Bir İstanbul M.D. Anadolu Yakası Çayır Çimen daha son buldu. Güzelmiydi derseniz eş dost arkadaşları gördük mutlu olduk, yedik içtik eğlendik, yavaş gitme yarışı yaptık ben bütün rakiplerimi yendim ee bunlar olduktan sonra güzel geçmez mi
Gelen herkese teşekkür ederim güzel bir buluşmaydı.
Kara Kedi, Burak( Hayabusa2785), Çağrı (Hayabusa1301) özelliklede sizlere kocaman ve teşekkürler
Sarııııı amnın sarıııı gördüm sarıı hemde bir sürü
Benim Sefkilim ve RT Kızı
M.D. nin yakışıklısı
Dört silahsörler Engin, Jr. Engin ve unuttum kusura bakmayın beyler
Acaba İzmir beni özlemişmidir
Dört silahşörler iyi ki geldiniz. Köfteler için teşekkürler
Urfalı Kadir bizlerle tanışmak için gelmiş. Hoş gelmiş.
Henry
Zencefilli POLİS
Çaylar şirketten
Burak'ımmm ve Zencefilsiz Polisim Çağrı
Golyatım 34 üm canım arkadaşım herzaman ki gibi havan bir dünya _________________ A Rh(+)
Tarih: 07.08.2008 - 05:51 Mesaj konusu:
ToyRider, Tebrik ediyorum eski fotoratörü kovup yeni fotoratör almışsınız sanırım(en azından ayık ) güzel çekmiş diğer fotolar kabus gibiydi Gözlerimizin focus ayarı lens ayarı bozulcaktı nerdeyse ÇÇ li geceler yerine flu geceler olarak değiştirecektim bi ara organizasyonun adını Zaten herşey gayet net açık ve seçik ortada herkes samimi ben samimiyim siz samimisiniz sarıların sülo samimi ölese diğer organizasyonlarınızında böyle şeker gibi geçmesi dileğiyle paylaşım için teşekkürler Sabahın körü bende kahvaltı yapayım bari _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Tarih: 07.08.2008 - 09:22 Mesaj konusu:
ToyRider, yavrucum ellerine sağlık.. şu gıcık İstanbula her gelişimde bi daha gelmiycem diye tövbe etsemde yine özlüyorum kıssss havalar azcuk serinlesinde yine beni fb ye götür _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Jun 21, 2008 Mesajlar: 55 Nereden: İSTANBUL-BOSTANCI
Tarih: 07.08.2008 - 10:40 Mesaj konusu:
Hepinizle Tanışmak çok güzeldi..
Güzel ortam..Sıcak insanlar..
Harika dostlar ve arkadaşlar edindiğimi düşünüyorum..
Hepinize sonsuz sevgiler..
Özelliklede sıcakkanlılığınız için... _________________ Bir kere yükseldinmi.....Devam et...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 07.08.2008 - 11:10 Mesaj konusu:
iyi bir gün olmuş neşeniz daim olsun _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız