Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tamircisinin kazığını Yakalayan Var mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tamircisinin kazığını Yakalayan Var mı?

Tamircisinin kazığını Yakalayan Var mı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.05.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senden bahsedıyom deve senın neren örnek len vırüs gıbısınız muhteşem beşlıler gavurun hakkını nasıl ödecen dılı ayrı dını ayrı karşılaşsan bıle nasıl helalleşecen anguttt ben bunu bılır bunu söylerım haramı helalı bılmeyen usta olsa müşterıde olsa hepsının allah belasını versın Sinirlendim

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 13.05.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, cengiz bak bamyasını verir eline
ben karışmam ondan sonra Çok gülüyorum Çok gülüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.05.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

91 yılından beri yediğim kazıkları şuraya yazsam sayfaya yazık olacak... Dil çıkarıyorum
en sonunda doğru düzgün adam gibi adam buldum ve 4 yıldır onunla çalışıyorum.
allah kendisinden razı olsun,en ufak sorunumda kendi malı gibi ilgilenip
her konuda yardımcı oluyor...(burak albayrak-izmir) Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, evet burak çok içten ve 10 numara bi insan ALLAH razı olsun bi isteğimiz oldumu izmirden işini gücünü bırakıp ilgileniyor Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, kayınço senın varya ermenı deşıfre etme

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.05.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, yüzlerce kez şahit oldum buna.... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorların kendi parça fiyatları genelde kazık olduğundan servisin ayrı bir çaba içine girmesi gerekmiyor kanaatindeyim. ama tuttuğunu öpen bir kültüre sahip olduğumuzdan herkes birilerini bir şekilde yakalayıp öpüyor.
ama bazen cidden mızrak çuvala sığmıyor.
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, tamam tamam eniştem benim
ekamba, iyi insan burak ALLAH razı olsun

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.05.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

senden bahsedıyom deve senın neren örnek len vırüs gıbısınız muhteşem beşlıler

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum evet ben ve saz ekibimden bahsediyor anlaşıldı Delirdim Delirdim Delirdim
Ben, Recep, Halit, Yasin ve S.osman Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 yaşımdan beri mehmet ustayı tanırım zevk motor,ve kaç yıldır motora binerim,hiçbir müşterisine en ufak bi yanlışı olmamıştır.ha beş parmağın beşi bir olmaz o ayrı konu fakat yamuk usta olduğu kadar yamuk müşteride var bunuda bilmek lazım...

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zx12aLi demiş ki:
10 yaşımdan beri mehmet ustayı tanırım zevk motor,ve kaç yıldır motora binerim,hiçbir müşterisine en ufak bi yanlışı olmamıştır.ha beş parmağın beşi bir olmaz o ayrı konu fakat yamuk usta olduğu kadar yamuk müşteride var bunuda bilmek lazım...

Abimin de dediği gibi her usta bir olmaz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.08.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her usta bir olmuyor. adam yağı kendisi alıyor. ustası sadece değiştirme ücreti 75 ytl istiyor bana göre yüksek rakam..
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal