Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD 26.07.08 C.tesi Evliya Çelebi Parkında Toplanıyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD 26.07.08 C.tesi Evliya Çelebi Parkında Toplanıyoruz

Konya MD 26.07.08 C.tesi Evliya Çelebi Parkında Toplanıyoruz
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aranıza gelecem yakında 1 hafta kaldı

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nuriR1
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ogün bende ordayım konyanın tektekeri olarak olum şahin iyi nam salmışsın len kanka motorcular araında helal olsun senin o gün beraber gidelimde konya bi teker görsün değilmi kankaaaaaaaaaa
Başa dön
nuriR1 Çevrimdışı nuriR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gumusok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 25.07.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nuriR1, sorması ayıp kım nam salmıs ? ? karayolcu mustafa abı falan tırsmıs Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bu sahın hangı sahın ? nam salması ıcın önce muammer tuysuz- karayolcu- zxrhalıt- faut bozkurt- mehmet cal- volkan- nurı-Ibraamm ada- yasın- recep -boyacı samet daha adını sayamadıgım bır cok ısmın ALLAH korusun konyadan gıtmesı lazım Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zx10r-Hasan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydi size iyi gezmelre
Başa dön
zx10r-Hasan Çevrimdışı zx10r-Hasan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 26.07.2008 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhabbetiniz daim olsun keyifli virajlar Alkışlıyorum
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 26.07.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar canlarım çığerlerım bırılerı bırılerıne gaz vermesın allah korusun sen çok ıyısın dedıklerı kardeşlerımızı kaybettık hep butür kelımeler rahmetlılerın başını yedı Şok oldum Şok oldum

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, s....a......k....

orada olmaya çalışacağım Bravo

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.07.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zx12aLi demiş ki:

orada olmaya çalışacağım Bravo

abı nedemek ıstedın hıc bısey anlasılmıyo Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, onu anlayan anladı,bu çocuk buraya bi gelse Allah tan...

Volkan kurul unki vücut gelde yakından gör,teneke bozuntusu manyak a....k.....salak salak konuşup milletin asabını bozuyorsun sen ne biçim bi adamsın ya ne olduğunu anlamadım gitti sen kırmamısın ne bozuntususun lan tenere,s...git başka yerleri karıştır...

Başa dön
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81,
Alıntı:

Zx12aLi demiş ki:

orada olmaya çalışacağım

abı nedemek ıstedın hıc bısey anlasılmıyo

selamın aleyküm kardeşim in kısaltılmışı olsa gerek Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, abi alemsin ya sen bitanesin Alkışlıyorum Alkışlıyorum

nerdesin işyerindemi

Başa dön
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zx12aLi, evet bürodayım büronun önünde de teneke çaldırıyorum kötü ruhları kovmak için Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, saat 2de yanındayım beraber çalalım olmazmı? Delirdim

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.07.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul demiş ki:
crazy_81,
Alıntı:

Zx12aLi demiş ki:

orada olmaya çalışacağım

abı nedemek ıstedın hıc bısey anlasılmıyo

selamın aleyküm kardeşim in kısaltılmışı olsa gerek Dil çıkarıyorum

heeeee tamam abı sımdı anladımm Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Zx12aLi demiş ki:
crazy_81, onu anlayan anladı,bu çocuk buraya bi gelse Allah tan...

Volkan kurul unki vücut gelde yakından gör,teneke bozuntusu manyak a....k.....salak salak konuşup milletin asabını bozuyorsun sen ne biçim bi adamsın ya ne olduğunu anlamadım gitti sen kırmamısın ne bozuntususun lan tenere,s...git başka yerleri karıştır...

burdada sanırım ASLAN KARDESIM falan dedı Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum hayır ben anlamıyorum ya o bakımdan Çok gülüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.07.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, usta bu gaza getırdiklerı sahin denilen arkadaş kim nasıl nam salmış bazıları dururken ben çok merak ettim ? ? ?
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal