Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlk Motosiklete Biniş Heyecanı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlk Motosiklete Biniş Heyecanı...

İlk Motosiklete Biniş Heyecanı...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
activa039
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 03.08.2008 - 00:50    Mesaj konusu: İlk Motosiklete Biniş Heyecanı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklete İlk Bindiğinizde Neler Hissettiğinizi,Kaç Yaşında?Ne Şartlar Altında Bindiğinizi ve İlk Bindiğiniz Motosikletin Marka-Model-Tipini Buraya Yazabilirsiniz....=)

[Tecrübeli Üye Olmam Şerefine Açtığım Bir Topic,Maksat EĞlence+Bilgi Alışverişi]
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
masaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 03.08.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

activa039, tecrubemizi paylasalim Dil çıkarıyorum orta okulu bitirmistim ama ben o zaman hiz nedir bilmiyordum sadece bi konya gezimizde sahin ile Çok gülüyorum arkadasin surat denemelerini heyecan olarak yasamistim sonra bi arkadasim markette ise basladi ee yazin can sikintisi yapicak bisi yok girgir muhabbete yanina gidiyorum moby Çok gülüyorum mobyletle servis vesaire sonra ufak hiz denemeleri ee tabi merak uyandiran sey ilgi cekiyor ufak tefek gezintiler derken yollari da pek bilmiyorum ee tabi gezdik yakitta alalim o zaman tabi normal benzinde var Şok oldum dedim yeter icindeki yag ondan sonra sen benzinligin arkasi oldugu gibi cakilmis bende hizimi almis gidiyorum cakila girmemle son duami etmeye baslamam bir oldu Gülümsüyorum sonra kisa bir yusuflama ardindan yol bitti ve bende km lerle adlandirabilecegim ilk gezimi bitirmek uzereydim ki arkadaslarin kaldirima gazla cikarmasini da artik beceririm dusuncem husranla bitti İstemiyorum ve direksiyonu dagittim Ağlıyorum
was just a frieght train comin' your way...
Başa dön
masaya Çevrimdışı masaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
utku_89
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: van

MesajTarih: 03.08.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ortaokula geçmiş 12 yaşında bi velettim.teyzem gil ile pikniğe gitmiştik ve kuzenimde motoruyla gelmişti.ben zaten motor gördümmü deliriyodum o yaşta bile.kuzenime anahtarı verde biraz süreyim dedim.ve hiç hayır demeden verdi tabi ben şok olmuştum inanamadım.ama bana motoru sen çalıştırırsan binebilirsin demişti ve 10 dk uğraşmıştım.bindim ve o kömüş gibi yerde yatarken ben motora bindim ve be 1 ve 2. viteste 10 dk gezmiştim.hiç unutmam o günü.motor honda titan idi.
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emoistt
Üye
Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ılk bındıımde 19 yasındaydım.. suanda da 19 yasıdnaımGülümsüyorum yaklasın 4-5 gun once ılk kez bındım motora:) motor we motorcuları anlıamazdım, cok rısklı gelırdı bana bu olaylar... ama 4-5 gun once bı honda cbr 1000rr a bındım, arkadasımın arkasına,da makınanın adını bıle bılmıodum... ben tam bı hız asıgıyım, arabalarla bıseyler yasadım hız we adrenalın adına.. ama o makınadan ındıımde cok deısmıstım, ındıım o andan berı baska hıc bıse dusunemıorum... hepınız cılgınsınz ama hayattan zewk almasını bılıosunuz Göz kırpıyorum
Başa dön
emoistt Çevrimdışı emoistt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
starshin77
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ilk motora bindiğimde 12 yaşındaydım şimdi 14 yaşındayım Gülümsüyorum ilk bindiğim motor honda nın 50cc lik scooteriydi süperdi tabi ozamanlar o motor bile bana rapsoL gibi geliyodu şimdi bir honda bali 50cc lik motorum var sağolun Dans
Başa dön
starshin77 Çevrimdışı starshin77 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 03.08.2008 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha henuz lise 3 gidiyordum yani 2002 de Çok gülüyorum babama dedim ben motor alıcam bana ne motoru araban var ona bin dedi motor tehlikeli ama bana motor aşkı yuklenmiş ve zehir darlarda yayılıyordu gün geçtikçe. sürekli dedim motor istiyorum motor istiyorum diye sonunda nasıl bişi diye sordular bende ybr 125 istedim bana bakalım bi dediler gittik baktık kocaman motor Gülümsüyorum dediler. o olmaz dediler tabi ben yine mutsuz bi şekil de bastım gittim yanlarından birazda cilve yapıyom Göz kırpıyorum bi gün okulda iken babam aradı geldedi motor aldık dedi gittim babamın yanına mondial 125 mt dedim bune baba ben bbunu istemem vitessiz bu. Ama tabi sonradan ben kabullendim mecbur binicez adam almışş bi kere daha sonra biraz bindim sevmeye başladım güzelmiş Bravo sonra babam bineyim dedi bir iki ay sonra bindedim baktım babam alışıyo noluyo dedim guzelmiş lan diyo motor havadar diyo. sonra ben ehliyet almaya yazıldım ve aldım 3 ay sonra babamda ehliyet almak için başvuurdu oda aldı bu seferde ben bincem kavgası edıyoruz. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

şimdi askerdeyim bitmesine de sadece 6 gün kaldı diyarbakır/devegeçidi belki dutmuşsunuzdur.

Kastamonuya gittiğimde tekrar motor almayı düşünüyorum Çok gülüyorum racing tarzı mondialide babama bırakacam. satmıyo zaten heheheh. işte böyle oldu
ilk başlarda güvenmediler daha sonra güveni aşılayınca nereye gidiyorsun diye sormadılar bile heh Gülümsüyorum Forever BABA Çok gülüyorum
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk bindiğim motosiklet ehliyet sınavındaki scooterdı.Ondan sonra arkadaşımın seyhan 250cc sine bindim uzun süre.Sonra da zx-636r ımı aldım.Öyle geçiş,küçük cc ile başlama falan olmadı yani.
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 03.08.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16'ya ilk girdim.Babamla 2 gün Önce Almıştık Motoru ''SENATÖR 150''her neyse motor geldi.adamlar indirdiler kamyonetten.Motoru ilk marşa bastım çalıştırdım.Ve Bi 5 dakika öle çalıştırdım..Ve sonra Bir Bindim Üstüne İçim Kıpır,Kıpır.O zmanda Bornovada Bi Kızı Seviyordum Her Dakika Başı Kapılarının Önünden Geçiyordum İlk Gün 68 km Yapmışım.Babam Ne Olum Bu Dedi.Nereye Gittin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk bindiğim motor peugot 103 babamın motoru idi hep kaçırırdım babam işe gidince ayrıca bu kaçırdığımda yaşım 9 veya 10 civarı idi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendimi bildim bileli motora binerim bende o yüzde sıkıntı yok Çok gülüyorum Ama motora hiç binmeyen vatandaşlarımız hep ön yargı ile yaklaşıyorlar şeytan aleti bu buna hayatta binmem cn güvenliği yok yahu.ölürsün ölürsün gibi ibareler kullanıyor ama bi kere bindimi de bir daha bırakamıyor Delirdim
Gringo
Üye
Üye

Nereden: Avcılar Beach Side

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sırf can sıkıntısına motoshow'a gittiğimde ve yeşil yeşil kawasaki ninjayı görüp aşık oldugumda ve üzerine oturdugumda herşey çok geçti benim için Çoook seviyorum Çoook seviyorum Delirdim
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 03.08.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk motosikleti kullanmaya başladığımda orta 1. sınıfa geçmek üzereydim ve motosiklette honda xlr 125'di.motorcu olan babam o zamanlar bana motoru vermiyodu o zamanda bana motoru amcam vermişti.daha sonrada olayı öğrenen babam motoru tamamiyle bana verdi ondan sonrada başladım hergün dağlarda bayırlarda gezmeye Çok gülüyorum
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum daha ben hiç binemedim
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk kez kusadasında mobilet kiralamıstım üniversiteye hazırlanıyodum çok heycanlanmıstım , ama kendimi sanki harley ustunde sanmıstım mobiletin ustunde şekil yapmıstım bilrsiniz aragazlar falan Delirdim Delirdim Dans
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk 9 yaşındayken babam sürerken eline koluna bakarak öğrendklerimden aldıgım gazla motoru kaçırdım modeli honda titan dı tabi ilk bayaa bi debelendim düşmemek için ama en fazla 20 metre gidebildim sonra yeri öptüm babamda bu çabamdan we akıllanmayıp aynı şeyi yeniden yapıcagım için öğretti bana 10 yaşından beri üstündeyim iyiki öğretmiş Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal