Evet arkadaşlar herzaman olduğu gibi Avrupa yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 30.07.2008 İstanbul MD Avrupa çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz.
Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir büyük bir piknik alanında toplanıyoruz mangallarımız sönmesin, isteyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor ....
İster motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
Bekle bizi AVRUPA YAKASI ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Bu arada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter
Duyuru:Yavaş gitme yarışı yapılcaktır ilgilenenlere, ayrıca balık tutmak isteyen yanında oltalarınıda getirebilirler!!!
Tarih: 30.07.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Yenikapı Sahil yolu Samatya hastanesi 150-200 m geçtikten sonra halı sahaların arkasında büyük piknik alanı.....
uzaydan kroki
_________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 342 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 25.07.2008 - 17:17 Mesaj konusu:
Allahım yine Samatya yollarında kaybola kaybola gelicem sanırım Tamero bana o kestirme yolu bi daha anlatsanaaa _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Tarih: 25.07.2008 - 17:31 Mesaj konusu:
gevezehanim, tamam vazgeçtim o zaman Ben yine asfalt motorumla,kaldırımları ine çıka,çimenlerden geçe geçe gelirim _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Ama bu kez daha şenlikli olsun bi de cevreyi kirletmeyin dostlar tenere cok kızar sonra neşeniz daim olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Allahım yine Samatya yollarında kaybola kaybola gelicem sanırım Tamero bana o kestirme yolu bi daha anlatsanaaa
Yazık sana, Tamero anlatırsa hayatta bulamazsın
sana ilk yolu kim tarif etti elimle koymuş gibi buldum demiştin he namkör kedi
Samatya Çayır Çimeni ilk keşfedenlerin ben ve VolkanReRe olduğunu, sana yolu bizim tarif ettiğimizi hatırlatırım. Buna tereceiye tere satmak denir, ya da yaşlılık nedeniyle hatırlamıyorsun da diyebiliriz.
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4235 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 26.07.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
kıslar sakın yapmayın böyle birşeyi iki hatun hemi de motorlu hemide güzeller amanın ne biçim dikkat çeker siz farkındamısınız Zaten istanbul trafiği malum bir de size hayran hayran bakarak araç kullanan canavarlar yüzünden facilara yol açabilirsiniz aman diyeyim sakın böyle bir hataya düşüp beraber yol yapayım demeyin. _________________ A Rh(+)
Tarih: 26.07.2008 - 01:02 Mesaj konusu:
bluesea83, tamamdır ortak Zaten biz bi c.tesi gecesi karıştırıcaz İst. trafiğini,artık toplantıya da birlikte geçeriz.Komşuyuz zaten yaaa traix, aman haa,sakın diyim Ben çekerim canım arkadaşım,senin ellerin yorulmasın Titriyo zaten _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız