Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTOR KULLANIMINDA SON NOKTA OLAY BUDUR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTOR KULLANIMINDA SON NOKTA OLAY BUDUR

MOTOR KULLANIMINDA SON NOKTA OLAY BUDUR
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 03.08.2008 - 19:32    Mesaj konusu: MOTOR KULLANIMINDA SON NOKTA OLAY BUDUR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhabalr arkadaşlar

video : http://video.eksenim.mynet.com/yunus257/BOYLE_BIRSEY_GORMEDINIZ_INANIN/172784/

sizlerle başlaşmak istedim
(asya 150 t ) artık yok süper
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saygin, aha bizim çaRRli Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 03.08.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önceden verilmişti eline emeğine sağlık güzel video ama orada malesef maymun boynundan iple bağlı ve ileridende biri çekiyor Üzgünüm Sinirlendim

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
saygin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502 demiş ki:
daha önceden verilmişti eline emeğine sağlık güzel video ama orada malesef maymun boynundan iple bağlı ve ileridende biri çekiyor Üzgünüm Sinirlendim

ilk defa rasladıgım için sizlerle paylaşmak istedim k.bakmayın evet iple cekılıyor maymun ama hareketler mukemmel
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 03.08.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusur değil Çok gülüyorum eline emeğine sağlık. bu işin kusuru olmaz ne güzel bi video eklemişin ama o iple çekene çok gıcık oldum Sinirlendim

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murtie
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eskişehir - Çanakkale

MesajTarih: 03.08.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maymunu da iple çekse çekse bi ayı çeker.!
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502, birde o hayvanı çakeni ip bağlayıp çekmek lazım Öfkeliyim
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 03.08.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben onceden izlememistim, ekledigin iyi olmus saygin. Bravo
Orasi Hindistan mi yaw ? Benim ev sahibi de Hint'li, eger orasi Hindistan'sa ben de benim ev sahibinin kulagini cekeyim. Çok gülüyorum
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 03.08.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet daha önce verilmişti ama ben iple çekildiğine dikkat etmemiştim ayı oğlu ayı işte Beğenmedim
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 03.08.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğine sağlık kardeş ama ben sıkıldım artık bu maymundan kaç defa verildi

BLUE ANGEL
Başa dön
xloys Çevrimdışı xloys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun maymun kardeşe bi cok baymyn kardeşten güzel sürmüş motoru Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 03.08.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maymun un oyuncagı olduk Çok gülüyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o maymunun tasması malüm maymun insan oğlunun yapa bildiği tüm herketelri yapıyo ama yinede o iple çekeni kınadım okadar hızla çekilmez Beğenmedim
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
saygin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
Ben onceden izlememistim, ekledigin iyi olmus saygin. Bravo
Orasi Hindistan mi yaw ? Benim ev sahibi de Hint'li, eger orasi Hindistan'sa ben de benim ev sahibinin kulagini cekeyim. Çok gülüyorum

sagolasın teşekurler
Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.08.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben izlememiştim iyi oldu tşk Gülümsüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal