hayırlı olsun doğru seçim 600cc KİLLER _________________ Geceleri hayalinle yatıyorum. Sabahları konunla uyanıyorum. Sen hayatta tek umudumsun. Seni sürücem ölene kadar zx6r 636...
arkadaşlar tek tek teşekkür etmek isterdim ama inanın gün içi işlerle meşgul olduğumdan bir türlü yazamıyorum.hepnizden allah razı olsun sağolun darısı olmayanların başına.lastik konusunu yazmış birkaç arkadaş onlarada açıklama yapayım.evet arka sıfır DUNLOP SPORTMAX QUİFİLER ön lastik ise PİRELLİ DİABLO SÜPER CORSA SC2.ön latik pistte 10 tur kadar kullanıldı ve benim ön lastiği yarış lastiği olarak seçmemin sebebi ön tarafın daha iyi tutunması istememden.motorun arkası dağılsada kurtarmak önden daha kolay(çok sert HİGHSİDE hariç)o yüzden ön lastiği böyle tercih ettim.geçtiğimiz hafta sonu izmitliler iyi bilirler kandıra yoluna çıktım ful koruma ile lastikleri denmek için inanın gayet başarılılar.
Tarih: 28.07.2008 - 20:42 Mesaj konusu:
firebleda, hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah çok güzel bir motosikletmiş (benim tarzım değil )
şş bi ara kandıra yolunda yarışırız olurmu benim YBR ile ama mümkünse kandıranın köy yollarında olsun
firebleda, hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah çok güzel bir motosikletmiş (benim tarzım değil )
şş bi ara kandıra yolunda yarışırız olurmu benim YBR ile ama mümkünse kandıranın köy yollarında olsun
Teşşekkür ederim arkadaşım.benim için sorun değil,bende ayrıca ybr de var.ikimizde ybr lerle kandıranın köy yollarında yarışırız.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
excavator_zx6 demiş ki:
firebleda,güle güle kullan abicim.Allah kaza bela göstermesin. şu rahatlıkla kaça çıkıyor demiştin tekrar söylermisin okuyamıyanlar olabilir de
Sagol Coşkun abi.Bazı Şeyleri büyük harflerle yazmaya gerek yok.marka ve model ne olursa olsun,ben hepsini cok seviyorum.
Hepsinide kullanmaktan büyük keyif alırım.Nasip buymus.
Kayıt: Apr 19, 2006 Mesajlar: 791 Nereden: BURSA CUMHURİYETİ
Tarih: 28.07.2008 - 23:21 Mesaj konusu:
Allah Kaza Bela Vermesin, Hayırlı Olsun _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) BURSA
Hayırlı olsun 636 çok güzel bi makinedir.. kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
Bende katılıyorum. Birtek fark yeşiline daha çok gözüm alışmış _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 29.07.2008 - 00:38 Mesaj konusu:
firebleda, abi kandıra yolu mükemmel biyol inişli çıkışlı dümdüz keşke yurdum yollarının hepsi öle olsa gölcük yalova arası köstebek yuvası gibi oyol 1 sagat sürse taksiyle 1 günlük ömrüm gidiyo
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız