Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 06.08.2008 - 16:25 Mesaj konusu:
daytm, çok geçmiş olsun kardeş çok üzücü bir durum. Ama bununla kurtulduğuna şükret. Daha beteri de olabilirmiş. Geçmiş olsun yne. Gözün %100 mü görmüyor yoksa kısmen mi görüş engelleniyor?
Geçici mi durum yoksa kalıcı mı?
Çares yok muymuş? _________________
ANY 21
Çok geçmiş olsun kanka, çok üzüldüm Keşke diyesi geliyor insanın ama neye yarar, dediğin gibi olan olmuş. Aramızda olduğuna şükredelim. Verilmiş sadakan varmış. _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Tarih: 07.08.2008 - 11:06 Mesaj konusu:
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm senin adına. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
abicim daha yaşım 17 ehliyetimi yeni aldım senin adına çok üzüldüm gerçekten bana başlamgıç için büyük ders oldu buu cbr 125 in gerçekten arka freni çok kötüü hemen kilitliyor senin hatan olsada bununda payı büyük geçmiş olsun
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 07.08.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
Tercuman20, o, CBR125R'in arka freninin kotulugunden degil, fizik kurallarindan dolayi kitleniyor. Bunu araba gibi dusunme. Motosiklet zaten fazlasiyla hafif bir tasit, ozellikle 125'likler. Frenaj sirasinda arka lastigin ustunde yuk iyice azalir, buna bir de CBR125R'in lastiklerinin inceliginden dolayi dusuk surtunme kuvveti eklenir, dogal olarak kitlemeye bir nebze daha yakindir.
Tecrubeyle oturacak bir seydir arka freni kullanmak. _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız