Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ciğerlerimiz yanıyor..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ciğerlerimiz yanıyor..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 31.07.2008 - 09:39    Mesaj konusu: ciğerlerimiz yanıyor.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çanakkale'de dün öğlen saatlerinde başlayan yangın malesef şiddetli rüzgarında etkisiyle hala daha söndürülebilmiş değil.. yüzlerce hektar orman yandı.. insanların evleri tarlaları iş yerleri yok oldu.. sanki doğadan aldığımızı doğa fazlasıyla bizden aldı.. yangının çıkış yerine çok yakın evimiz var bikaç fotoğraf çektim hepimiz için ibret olsun diye.. bunlar sadece yol kenarından çektiğim yani bizim eve 500 metre civarında uzaklıktan çektiğim yer..
hissettiğim duyguların tarifi yok şuanda.. içim kan ağlıyor.. anlatamam.. dün tek yapabildiğimiz gözlerimiz yaşlı olanı seyretmekti.. hep bi umut kontrol altına alındı cümlesini duymaktı.. ama olmadı.. yüzlerce insan bundan büyük zarar gördü.. evleri işleri tarlaları hayvanları yok oldu.. Milli duygularımın çok yüksek olmasına rağmen bazen utanır oldum kendimden.. kendimizden.. eğtimsizliğimizden.. biliçsizliğimizden.. bi organize bile olamıyoruz..80 model 2 uçakla yangın söndürmeye çalışıyoruz.. ne bileyim hem çok üzüldüm hem utandım.. bu karelerin çok daha içler acısı olanları var.. ama yollar trafige kapandığı için tek paylaşamım bunlar..
hani arabada sigara içersiniz yolda giderken yol kenarına fırlatıverirsiniz ya.. atmayın.. mangal yakmayın.. ot yakmayın.. ciğerlerimiz yanıyo.. ve kimse bunu bilmiyo..

az önce annemle görüşmemde dün gece yangının yol kenarına kadar geldiği ve artık evleri tamamen boşaltmaları gerektiği söylenmiş.. sabaha kadar iş makinaları çalışmış.. yolun aşağısına geçiş şimdilik engellenmiş.. halbuki ben razıydım giden evler olsun.. yenisini getireceğimiz doğal ormanımız olmıycak artık.. geçen sene dikilen fidanları bilirsiniz.. ne kadar yavas ve zor büyüdüklerini.. peki ya ormanın içindeki doğal hayat? kuşlar böcekler... ? onlarda geri gelicek mi ?
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.07.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÇOK ÜZÜcü bunlar ya
ki Çanakkalede yakın zamanda aynı vaka olmuştu
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun!!!!
Daha duyarlı ve dikkatli olmalıyız.... Üzgünüm
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimize gemis olsun İstemiyorum O ormanlari tarla, arazi vs. icin yakiyorlarsa, o yaktiklari agaclar obur dunyada yana yana ... Sinirlendim Sinirlendim (sanirim yeterince acik)
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay vay valla cız etti içim. Ağlıyorum

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Briston_Series
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alaycı yazılarınızı sohbetlerinizi akranlarınızla kendi aranızda yapınız!
EDIT:VOLKAN
Başa dön
Briston_Series Çevrimdışı Briston_Series Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooooooooooo aman tanrim çok kötu ciger degıl bu can dır Üzgünüm ..umarım sönmuşrut
Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim yanlız burdrda devlet ve halk düşüncem kotu soylemeyım ..karışır ..................................................... Sinirlendim

am a çok çalışışmak lazım tekrar yenı sını dıkmek ...canakkale md olarak hani belkı o çalışmada bulunmak dır siz

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

GÜZEL yerler burlar GEÇMIŞ OLSUN Ağlıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

unutdum more yarın adası yanı 66 kışı olduyanı 6 kışı hapıs aldı hemde çok agır oldu..

artık..................................... Öfkeliyim dersem kelıme banlanırım Sinirlendim
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Briston_Series
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
Briston_Series Çevrimdışı Briston_Series Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawa500
Üye
Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün iş çıkşı hemen güzelyalıya gittim....Evren ile Ahmet dede yangın söndürmelerine yardıma gitmişler...aradım ama ulaşamadım.....çok kötü resimler çekmişler...gün içinde bu topiğe konacaktır....ben Çanakkalenin 70-80 yılına mal olduğuna düşünüyorum bu yangının...yazık ki ne yazıkÜzgünüm
şimdi oturup düşünelim....yani şapkayı önümüze koyalım....nereden tutsan öbür tarafı dökülüyor....Orman bölge müdürlüğündenmi başlasak...o kozalaklar orman köylüsüne niye toplatılmaz....yatarak para kazanmak güzel geliyor herkese....o uçaklar tarihi eser.....söndürme her bakımdan yetersiz...tek işimiz Allaha kalmış rüzgar kesilsede söndürsek ....
evet bence de hemen bir çalışma içine geçmeliyiz....yanan toprağın kendine gelmesi bayağı bir uzun zaman bildiğim kadarıyla...yani önümüzde yanan yerlere fidan dikmek için uzun bir zaman var....

bir protesto motor binişi yapabiliriz mesela....

bu fikirler burada gelişecektir....

Tüm Çanakkale mize geçmiş olsun...

www.turkiyemotosiklet.org
Başa dön
kawa500 Çevrimdışı kawa500 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Briston_Series demiş ki:
büyünce geçer Çok gülüyorum

utanmadan dalgamı geçiyorsun Sinirlendim Sinirlendim

çok yazık ve acı Ağlıyorum Üzgünüm
bir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar bir kibrit bir milyon ağacı yakar
umarım bu yangın insan kaynaklı değildir

En son murat50 tarafından 31.07.2008 - 10:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa500, bravoooo Bravo

Briston_Series, belkı başka sey demek ıstedın sen ama .....

kotu yazdı sen arkadaşım
Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa500, uğur abicim yazdıklarının hepsine katılıyorum.. bi toparlanıp tepkimizi belli edecek bişeyler yapalım.. yattıkları yerden maaş alanları bi harekete geçirelim.. yemin ederim çok hırs yaptım cumhurbaşkanına kadar giderim.. yeter ki sessiz kalmayalım..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben mdye sadece insanlar üye olabiliyor sanıyordum.nofeaRR, geçmiş olsun ne diyeyim.bu hepimizin acısı çanakkalenin değil sadece.

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa500, ben çok doga sevrım yardım olmak ısterrım sıze

nasıl protesto toplanmek placeden yanı meydan sehırden olumurmu

????????????????????????? ?
Başa dön
Briston_Series
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.07.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal