Tarih: 25.07.2008 - 16:44 Mesaj konusu:
arkadaşlar şerefsiz falan demesek..süleyman memnun benim babamın oğlu değil,onu savunmuyorum ama bu şekilde kişiliğe saldırılar site yöneticilerini zor durumda bırakabilir..benden söylemesi,adama kızıyor olabilirim ama alenen de hakaret etmem akıllıca olmaz _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Tarih: 25.07.2008 - 16:51 Mesaj konusu:
loriss demiş ki:
arkadaşlar şerefsiz falan demesek..süleyman memnun benim babamın oğlu değil,onu savunmuyorum ama bu şekilde kişiliğe saldırılar site yöneticilerini zor durumda bırakabilir..benden söylemesi,adama kızıyor olabilirim ama alenen de hakaret etmem akıllıca olmaz
hiç bişi olmaz şerefsiz kelimesi az bile şerefli insanmı diyecez mükafat olarak ben şahsen diyorum varsa bir durum gelsinler bana her türlü hakaretide her zaman her yerde edeceğim bu tür insanlara burda kimsede avukaltlık yapmasın buranın modları var yöneticelir var bir durum olursa onlar beni uyarır, dünde kayıt olmadık ne dediğimizi bilenlerdeniz
Tarih: 25.07.2008 - 17:03 Mesaj konusu:
loriss demiş ki:
sen bilirsin adamım,devam et
ben senin adamın olurum seve seve
Amerikan özentisi kardeşim benim, eskiden bizim zamanımızda adamım diye kadınlar dostlarına erkeklerine derdi bence bu kelimeyi kullanma sana abi nasihatı
onun adı süleyman memnun çünkü sürtımızdan paraları götürüyor o yüzden çok memnun soyadı gibi şerefsiz, fakat bizler tüm motor camiası hiç de memnun değiliz
tamero, agresif gördüm seni ama aslında haksızda sayılmazsın _________________
Tarih: 25.07.2008 - 17:35 Mesaj konusu:
SEBLA demiş ki:
tamero demiş ki:
onun adı süleyman memnun çünkü sürtımızdan paraları götürüyor o yüzden çok memnun soyadı gibi şerefsiz, fakat bizler tüm motor camiası hiç de memnun değiliz
tamero, agresif gördüm seni ama aslında haksızda sayılmazsın
aman kımleri görüyorum senin için italyaya iltica ettiler diyorlardı , yok be benden agresiflik ne gezer sadece doğrulardan gerçeklerden yanayım , haksızlığa karşıyım
tamero, sana bu satırları italyadan yazıyorum:p
sessiz ve derinden takip ediyorum olanı biteni
ayrıca bu savaşında sonuna kadar desteğim _________________
En son SEBLA tarafından 25.07.2008 - 17:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 25.07.2008 - 17:38 Mesaj konusu:
sanırsam konu süleyman dan memnunmusunuz du ama dag basını duman aldı yine _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 25.07.2008 - 17:42 Mesaj konusu:
SEBLA demiş ki:
tamero, sana bu satırları italyadan yazıyorum:p
sessiz ve derinden takip ediyorum olanı biteni
ayrıca bu savaşında sonuna kadar desteğim
aslaniye kardeşim benim sağolasın desteğine çok ihtiyacım var italyaya selamlar
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
neuremencer demiş ki:
sanırsam konu süleyman dan memnunmusunuz du ama dag basını duman aldı yine
süleymanın kendisi memnunda ,bizler memnun değiliz ondan
2005 te fazer alırken fuarda pazarlıkta bana 100 ytl inmedi diğer yerde 300 ytl indirimle aldım aynı motoru o zaman ben çok memnun olmuştum motoru aldığım yerde o kişide kazandı kazanmasa vermezdi demekki oluyormuş ama bu daha çok kazanayım diyor bulgurdanda oluyor buda yetmez gibi kimler getirdiyse fedarasyonun içine sokmuşlar en kısa zamanda def olur inşallah
Tarih: 25.07.2008 - 18:37 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız