senden bahsedıyom deve senın neren örnek len vırüs gıbısınız muhteşem beşlıler gavurun hakkını nasıl ödecen dılı ayrı dını ayrı karşılaşsan bıle nasıl helalleşecen anguttt ben bunu bılır bunu söylerım haramı helalı bılmeyen usta olsa müşterıde olsa hepsının allah belasını versın _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Tarih: 13.05.2008 - 17:00 Mesaj konusu:
NighteXpresS, cengiz bak bamyasını verir eline
ben karışmam ondan sonra _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 13.05.2008 - 17:11 Mesaj konusu:
91 yılından beri yediğim kazıkları şuraya yazsam sayfaya yazık olacak...
en sonunda doğru düzgün adam gibi adam buldum ve 4 yıldır onunla çalışıyorum.
allah kendisinden razı olsun,en ufak sorunumda kendi malı gibi ilgilenip
her konuda yardımcı oluyor...(burak albayrak-izmir) _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 13.05.2008 - 17:16 Mesaj konusu:
ekamba, evet burak çok içten ve 10 numara bi insan ALLAH razı olsun bi isteğimiz oldumu izmirden işini gücünü bırakıp ilgileniyor _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
motorların kendi parça fiyatları genelde kazık olduğundan servisin ayrı bir çaba içine girmesi gerekmiyor kanaatindeyim. ama tuttuğunu öpen bir kültüre sahip olduğumuzdan herkes birilerini bir şekilde yakalayıp öpüyor.
ama bazen cidden mızrak çuvala sığmıyor. _________________ Atım Sen Güzelsin Nazardan Sakın
Sağına Soluna Hamaylı takın
Bozok Ellerinde Yozgata Yakın
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Tarih: 13.05.2008 - 18:32 Mesaj konusu:
zevkmotor, tamam tamam eniştem benim
ekamba, iyi insan burak ALLAH razı olsun _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
10 yaşımdan beri mehmet ustayı tanırım zevk motor,ve kaç yıldır motora binerim,hiçbir müşterisine en ufak bi yanlışı olmamıştır.ha beş parmağın beşi bir olmaz o ayrı konu fakat yamuk usta olduğu kadar yamuk müşteride var bunuda bilmek lazım... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
10 yaşımdan beri mehmet ustayı tanırım zevk motor,ve kaç yıldır motora binerim,hiçbir müşterisine en ufak bi yanlışı olmamıştır.ha beş parmağın beşi bir olmaz o ayrı konu fakat yamuk usta olduğu kadar yamuk müşteride var bunuda bilmek lazım...
Abimin de dediği gibi her usta bir olmaz _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız