Viraj korkusu olan 2 motorcu , kac cc olduklarini cozemedim hala 250-600cc arasi sanirim lastiklerden ama kadranlari 260
Biri viraj korkusunu yeniyor devam ediyor , digeride viraj korkusunu yeniyor ama bu sefer kendine fazla guveniyor aksilik ya bu sefer yurdum manzaralarindan biri karsisina cikiyor :P
Kayıt: Jun 20, 2008 Mesajlar: 103 Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE
Tarih: 07.08.2008 - 01:59 Mesaj konusu:
wiyyyy teyze naptin yawwww yeregiresinnn hehehehehe _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Bir hilal ugruna ya rab ne gunesler batiyor...
Kayıt: Jun 20, 2008 Mesajlar: 103 Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE
Tarih: 07.08.2008 - 02:52 Mesaj konusu:
abi o deil adamlar saka maka aslinda iyi rider sen bakma teyzenin katakullesine geliyo sonunda dusmeyi bilem bilincli yapio
teyze bea yapilirmiii _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Bir hilal ugruna ya rab ne gunesler batiyor...
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7471 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 08.08.2008 - 15:10 Mesaj konusu:
Sycn Orkun abim güzel paylaşım teşekkürler ...
bugun sabah 8-9 sıraları iki tane R_1 geçti sen ve arkadasın zannettim iyi degildin kulakların çınlardı _________________ JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız