Tarih: 25.07.2008 - 18:25 Mesaj konusu: Hiç suratınıza armut yedinizmi.
bugün başıma çok ilginç bi olay geldi.bügün motorumla 80km hızla giderken suratıma armut yedim.vizörüm açık olduğu için tam sağ gözümün altına yarısı yenilmiş kocaman bi armut yedim.o an için hiç panik yapmadım ve trafikte olduğum için yoluma devam ettim ve ilerden dönüp olay yerine geldiğimde kimse yoktu.ne biçim bir zihniyettir bu.bu motor üstünde her türlü saygısızlıkla karşı karşıya kalmıştım ama suratıma hiç armut yememiştim buda oldu sonunda. .gözümün altı hala kızarık.sizin başınıza böyle bişi geldimi acaba yoksa ilk benim başıma geldi.hadi geldide o hızda nasıl isabet aldı anlamadım.her kim attıysa onu burdan kınıyorum..
Tarih: 25.07.2008 - 18:29 Mesaj konusu:
Esefle kınıyorum yapanı ama açık vizörden iyi denk getirmiş atan şahıs. Başıma böyle bişey gelmedi, genellikle sinek böcek türevi mahlukatlar musalat oluyor vizör açıkken. _________________
Tarih: 25.07.2008 - 18:31 Mesaj konusu:
coluk cocuk raylarda tren taşlıyor die tren camlarına koruyucu muhafaza yapıldı olmadı şimdi de motosikletlere mi dadandı rayda gidemeyecesiler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bende delinin biriyle gözgöze gelmiştim,elinde elmamı armutmu ne vardı bakıp bakıp atmıştı ayagımdan tutturmuştu Geçmiş olsun boşver,ya çocuktur ya da deli.
Tarih: 25.07.2008 - 18:33 Mesaj konusu:
armut falan degıl de gecen gün eriyen asfalta kum serpen karayoları çalışanı,bi kürek kumu üzerime serpti hava da cok sıcaktı,kollarıma yüzüme her tarafıma yapıştı. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
bende küçük bilye gibi zıpkayan,seken toplar varya ondan şerefisizin birisi rüzgarlık camıma salladı ordan sekti kafamı sıyırdı geçti.ama 30-40 yaşında dinlemedim.ağzını burnunu dağıttım şerefsizin.ağır siklet ilçe birincisi,olduğumu kimse bilmiyo tabi _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
Tarih: 25.07.2008 - 19:13 Mesaj konusu:
Ayının biri diyeceğim ama hayvana ayıp olur. Vizörünü kapamaktan başka önlem yok, bir arı bile nelere sebep olabilir Allah muhafaza. _________________ CBR 1000 RR
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 3935 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 25.07.2008 - 19:23 Mesaj konusu:
müdür yolda bi ayılık yapmadığından emin misin? hemen kızma belki jest olsun diye atmışlardır
aman bana da kızma hemen ciddi olayım,vizörün kapalı olsa daha iyi olur tabi ama bu, o armutla bi insanın hayatına kasteden zihniyeti yine değiştirmeyecegi için hepimiz Allaha emanet olalım diyorum _________________ neyleyim caddeyi neyleyim sahilyolunu üstünde salınan maxi-scooter olmayınca
Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 27 Nereden: ISTANBUL-BEYLIKDUZU
Tarih: 25.07.2008 - 19:49 Mesaj konusu:
Bende kumburgaz ışıklarda dönüş yapmak için bekliyordum, beklediğim yer tam üst geçit altına denk gelmişti.Bir p... körüden aşağı üstüme bi şişe suyu boca etti. Nasıl olsa kaçacak diye düşünerek devam etmiştim.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız