Ah be titilyano Sabahın köründe kabus gibi çöktü üzerime sarıların sülooo
ToyRider Burçak Elita cafe güzel mekan beyendim ... ama benim için fazla sessiz _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1386 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 05.08.2008 - 20:34 Mesaj konusu:
güzel bir gün olmuş paylaşım için tşkler.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 05.08.2008 - 20:42 Mesaj konusu:
SÜLOOO bizi bırakıp nerelere gittin sen !!!
Neyseki orda harika insanlarla birlkte olmuşsun _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
şaka gibi sülo abi senin ne işin vr oralarda sen bpşuna 1 ay keyfimdeyim demedin bana sen varya seeeNnN ne diyeyim ben sana _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Hoş geldi sefalar getirdi eminim orada deplasmanda gibi deil kendi evinde gibi hissedecektir çok kıskandım yanımda 1 varil şalgam suyu ile ben de gidecegim ist.a _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 05.08.2008 - 22:31 Mesaj konusu:
Resimler yakiyorrr sülooo.....Cok güzel süper bi geziii...
Walllaaa süloo bu gidiste Erbiliii sen gececen....yildiz gibi parliyorsun ve heryerdesin Helal olsun saana sülooo....
Paralari seyemii götüürecen..... gezzz ulleenn Süüloo..... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Tarih: 05.08.2008 - 22:46 Mesaj konusu:
Emilyan seni bi kardeşimize tavsiye ettim hayırlısıyla kaçırma bu kısmeti...Sen onu görmüyor duymuyor bilmiyorsun sabret
Yıldız 27:İstanbula hoş geldiniz _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
MaGICLeF, onemlı olan hossohbettı zaman daha da olsaydıda daha cok sohbet lı bır gece yıen yasarız gelecekte ufuk cızgısınde karsılasmak uzre
nofeaRR, saglıcakla kalın
OnurKaraca, onurum abım kendımce yasıyorum kımselere muhtac olmadan sızlerın de bırlıktelıklerınızle bırlık te daha da keyıfff lı bılıyosun GOLYAT34, beklerızzzz
okkes,
moto_kolik, senınn ordan bakınca benım sarı sevdıyım de orunuyo yanı he he he kal saglıcakla abım sarı sevenler derneyı baskanıyımda azıcıkkkk
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
bekr, bekır abm evt sen de keyıflısın en az benım kadarrrrr
hondarslan, evt mustafam abım ama bu ay kısmetya huzursuz bır durum olmassa konyaya ugrucam sızınde bır cayınızı ıcıcem sozzzz
coach2003, abımsın bılıyosun varda yapıyosun yanıı he he he he _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 05.08.2008 - 23:08 Mesaj konusu:
deliemin, ben de senle tanıstıgım ıcın otobana azda olsa gazladıgım ıcın fener bahcede kı melıa kafede caylarımızı yudumladıgımız ıcın en az senın kadar memnunum arkadasım
HakanDincer, evet baskanım (BURDA BURCAK ABLA)yanın da kendı evımdekı gıbı rahatım sızlerde burdakı arkadaslarım da sagolun
MaLiZiYoo35, mustafa arza yapma he he he keyıflı be neselı daha ne olsun abımmmsssss
neuremencer, evt arkadasım tahmınlerın dogrudur burda su ana kadar karsılastıgım tum arkadaslarım senın de sayende tesekurlerımı bırkere daha ıfade edeyım
HalilRR, halılım ararımmm 954rr sarı sıyah durmuyo yerınde he he he
LEVO, levom abım sukurler olsun sevenımız sayanımız hıcbırımızın eksılmesın oldugu kadar kımselerıde kırmadan uzmeden guzellıkler yasamaya calısıyoruzzz sen de benden kalır yanın yok ya neyse he he he
titi, tesekkurler arkadasım hos bulduk _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1241 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 05.08.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
ToyRider,sen bi tanesin.emeğine sağlık.
herkesçe sevilen,sayılan,içi dışı bir kayık yıldızım geldi.bize neşe getirdi.iki gündür gayet hoş sohbette bulunduk,kısmetse yarın ÇÇ'de de hepberaber eğleneceğiz.
biri alsın şu manyağı İstanbul'dan yakında kapakları kayacak yoksa. coach2003,sen neden gelmedin abi,yoksa 1000RR gaz yemiyo mu
serkan çiftçi,sağol kardeşim bende özledim.seni de bekleriz buralara.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız