Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Herşeyin bir sonu varmış! Ne yazık ki buraya kadarmış!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Herşeyin bir sonu varmış! Ne yazık ki buraya kadarmış!

Herşeyin bir sonu varmış! Ne yazık ki buraya kadarmış!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 06.08.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daytm, çok geçmiş olsun kardeşÜzgünüm çok üzücü bir durum. Ama bununla kurtulduğuna şükret. Daha beteri de olabilirmiş. Geçmiş olsun yne. Gözün %100 mü görmüyor yoksa kısmen mi görüş engelleniyor?
Geçici mi durum yoksa kalıcı mı?
Çares yok muymuş?

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
viva_la_muerte
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
viva_la_muerte Çevrimdışı viva_la_muerte Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 06.08.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viva_la_muerte, avatar ne öle küçlt biraz 120*120 boyutunda olması lazım Göz kırpıyorum

pm var Göz kırpıyorum

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 07.08.2008 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzüldüm büyük geçmiş olsun.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 07.08.2008 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun çok üzüldüm.
Başa dön
ac-dc Çevrimdışı ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 07.08.2008 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok büyük geçmiş olsun
(asya 150 t ) artık yok süper
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
emoistt
Üye
Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm gercekten cok uzuldum kardesım, Allah a sukuruler olsun sewdıklerıne bagıslamıs senı.. gecmıs olsun kardesım..
Başa dön
emoistt Çevrimdışı emoistt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun kanka, çok üzüldüm Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Keşke diyesi geliyor insanın ama neye yarar, dediğin gibi olan olmuş. Aramızda olduğuna şükredelim. Verilmiş sadakan varmış.
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CengizhanD
Üye
Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok kötü bir olay yinede iyi kurtarmışsın .. Bu bir sınavdı bence isyan etmemen gerekir canda gidebilirdi Üzgünüm
Başa dön
CengizhanD Çevrimdışı CengizhanD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
musa61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Trabzon(KARMOK)

MesajTarih: 07.08.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun...
Başa dön
musa61 Çevrimdışı musa61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.08.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm senin adına. İstemiyorum
Tercuman20
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 07.08.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim daha yaşım 17 ehliyetimi yeni aldım senin adına çok üzüldüm gerçekten Ağlıyorum bana başlamgıç için büyük ders oldu buu cbr 125 in gerçekten arka freni çok kötüü hemen kilitliyor senin hatan olsada bununda payı büyük geçmiş olsun
Başa dön
Tercuman20 Çevrimdışı Tercuman20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 07.08.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzüldüm gercekten arkadasım Ağlıyorum gecmıs olsun
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
masaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun
was just a frieght train comin' your way...
Başa dön
masaya Çevrimdışı masaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 07.08.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tercuman20, o, CBR125R'in arka freninin kotulugunden degil, fizik kurallarindan dolayi kitleniyor. Bunu araba gibi dusunme. Motosiklet zaten fazlasiyla hafif bir tasit, ozellikle 125'likler. Frenaj sirasinda arka lastigin ustunde yuk iyice azalir, buna bir de CBR125R'in lastiklerinin inceliginden dolayi dusuk surtunme kuvveti eklenir, dogal olarak kitlemeye bir nebze daha yakindir.
Tecrubeyle oturacak bir seydir arka freni kullanmak. İyi fikir
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 10, 11, 12  Sonraki
8. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal