Tarih: 27.07.2008 - 01:43 Mesaj konusu: Ankara Keçiören Motor Kazası :(
Merhaba Md li arkadaşlarım. Bu gün yine üzücü bir kaza olmuş ben kaza anında göremedim ama gittiğimde hiç iç açıcı bir manzara ile karşılaşmadım. Fatih cad. başlangıcında 2 şeritte yani yolun ortasında duran spor otomobil kontrolsuz sol kapısını açar. Hızla gelen motorsürücüsü ve artçısı kapıya çarpar. motor sürücüsü hemen öne fırlar, artçı 25 yaşalarındaki erkek havada parenda atarak sol seritteki minibüse çarpar. Minibüs çarptıktan sonra birde arçıyı altına alır. araç kontrolsüz kapı açtı. Motor hızlıydı birde kurye motoru. sol şeritdeki minibüs ise oda hızlı. Sonuç iyiki artçı arkadaşın kask varmış ve motor sürücüsünün tabiii. Motor sürücüsü iyi, Artçı müşade altında ama belinde zedenme riski varmış duyumlarıma göre. Ben böyle kazaları duyunca görünce kahroluyorum. Kazaya 3 araç karışıyor hepsindede şuç var bana göre. Çok üzülüyorum Lütfen İki teker üstünde dört teker üstünde dikkatli olalım. Ne hastanede yatmak güzel ne Mezarda yatmak güzel nede Hapishanede.
Bu günlerde havalarında aşırı sıcak olması dikkat eksikliğini ve lastıklerın yol tutuşunu yoğun şekilde engellemekte.
Üzülmeyelim. Başında alalım önlemlerimizi.
Bugün Batıkent son durak metrosunda SS kullanan bir arkadaş gördüm. Rampa aşşağı lastik yakarak yükleniyordu makinaya arka bir sağ bir sol. Sonra deli gibi indi rampa aşağı. Kask yok Koruma yok. İçim acıdı.
Lütfen dikkat edelim. Ailelerimizi Doslarımızı ve camiamızı üzmeyelim. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Ucuz atlatmışlar yine de... dikkatli olmak ve full koruma kullanmak gerek, ki korumanın faydasını görmüşler.. Allah beterinden sakınsın _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Tarih: 27.07.2008 - 02:08 Mesaj konusu:
Kask takmayarak motosiklet ile HIZ yapmak, don lastiği ile bungee jumping yapmaya benzer..
Yada şarörlü silah ile rus ruletinde ilk sırayı almakda diyebiliriz... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kask takmayarak motosiklet ile HIZ yapmak, don lastiği ile bungee jumping yapmaya benzer..
Yada şarörlü silah ile rus ruletinde ilk sırayı almakda diyebiliriz...
Aaah aah çoluk çocuk motora binen insanlar,
deponun üstünde büyük çocuk arada küçük çocuk arkada hanımı,
her gün görüp akıl verip alaycı cevaplarından bıktım
yaw kardes ben bole oldumu kızıyorum ya allah korusun ya hep bu arabalar yuzunden oluyor bende arabada var motor da trafıkte özellıkle motorsıkletlere yol verırım dıkat ederım oncelık tanırım onlara adamlara bakıyorum mesela yol verıyorum mutlaka slm verıyorlar arabalara yol verdım bı kac kes adamlar mal mal gecıp gıdıyolar ınsan bı slm verır saol gıbısıne nerde ınsanlarda bu araclar motorsıkletlere yeterı kadar dıkkat etse kazalar bu kadar olmas hıc bı motor kendı kendıne kaza fasla olmuyor ıllakı araba karısıyor vede suclu olarak dıkat edelım
GECMİS OLSUN BI DAHA OLMASIN _________________ AVCI
büyük güc büyük sorumluluk ister... EFEKENTLİ
GİTMEK GEREK BAZEN....
Tarih: 27.07.2008 - 12:59 Mesaj konusu:
büyük geçmiş olsun , inşallah arakadaşımız eski sağlığına kavuşue en kısa zamanda , arkadaşlar benim en dikkatli ettiğim konu bu kapı olayıdır bırakın motorsikleti ,arabayla giderken bile her zaman kapı açılması konusunu göz önüne alarak kapı açılma menzilinin dışından geçerim zira o kadar sığır varki aynaya bakmadan kapıyı aniden açıyorlar aman dikkat her zaman kapı açılma mesafesinden uzak durun bizim insanlarımızın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor kapılardan uzak durmaya bakın , çokk çook DİKKAT arkadaşlar ...
Kayıt: Jul 04, 2007 Mesajlar: 1557 Nereden: konya & istanbul
Tarih: 27.07.2008 - 13:01 Mesaj konusu:
Alıntı:
Yada şarörlü silah ile rus ruletinde ilk sırayı almakda diyebiliriz...
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 476 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 27.07.2008 - 13:38 Mesaj konusu:
HakanDincer,
biz iki dakika dışarıya çıksak mont kask eldiven hepsini giyiyoruz apaçi gibi çıkanlar kaza yapınca üzülesim gelmiyor ama yinede üzülüyor insan sonuçta o da bir insan _________________ m.demirtas10@hotmail.com
Tarih: 27.07.2008 - 13:55 Mesaj konusu:
Bu ve bunun gibi densizliklere çok dikkat etmemiz lazım...
Toplumumuz hala motosikleti benimseyemedi. Kazaya karışınca kim bilir ne serserilik yaptı diye konuyu sormadan etmeden yorum yapanlar gırla...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız