Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23.07.2008 MD İst. And. Yakası Toplantı Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23.07.2008 MD İst. And. Yakası Toplantı Resimleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, ne kıskancam ya Beğenmedim hayde oba ..

sadece guzel toplanti degıl oo
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia demiş ki:
tamero, geçmiş olsun Gülümsüyorum E ama Tamero abi,öle heryerde anlatırsan şöle teknem var,böle teknem var diye,olacağı buydu Çok gülüyorum Olanı var,olmayanı var ama di mi? Çok gülüyorum Çok gülüyorum

göze geldim yaa sorma , halen cepi teli kurutmakla meşgulüm Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, tak bi nazarlık,benden söylemesi Gülümsüyorum Nazarlıktan sonra da,şöyle tricolor'ı olan,denize girmeyi çok seven,genç arkadaşlarını bi çağırsan diyorum sevabına Dil çıkarıyorum Tatlımızı getiririz yani yanımızda Çok gülüyorum
(J.S.S. Team Dil çıkarıyorum )
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia, biz FB Melita cafe ye gidoruz geliyormusun Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Ayrıca Bilg başında tameroya laf yetiştireceğine çık dışarı da azıcık hava at pardon hava al Çok gülüyorum
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hehe Gülümsüyorum ToyRider, Babişle gezmeye gidiyoruz şimdi Gülümsüyorum Nazik davetiniz için teşekkür ederim efendim mamafih peder bey beni beklemekte Çok gülüyorum
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia demiş ki:
tamero, tak bi nazarlık,benden söylemesi Gülümsüyorum Nazarlıktan sonra da,şöyle tricolor'ı olan,denize girmeyi çok seven,genç arkadaşlarını bi çağırsan diyorum sevabına Dil çıkarıyorum Tatlımızı getiririz yani yanımızda Çok gülüyorum

ne kadar nazarlık varsa takacam çocuk patiği, sarımsak, at nalı ,nazar boncuğu (kocamanından) hade sende git babişini bekletme kardeşim boşver sen bu it bakıcısını kıskandığından konuşuyo işte görgüsüz şey gittiği yeride söylüyo Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero,
Alıntı:

göze geldim yaa sorma , halen cepi teli kurutmakla meşgulüm

tamer abi getir bana ben yaparım mesleğimiz Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ama deniz suyu teli bozar sonra daha kötü olur İstemiyorum
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, olum ne işin var senin yosunun üzerinde kesin sen onu yosun hatun sanıpda üzerine basmışsındır Delirdim

ToyRider, ben seni seveyrummmmmm Çoook seviyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cSKn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergula

MesajTarih: 25.07.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel fotolar eline sağlık Bravo
cSKn Çevrimdışı cSKn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ege_umit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn

MesajTarih: 25.07.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 26.07.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vala süper çıkmısız ama toplantımız süperdı emegı geçen herkeze çok tesekkurler

bu arada guresenlerın puanı tam yanında hakemlık yaptım

10 PUAN HEPSINE Delirdim Delirdim Delirdim hehehehehehehehehehe Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Çoook seviyorum Çoook seviyorum HEPINIZI ÇOK SEVIYORUMMMM Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erken kaçmak zorunda kaldım ama haftaya inşallah sabahtan akşama kadar tepenizdeyim Çok gülüyorum tubiksuperisi, teşekkürler,içeceğin benden,borcum var sana Gülümsüyorum
Başa dön
lastmohicam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/ksdıköy

MesajTarih: 29.07.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi akşam olmuş paylaşım için teşekürler

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dans Dans Dans Motordelisi
0 541 4342175
Başa dön
lastmohicam Çevrimdışı lastmohicam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 30.07.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel bir bulusma olmus. Bravo Istanbul MD. Alkışlıyorum
Izgaralar manyak duruyor, afiyet olsun.
Kirpiyi de nereden buldunuz ? Dikenlerini firlatmaz mi o yaw yaklasinca ? Iyi... Killanmamissiniz.

Yaw tennere, sen yazdigin mesajlarda ciddi misin gercekten ?

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal