Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ciğerlerimiz yanıyor..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ciğerlerimiz yanıyor..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 31.07.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün İzmir dönüşü saat 21:30-21:40 sıralarında yangın bölgesinden geçtim. İzmirdeyken duymuştum ama bu kadar olduğunu zannetmiyordum. Görünce gözlerim doldu gerçekten, üzüntümü tarif etmem imkansız. Bu saatten sonra ne desek boş artık...
Otobüs camının ardından fotoğraf çekmeye çalıştım ama olmadı.

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 31.07.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yangınlar yüzüne geleceğimiz gidiyor farkında değiller onu yakanın ben taa.... Sinirlendim Sinirlendim
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.07.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HasanTahsin demiş ki:
bu yangınlar yüzüne geleceğimiz gidiyor farkında değiller onu yakanın ben taa.... Sinirlendim Sinirlendim

çok haklısın tüm gelecek nesile çocuklarımıza dayanıyor bu acı olay tüm türkiyenin acısıdır bu sadece çanakkalenin değil
nefesimiz ciğerimiz oksijenimiz yanıyor , tabiatında dengesi bozuluyor böylece kuraklıkta başlar susuzlukta havasızlıkta çok yazık çook bazı kendini bilmezlerde Briston_Series, gibileri işin makarasında Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ilhanfazer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 31.07.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzgünüm güzelim ormanlarımız elden gidiyor Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
ilhanfazer Çevrimdışı ilhanfazer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.07.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece anız yakmak değil,dikkatsiz piknikçiler,ormana atılmış şişeler,sigara izmaritleri v.s. yangına davetye çıkarıyor.keza tarla ve arazi açmak için kasıtlı çıkarılan yangınlar da var Sinirlendim

bir de o kozalaklar arkadaşlar.yangında patlayıp metrelerce uzağa yanarak düşüyor.yangının yayılma hızını çok arttırıyor.

eşimde çanakkaleli.üzücü haberi az önce ben verdim ona...eğer MD ağaçlandırma etkinliği yaparsa seve seve katılıp hiç olmazsa bir nebze telafi etmek isterim...
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 31.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimize geçmiş olsun İstemiyorum İstemiyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 31.07.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd demiş ki:
sadece anız yakmak değil,dikkatsiz piknikçiler,ormana atılmış şişeler,sigara izmaritleri v.s. yangına davetye çıkarıyor.keza tarla ve arazi açmak için kasıtlı çıkarılan yangınlar da var Sinirlendim

bir de o kozalaklar arkadaşlar.yangında patlayıp metrelerce uzağa yanarak düşüyor.yangının yayılma hızını çok arttırıyor.

eşimde çanakkaleli.üzücü haberi az önce ben verdim ona...eğer MD ağaçlandırma etkinliği yaparsa seve seve katılıp hiç olmazsa bir nebze telafi etmek isterim...

Bravo bravoooo Alkışlıyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, Bravo
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
21_EZ_928
Üye
Üye

Nereden: Diyarbakır;/ERGANİ

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu devlet o kadar duyarlı ki o derece yani bu ateşi söndüremiyorsunuz içinizdeki ateşi nasıl söndüreceksinizzzzzzzzz Öfkeliyim
Başa dön
21_EZ_928 Çevrimdışı 21_EZ_928 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çanakkalelilere geçmiş olsun.gerci bize de geçmiş olsun

2 hafta önce bizim burda da yangın cıktı

adam evinin etrafındaki calıları temizlemek içi ateşliyor çalıları ve rüzgar bastıroyor

adam ateşi kontral edemiyor ve yangın büyüyor

neyseki itfaye geldid e söndürdü Üzgünüm
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Çanakkale'li dostlarımız geçmiş olsun dileklerimi ve üzüntümü iletmek isterim. Bizler malesef Atamızın izinden gidemiyoruz, o bizlere tek bir ağacın bile ne kadar değerli olduğunu anlatmak istedi ama biz eşsiz doğamızı yok ettik. Yazıklar olsun bize İstemiyorum

"Bina kaydırılacak"

Atatürk bir gün çiftliğe gittiğinde, Köşk'ün hemen yanındaki Ulu Çınar ağacının dallarını kesmeye çalışan bir bahçıvan ile karşılaşır. Hemen bahçıvanı yanına çağırarak bunun nedenini sorar. Görevli bahçıvanın cevabı şöyledir: Ağacın dalları uzamış binanın duvarlarına dayanmıştır. Aldığı cevaptan tatmin olmayan Atatürk, düşünülmesi bile imkansız olan bir emir verir:

"Ağaç kesilmeyecek, bina kaydırılacak."

Görev İstanbul Belediyesi'ne intikal eder. Belediye Fen İşleri Yollar-Köprüler Şubesi sorumluluğunu üstlenir. Ünlü bestecimiz Ferit Alnar'ın kardeşi olan Başmühendis Ali Galip Alnar (bazı kaynaklarda Ali Nuri Alnar olarak geçer) yanına aldığı teknik elemanlarıyla Yalova'ya gelerek çalışmalarına başlar.

8 Ağustos 1930 tarihinde önce bina çevresindeki toprak büyük bir dikkatle kazılıp yapının temel seviyesine inilir. İstanbul'dan getirilen tramvay rayları döşenir. Santim, santim çalışılarak bina yapı altına sokulan raylar üzerine oturtturulur. Artık binanın raylar üzerinde kaydırılarak ağaçtan uzaklaştırılması aşamasına gelinmiştir.

Güzel ve sıcak bir yaz akşamında Büyük Atatürk ile birlikte, kardeşi Mahbule Atadan, Vali vekili Muhittin Bey, Emanet Fen Müdürü Ziya bey ve Cumhuriyet Gazetesi Başmuhabiri Yunus Nadi nezaretinde bina 4.80 m. civarında kaydırılır. Bu olağanüstü ve riskli iş 10 Ağustos 1930 tarihinde tamamlanır ve Ulu Çınar Ağacı'da kesilmekten kurtulur.
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

eğer MD ağaçlandırma etkinliği yaparsa seve seve katılıp hiç olmazsa bir nebze telafi etmek isterim...

emrerd, önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili burdaki arkadaşlarla toplanıcaz.. kendimiz için geleceğimiz ve netice hepimiz için bi çalışma yapıcaz.. zaten burdan ilan ederiz her türlü gelişmeyi..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, harıka super yazııı ...... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, binalar uğruna o kadar çok ağaç kaydırıldı ki bu alanda anlatamam.. öncelikle intepe yolu siyasilerin ceplerini doldurmak adına binlerce ağaç katledildi.. yani bu bi katliamdı tam anlamıyla üstü örtüldü.. ve bizim millet malesef bunuda unutucak diğerlerini unuttuğu gibi.. şimdi o katledilen ağaçlardan geriye kalanlarıda yangın yok etti.. gelibolu yangınından sonra zaten çanakkaleye yağmur yağmıyodu.. şimdi hepten yağmaz artık sonra susuzluk kıtlık vs.. herşeye müstahak bu millet ama olan bize oluyo ..
hatırlar mısın seninle kahvaltı yaptıgımz bi yer vardı.. oralar artık yok Ağlıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 31.07.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR, Pınarım senin son cümleni okurken tüylerim birden ürperdi, kötü oldum, offf ne diyeceğimi bilemiyorum. Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal