Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sarıların Süloooosu Yıldız_27 İstanbul gecelerinde :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sarıların Süloooosu Yıldız_27 İstanbul gecelerinde :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.08.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah be titilyano Sabahın köründe kabus gibi çöktü üzerime sarıların sülooo Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum

ToyRider Burçak Elita cafe güzel mekan beyendim ... ama benim için fazla sessiz Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 05.08.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gün olmuş paylaşım için tşkler..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 05.08.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10 Zafer'abim pm var Bravo

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.08.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SÜLOOO bizi bırakıp nerelere gittin sen !!!
Neyseki orda harika insanlarla birlkte olmuşsun Bravo

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.08.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şaka gibi Çok gülüyorum sülo abi senin ne işin vr oralarda Şok oldum sen bpşuna 1 ay keyfimdeyim demedin bana Göz kırpıyorum sen varya seeeNnN ne diyeyim ben sana GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 05.08.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoş geldi sefalar getirdi eminim orada deplasmanda gibi deil kendi evinde gibi hissedecektir çok kıskandım yanımda 1 varil şalgam suyu ile ben de gidecegim ist.a Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 05.08.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

he he çiçekçi ablayı üzmüşler galiba çiçek almamışlar Çok gülüyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 05.08.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toyrider fotolar için teşekkürler, ellerine sağlık.

Yıldızım Sülom, Kuyruklu Yıldız gibisin valla bugün burdasın yarın başka yerde. Bi dur le durduğun yerde.

Bu arada foto karelerinde sevdiğim yüzleri görüyorum, onları öpüyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 05.08.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler yakiyorrr sülooo.....Cok güzel süper bi geziii... Bravo
Walllaaa süloo bu gidiste Erbiliii sen gececen....yildiz gibi parliyorsun ve heryerdesin Helal olsun saana sülooo....
Paralari seyemii götüürecen..... gezzz ulleenn Süüloo..... Göz kırpıyorum Bravo

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.08.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emilyan seni bi kardeşimize tavsiye ettim hayırlısıyla kaçırma bu kısmeti...Sen onu görmüyor duymuyor bilmiyorsun sabret Çok gülüyorum
Yıldız 27:İstanbula hoş geldiniz Gülümsüyorum
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 05.08.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, yok be serkanım bızım yasayıs tarzımız bu elımde deyıl ne edebılırımkı he he he he Dil çıkarıyorum

racingdelisi, en kısa zaman da gelırım teklıfın ıcın sagol canımsın kal saglıcakla Bravo

SerkanCiftci, serkanım evt ben de ısterdım ama olmadı sanırım bıdahakı sefere evt beraber gazlarızzzz satanbul yollarında Dil çıkarıyorum

sesginn, evt sen de sagoll Gülümsüyorum

Nymphia, evt 600rr ABLA sızlerle daha guzel hossohbetler olucak tabıkıde kallın saglıcakla gelecekte yıne orusmek uzre Bravo

kdrygz, Gülümsüyorum Gülümsüyorum

MaGICLeF, onemlı olan hossohbettı zaman daha da olsaydıda daha cok sohbet lı bır gece yıen yasarız gelecekte ufuk cızgısınde karsılasmak uzre Göz kırpıyorum

nofeaRR, Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum saglıcakla kalın Bravo

OnurKaraca, onurum abım kendımce yasıyorum kımselere muhtac olmadan sızlerın de bırlıktelıklerınızle bırlık te daha da keyıfff lı bılıyosun Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
GOLYAT34, beklerızzzz

okkes, Gülümsüyorum Gülümsüyorum

moto_kolik, senınn ordan bakınca benım sarı sevdıyım de orunuyo yanı he he he kal saglıcakla abım sarı sevenler derneyı baskanıyımda azıcıkkkk

Bravo Alkışlıyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

bekr, bekır abm evt sen de keyıflısın en az benım kadarrrrr Gülümsüyorum Bravo

hondarslan, evt mustafam abım ama bu ay kısmetya huzursuz bır durum olmassa konyaya ugrucam sızınde bır cayınızı ıcıcem sozzzz Gülümsüyorum Gülümsüyorum

coach2003, abımsın bılıyosun varda yapıyosun yanıı he he he he Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 05.08.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, dur daha İzmir'de de görüşücez Çok gülüyorum Bugünkü videoları izledikten sonra,kurtulamicaksın soru yağmurumdan Çok gülüyorum
(J.S.S. Team Dil çıkarıyorum )
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bornovalı
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.08.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helalin var senin abim bnm ayrıca istanbul md ye de slmlar syglar
Başa dön
Bornovalı Çevrimdışı Bornovalı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 05.08.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, ben de senle tanıstıgım ıcın otobana azda olsa gazladıgım ıcın fener bahcede kı melıa kafede caylarımızı yudumladıgımız ıcın en az senın kadar memnunum arkadasım Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

HakanDincer, evet baskanım (BURDA BURCAK ABLA)yanın da kendı evımdekı gıbı rahatım sızlerde burdakı arkadaslarım da sagolun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

MaLiZiYoo35, mustafa arza yapma he he he keyıflı be neselı daha ne olsun abımmmsssss Dil çıkarıyorum

neuremencer, evt arkadasım tahmınlerın dogrudur burda su ana kadar karsılastıgım tum arkadaslarım senın de sayende tesekurlerımı bırkere daha ıfade edeyım Gülümsüyorum Gülümsüyorum

HalilRR, halılım ararımmm 954rr sarı sıyah durmuyo yerınde he he he Gülümsüyorum Gülümsüyorum

LEVO, levom abım sukurler olsun sevenımız sayanımız hıcbırımızın eksılmesın oldugu kadar kımselerıde kırmadan uzmeden guzellıkler yasamaya calısıyoruzzz sen de benden kalır yanın yok ya neyse he he he Gülümsüyorum Gülümsüyorum

titi, tesekkurler arkadasım hos bulduk Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 05.08.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider,sen bi tanesin.emeğine sağlık. Göz kırpıyorum

herkesçe sevilen,sayılan,içi dışı bir kayık yıldızım geldi.bize neşe getirdi.iki gündür gayet hoş sohbette bulunduk,kısmetse yarın ÇÇ'de de hepberaber eğleneceğiz. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
biri alsın şu manyağı İstanbul'dan yakında kapakları kayacak yoksa. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Delirdim
coach2003,sen neden gelmedin abi,yoksa 1000RR gaz yemiyo mu ? Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

serkan çiftçi,sağol kardeşim bende özledim.seni de bekleriz buralara. Gülümsüyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal