Tarih: 03.08.2008 - 00:50 Mesaj konusu: İlk Motosiklete Biniş Heyecanı...
Motosiklete İlk Bindiğinizde Neler Hissettiğinizi,Kaç Yaşında?Ne Şartlar Altında Bindiğinizi ve İlk Bindiğiniz Motosikletin Marka-Model-Tipini Buraya Yazabilirsiniz....=)
[Tecrübeli Üye Olmam Şerefine Açtığım Bir Topic,Maksat EĞlence+Bilgi Alışverişi] _________________ Gün Benim Günüm İlerledikçe Görünür Önüm!
activa039, tecrubemizi paylasalim orta okulu bitirmistim ama ben o zaman hiz nedir bilmiyordum sadece bi konya gezimizde sahin ile arkadasin surat denemelerini heyecan olarak yasamistim sonra bi arkadasim markette ise basladi ee yazin can sikintisi yapicak bisi yok girgir muhabbete yanina gidiyorum moby mobyletle servis vesaire sonra ufak hiz denemeleri ee tabi merak uyandiran sey ilgi cekiyor ufak tefek gezintiler derken yollari da pek bilmiyorum ee tabi gezdik yakitta alalim o zaman tabi normal benzinde var dedim yeter icindeki yag ondan sonra sen benzinligin arkasi oldugu gibi cakilmis bende hizimi almis gidiyorum cakila girmemle son duami etmeye baslamam bir oldu sonra kisa bir yusuflama ardindan yol bitti ve bende km lerle adlandirabilecegim ilk gezimi bitirmek uzereydim ki arkadaslarin kaldirima gazla cikarmasini da artik beceririm dusuncem husranla bitti ve direksiyonu dagittim _________________ Then it comes to be
that the soothing light
at the end of your tunnel
was just a frieght train comin' your way...
ben ortaokula geçmiş 12 yaşında bi velettim.teyzem gil ile pikniğe gitmiştik ve kuzenimde motoruyla gelmişti.ben zaten motor gördümmü deliriyodum o yaşta bile.kuzenime anahtarı verde biraz süreyim dedim.ve hiç hayır demeden verdi tabi ben şok olmuştum inanamadım.ama bana motoru sen çalıştırırsan binebilirsin demişti ve 10 dk uğraşmıştım.bindim ve o kömüş gibi yerde yatarken ben motora bindim ve be 1 ve 2. viteste 10 dk gezmiştim.hiç unutmam o günü.motor honda titan idi.
ılk bındıımde 19 yasındaydım.. suanda da 19 yasıdnaım yaklasın 4-5 gun once ılk kez bındım motora:) motor we motorcuları anlıamazdım, cok rısklı gelırdı bana bu olaylar... ama 4-5 gun once bı honda cbr 1000rr a bındım, arkadasımın arkasına,da makınanın adını bıle bılmıodum... ben tam bı hız asıgıyım, arabalarla bıseyler yasadım hız we adrenalın adına.. ama o makınadan ındıımde cok deısmıstım, ındıım o andan berı baska hıc bıse dusunemıorum... hepınız cılgınsınz ama hayattan zewk almasını bılıosunuz
ben ilk motora bindiğimde 12 yaşındaydım şimdi 14 yaşındayım ilk bindiğim motor honda nın 50cc lik scooteriydi süperdi tabi ozamanlar o motor bile bana rapsoL gibi geliyodu şimdi bir honda bali 50cc lik motorum var sağolun
Tarih: 03.08.2008 - 09:50 Mesaj konusu:
daha henuz lise 3 gidiyordum yani 2002 de babama dedim ben motor alıcam bana ne motoru araban var ona bin dedi motor tehlikeli ama bana motor aşkı yuklenmiş ve zehir darlarda yayılıyordu gün geçtikçe. sürekli dedim motor istiyorum motor istiyorum diye sonunda nasıl bişi diye sordular bende ybr 125 istedim bana bakalım bi dediler gittik baktık kocaman motor dediler. o olmaz dediler tabi ben yine mutsuz bi şekil de bastım gittim yanlarından birazda cilve yapıyom bi gün okulda iken babam aradı geldedi motor aldık dedi gittim babamın yanına mondial 125 mt dedim bune baba ben bbunu istemem vitessiz bu. Ama tabi sonradan ben kabullendim mecbur binicez adam almışş bi kere daha sonra biraz bindim sevmeye başladım güzelmiş sonra babam bineyim dedi bir iki ay sonra bindedim baktım babam alışıyo noluyo dedim guzelmiş lan diyo motor havadar diyo. sonra ben ehliyet almaya yazıldım ve aldım 3 ay sonra babamda ehliyet almak için başvuurdu oda aldı bu seferde ben bincem kavgası edıyoruz.
şimdi askerdeyim bitmesine de sadece 6 gün kaldı diyarbakır/devegeçidi belki dutmuşsunuzdur.
Kastamonuya gittiğimde tekrar motor almayı düşünüyorum racing tarzı mondialide babama bırakacam. satmıyo zaten heheheh. işte böyle oldu
ilk başlarda güvenmediler daha sonra güveni aşılayınca nereye gidiyorsun diye sormadılar bile heh Forever BABA _________________ Salih Sepi 04/10/1986.
Mondial 125mt´05
A RH(+) Kastamonu.
37 PK 028.
ilk bindiğim motosiklet ehliyet sınavındaki scooterdı.Ondan sonra arkadaşımın seyhan 250cc sine bindim uzun süre.Sonra da zx-636r ımı aldım.Öyle geçiş,küçük cc ile başlama falan olmadı yani.
16'ya ilk girdim.Babamla 2 gün Önce Almıştık Motoru ''SENATÖR 150''her neyse motor geldi.adamlar indirdiler kamyonetten.Motoru ilk marşa bastım çalıştırdım.Ve Bi 5 dakika öle çalıştırdım..Ve sonra Bir Bindim Üstüne İçim Kıpır,Kıpır.O zmanda Bornovada Bi Kızı Seviyordum Her Dakika Başı Kapılarının Önünden Geçiyordum İlk Gün 68 km Yapmışım.Babam Ne Olum Bu Dedi.Nereye Gittin _________________
Tarih: 03.08.2008 - 12:12 Mesaj konusu:
kendimi bildim bileli motora binerim bende o yüzde sıkıntı yok Ama motora hiç binmeyen vatandaşlarımız hep ön yargı ile yaklaşıyorlar şeytan aleti bu buna hayatta binmem cn güvenliği yok yahu.ölürsün ölürsün gibi ibareler kullanıyor ama bi kere bindimi de bir daha bırakamıyor _________________ eneSkaya'08 Graphic Designer
Kayıt: Jun 01, 2008 Mesajlar: 91 Nereden: Avcılar Beach Side
Tarih: 03.08.2008 - 12:15 Mesaj konusu:
sırf can sıkıntısına motoshow'a gittiğimde ve yeşil yeşil kawasaki ninjayı görüp aşık oldugumda ve üzerine oturdugumda herşey çok geçti benim için _________________ Ninja 250® 325. Dönem Yedek Subay Adayı...Aralıkta Askerim..
ilk motosikleti kullanmaya başladığımda orta 1. sınıfa geçmek üzereydim ve motosiklette honda xlr 125'di.motorcu olan babam o zamanlar bana motoru vermiyodu o zamanda bana motoru amcam vermişti.daha sonrada olayı öğrenen babam motoru tamamiyle bana verdi ondan sonrada başladım hergün dağlarda bayırlarda gezmeye _________________ www.pamukemlak.com
ilk kez kusadasında mobilet kiralamıstım üniversiteye hazırlanıyodum çok heycanlanmıstım , ama kendimi sanki harley ustunde sanmıstım mobiletin ustunde şekil yapmıstım bilrsiniz aragazlar falan
Tarih: 03.08.2008 - 14:47 Mesaj konusu:
ilk 9 yaşındayken babam sürerken eline koluna bakarak öğrendklerimden aldıgım gazla motoru kaçırdım modeli honda titan dı tabi ilk bayaa bi debelendim düşmemek için ama en fazla 20 metre gidebildim sonra yeri öptüm babamda bu çabamdan we akıllanmayıp aynı şeyi yeniden yapıcagım için öğretti bana 10 yaşından beri üstündeyim iyiki öğretmiş _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız