISI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

30.07.08 MD AVRUPA Ç.Ç. TOPLANTISI

30.07.08 MD AVRUPA Ç.Ç. TOPLANTISI
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:15    Mesaj konusu: 30.07.08 MD AVRUPA Ç.Ç. TOPLANTISI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar herzaman olduğu gibi Avrupa yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 30.07.2008 İstanbul MD Avrupa çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz.

Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir büyük bir piknik alanında toplanıyoruz mangallarımız sönmesin, isteyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor ....

İster motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...

Bekle bizi AVRUPA YAKASI ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Bu arada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter

Duyuru:Yavaş gitme yarışı yapılcaktır ilgilenenlere, ayrıca balık tutmak isteyen yanında oltalarınıda getirebilirler!!!

Tarih:
30.07.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Yenikapı Sahil yolu Samatya hastanesi 150-200 m geçtikten sonra halı sahaların arkasında büyük piknik alanı.....

uzaydan kroki

Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahım yine Samatya yollarında kaybola kaybola gelicem sanırım Çok gülüyorum Tamero bana o kestirme yolu bi daha anlatsanaaa Gülümsüyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia demiş ki:
Allahım yine Samatya yollarında kaybola kaybola gelicem sanırım Çok gülüyorum Tamero bana o kestirme yolu bi daha anlatsanaaa Gülümsüyorum

Yazık sana, Tamero anlatırsa hayatta bulamazsın Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, tamam vazgeçtim o zaman Çok gülüyorum Ben yine asfalt motorumla,kaldırımları ine çıka,çimenlerden geçe geçe gelirim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
Nymphia demiş ki:

sana ilk yolu kim tarif etti elimle koymuş gibi buldum demiştin he namkör kedi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ama bu kez daha şenlikli olsun bi de cevreyi kirletmeyin dostlar tenere cok kızar sonra Gülümsüyorum Gülümsüyorum neşeniz daim olsun Bravo Bravo
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
gevezehanim demiş ki:
Nymphia demiş ki:

sana ilk yolu kim tarif etti elimle koymuş gibi buldum demiştin he namkör kedi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Samatya Çayır Çimeni ilk keşfedenlerin ben ve VolkanReRe olduğunu, sana yolu bizim tarif ettiğimizi hatırlatırım. Buna tereceiye tere satmak denir, ya da yaşlılık nedeniyle hatırlamıyorsun da diyebiliriz.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ben yine asfalt motorumla,kaldırımları ine çıka,çimenlerden geçe geçe gelirim

Çok gülüyorum Çok gülüyorum
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, kanka boşverrr yaşlılara karşı hoşgörülü olmamız lazım bilisen Dil çıkarıyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 26.07.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çarsamba ordayımm yıne çok guzel bır toplantı olucak görusmek üzere
bluesea83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.07.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia, istersen buluşur birlikte gideriz, enazından kaybolsak bile canımız sıkılmaz Gülümsüyorum

Buarada toplantıya katılmak istiyorum ama birilerinin gazabından da cok korkuyorum Çok gülüyorum
bluesea83 Çevrimdışı bluesea83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 26.07.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıslar sakın yapmayın böyle birşeyi iki hatun hemi de motorlu hemide güzeller amanın ne biçim dikkat çeker siz farkındamısınızŞok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Zaten istanbul trafiği malum bir de size hayran hayran bakarak araç kullanan canavarlar yüzünden facilara yol açabilirsiniz aman diyeyim sakın böyle bir hataya düşüp beraber yol yapayım demeyin. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
traix
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kısmet olurda bi aksilik çıkmazsa bende orada olacağım Çok gülüyorum

ve yine bulanık fotoğraflar çekeceğim Çok gülüyorum

[Honda Transalp 34 UFM 08]
Başa dön
traix Çevrimdışı traix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bluesea83, tamamdır ortak Göz kırpıyorum Zaten biz bi c.tesi gecesi karıştırıcaz İst. trafiğini,artık toplantıya da birlikte geçeriz.Komşuyuz zaten yaaa Çok gülüyorum
traix, aman haa,sakın diyim Çok gülüyorum Ben çekerim canım arkadaşım,senin ellerin yorulmasın Çok gülüyorum Titriyo zaten Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
traix
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle merak etmeyin bu sefer düzgün çıkacak resimler Bravo

bi aksilik olmuş o akşam bende gördüğümde çok şaşırdım Üzgünüm

[Honda Transalp 34 UFM 08]
Başa dön
traix Çevrimdışı traix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal