Tarih: 06.08.2008 - 20:40 Mesaj konusu: Çok Eski Bi M.D Toplantısı Resimi...:))
Dün Pc'de gezinirken.Siteye İlk Üye Olduğum zmanlarda eklediğim.bi fotoyu buldum....
Bu fotodakiler Hangi İl Grubu _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5669 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 06.08.2008 - 21:37 Mesaj konusu:
cheGUEVARA cemal'cim tüm md il gruplarının toplu fotosu _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
En son serkan_yenidunya tarafından 06.08.2008 - 21:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kawa500, Abim Beni yanlış anladın galiba.Benim Kimseyle bi derdim falan yok.derdimde olsa topicte sölicek halim yok.gider kendim hallederim.
Dalga Geçmek Konusuna gelince.Hiç bişeyle dalga geçmedim.Sadece Tanıyamadım ve Hangi İl grubu diye Düşündüm Ve Yayınladım. _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
Tarih: 06.08.2008 - 23:53 Mesaj konusu:
CheGUEVARA, peki kardeşim ben yanlış anlamış olayım......doğrusunu öğrendin...başka merak ettiğin bir şey varmı...(resimle ilgili) _________________ UĞUR DİGAN
0 543 6215628
ChApIIrrr 250
www.turkiyemotosiklet.org
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5669 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 07.08.2008 - 12:05 Mesaj konusu:
kawa500 demiş ki:
CheGUEVARA, peki kardeşim ben yanlış anlamış olayım......doğrusunu öğrendin...başka merak ettiğin bir şey varmı...(resimle ilgili)
kawa500 Way Diganlar'abim naber nasılsın nerelerdesin sen ya görüşemiyoruz abim ayran içtik ayrımı düştük ya yüzünü gören cennetlik Çanakkale'ye geçersem ilk ugyurayagım yer yanın abicim.... _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Tarih: 07.08.2008 - 12:22 Mesaj konusu:
CheGUEVARA, fotoğraf Çanakkale ye ait .. Hayırdır ?? o kadar eskide değil.. eski deyince siytah beyaz bi fotoğraf bekliyodum ama(!)..
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ayrıca anlamda veremiyorum.. topic açmış olmak için topic açmayın lütfen.. göz zevkimiz bozuluyo.. ayrıca gerçekten motosiklet düşkünü insnaları bu anlamsız topiclerle yorup soğutuyosunuz.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız