Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 06.08.2008 İst.M.D. Anadolu Çayır Çimen Toplantı Foto

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

06.08.2008 İst.M.D. Anadolu Çayır Çimen Toplantı Foto
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 07.08.2008 - 03:12    Mesaj konusu: 06.08.2008 İst.M.D. Anadolu Çayır Çimen Toplantı Foto Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir İstanbul M.D. Anadolu Yakası Çayır Çimen daha son buldu. Güzelmiydi ? derseniz eş dost arkadaşları gördük mutlu olduk, yedik içtik eğlendik, yavaş gitme yarışı yaptık ben bütün rakiplerimi yendim Delirdim ee bunlar olduktan sonra güzel geçmez mi Gülümsüyorum
Gelen herkese teşekkür ederim güzel bir buluşmaydı.

Kara Kedi, Burak( Hayabusa2785), Çağrı (Hayabusa1301) özelliklede sizlere kocaman Gülümsüyorum ve teşekkürler Çoook seviyorum

Sarııııı amnın sarıııı gördüm sarıı hemde bir sürü Gülümsüyorum

Benim Sefkilim ve RT Kızı Gülümsüyorum Çoook seviyorum Gülümsüyorum

M.D. nin yakışıklısı Göz kırpıyorum

Dört silahsörler Engin, Jr. Engin ve ? unuttum kusura bakmayın beyler

Acaba İzmir beni özlemişmidir Gülümsüyorum

Dört silahşörler iyi ki geldiniz. Köfteler için teşekkürler Bravo

Urfalı Kadir bizlerle tanışmak için gelmiş. Hoş gelmiş. Gülümsüyorum

Henry Gülümsüyorum Bravo

Zencefilli POLİS Çok gülüyorum

Çaylar şirketten

Burak'ımmm ve Zencefilsiz Polisim Çağrı Gülümsüyorum Çoook seviyorum

Golyatım 34 üm canım arkadaşım herzaman ki gibi havan bir dünya Göz kırpıyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 07.08.2008 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel vakit geçirmişsiniz Bravo Paylaşımın için sağol
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 07.08.2008 - 05:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, Tebrik ediyorum eski fotoratörü kovup yeni fotoratör almışsınız sanırım(en azından ayık Çok gülüyorum ) güzel çekmiş OK diğer fotolar kabus gibiydi Beğenmedim Gözlerimizin focus ayarı lens ayarı bozulcaktı nerdeyse Çok gülüyorum ÇÇ li geceler yerine flu geceler olarak değiştirecektim bi ara organizasyonun adını Çok gülüyorum Zaten herşey gayet net açık ve seçik ortada herkes samimi ben samimiyim siz samimisiniz sarıların sülo samimi Çok gülüyorum ölese diğer organizasyonlarınızında böyle şeker gibi geçmesi dileğiyle paylaşım için teşekkürler OK Sabahın körü bende kahvaltı yapayım bari Çok gülüyorum
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.08.2008 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyifli bir akşamdı katılan herkeşin ayağına sağlık
hackiso
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ççokkkk güzel en komigi sarıların sülo abi D: grubu çevirmesi olmuş
Başa dön
hackiso Çevrimdışı hackiso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ss_rider
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmasına güzeldi de, aranıza yeni katılanların fotoğraflarını çekmezmisiniz siz genel olarak sormak istedim Dil çıkarıyorum Kendimi göremedim de.. Göz kırpıyorum

Çayır-çimen muhabbeti gerçekten de çok keyifliydi ayrıca. Gelen arkadaşlara teşekkür ederim..
Başa dön
ss_rider Çevrimdışı ss_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 07.08.2008 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Az durdum öz durdum Dil çıkarıyorum

Burçak "abiii" çay için teşekkürler Çok gülüyorum
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 07.08.2008 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, yavrucum ellerine sağlık.. şu gıcık İstanbula her gelişimde bi daha gelmiycem diye tövbe etsemde yine özlüyorum kıssss Gülümsüyorum havalar azcuk serinlesinde yine beni fb ye götür Şok oldum Göz kırpıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler güzel kareler Alkışlıyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Katilkedi
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL-BOSTANCI

MesajTarih: 07.08.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinizle Tanışmak çok güzeldi..
Güzel ortam..Sıcak insanlar..
Harika dostlar ve arkadaşlar edindiğimi düşünüyorum..
Hepinize sonsuz sevgiler..
Özelliklede sıcakkanlılığınız için...
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 07.08.2008 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzell kareler paylasim icin Tessekürler...... Bravo Bravo Bravo

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 07.08.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, eline sağlık canım.. çok güzel kareler.. bizdemi istanbula gelsek ne Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 07.08.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir gün olmuş neşeniz daim olsun Alkışlıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 07.08.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

züpersiniz vay vay vay vay bizim sarıların süleyman abimis hala ordalar

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 07.08.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir ist çç toplantısı olmuş Bravo
paylaşım için teşekkürler Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal