İzmir' in ve Tüm MD nin sevilen karakteri Sarıların Sülosu İstanbul'a geldi ve bir kaç gün İstanbul MD nin misafiri olacak. Bugün ilk günü yorgun olduğunu düşünerek FB Melita cafe de ağırladık. Bu keyifli akşama eşlik edenler : HondaBross Ahmet, Mehmet, Mecigleyf Ersin, Su, Deniz ve Gecenin Yıldızı sarı delisi Sülooooo
Bu da geceye ait ve sülonun yolculuğu esnasında çektiği fotoğraflar
[
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5736 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 05.08.2008 - 02:10 Mesaj konusu:
ToyRider Burçak ablam resimler için teşekkürler eline saglık ...
Yildiz_27 sarıların sülo su süleyman abim yine sahnede ist gecelerine hoşgeldin sefalar getirdin. _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
En son serkan_yenidunya tarafından 05.08.2008 - 02:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
süleyman abi bütün türkiyeyi gezdin be,bizim buraya gel yine bekliyorum seni, _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Jun 18, 2007 Mesajlar: 52 Nereden: sen nereden olmasını istersen
Tarih: 05.08.2008 - 02:27 Mesaj konusu:
ToyRider, tesekkurler ablacım ellerıne saglık o kareler de bende olmak ısterdım ama olmadı. konustuk sarıların sulosuyla bende gelecektım ama ısler uygun olmadı bır dahakı sefere ınsallah
ıyı eglenceler sızlere
ahmet kardesım senı gordugume sevındım valla suloda olmasa senı goremıcez sevıyorum senı _________________ blackcatr6 olan nıck ım .....serkanciftci...... olarak degıstı....
Tarih: 05.08.2008 - 02:31 Mesaj konusu:
ooooh muhabbetler gusel makina gusel fotolar gusel _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4363 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 05.08.2008 - 02:40 Mesaj konusu:
SerkanCiftci, canım inşallah sende gelir hep beraber güzel zaman geçiririz. Laf aramızda İzmir' li dostlarımın yeri her zaman ayrıdır, en kısa sürede beraber eğlenmek dileği ile sağlıcakla kal. _________________ A Rh(+)
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 345 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 05.08.2008 - 03:25 Mesaj konusu:
ToyRider, başta sen olmak üzere,herkese çok teşekkür ederim;hoş sohbetinizden dolayı Her nekadar deli gibi yanmış olsam da,duydum ki kardeş M.D.'li gelmiş,hemen kalktım gittim _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Tarih: 05.08.2008 - 09:23 Mesaj konusu:
Alıntı:
Laf aramızda İzmir' li dostlarımın yeri her zaman ayrıdır,
bunu yazdım bi kenara
Alıntı:
FB Melita cafe de ağırladık
koskoca istanbulda baska mekan mı kalmadı arkadasım herkesi aynı yere götürüyosunuz bakalım ? hayır bişey degil insannın gelen geçen motora(!) bakıcam diye kafası kopuyo
Sarıların Sülosu abicim umuyorum iyi vakit geçirmişssindir.. gerçi şimdi hakkını yememek lazım Burcak ve Mehmet abide hizmet sınırsız Allah razı olsun güzel ağırlıyolar insanları ama hani bi kusurları varsa bileyim ona göre hareket edeyim _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3573 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 05.08.2008 - 09:57 Mesaj konusu:
ToyRider, fotograflar ıcın tesekkurler..
yıldızım sulom delısın olum sen aklına gelen seyı yapıyosun helal olsun sana _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Tarih: 05.08.2008 - 10:25 Mesaj konusu:
kacırdım aksamı abla ama genede haber ettıgın ıcın saol yumurta dayanınca haber etmesen bırde _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
Ökkeş cim bak bunda haklısın İstanbul MD ye yakışır bir ÇÇ yapalım da sarıların efendisi sülo kim olduğumuzu anlasın.
Pınarcığım, Sülo ve Ahmet'in boyun fıtığı olduğu kesin hatta bir ara şöyle bir cümle duydum sarıııı sarıııı sarııııı sarııııı ahmet sarııııııııı ahmet sarııııı
Golyat' ım yumurta bu gün nerede
Ersin cim ben teşekkür ederim iş yemeğini yarım bırakarak bizlerle olduğun için.
Su akşam ne yapıyorsun _________________ A Rh(+)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız