Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hyosung 250r ve kawazaki 250 kapışması!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hyosung 250r ve kawazaki 250 kapışması!!!!

hyosung 250r ve kawazaki 250 kapışması!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
solid40
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 07.08.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende s&T Kanuni 250 r kullanıcıyım.motorumu övmek ellebtte normal bir davranıs olsada 250 cc den beklenen mukemmel bir performans,kanuni servis desteği (motorum yan sehbahadan düştü sinyal kırıldı söz verdikleri tarihte gelip takıldı) daha öncede yazmıstım kapalı alan suruş eğitiminde harika bir fren testinden geçti ki kilo ve gucune göre ön frenleri baya iyi, görünüş olarak racing tarzı için baslangıç seviyesinde mukemmel. kawa yı bende baya dusundum arada çok bir fiyat farkı yoktu ama arka tekerinin inceliği oturuş şeklinin race tarzı olmaması ve herşeyden ötesi yerli bir firmayı destekleme iç güsüsü bana gt250 r aldırdı daha baslangıç seviyesindeyim ama yolda bile durdurup motorum hakkında soru sormaları sonra hayretle bakmaları hoşuma gidiyorr..
Başa dön
solid40 Çevrimdışı solid40 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
abadi
Üye
Üye

Nereden: insanın kendini garipsediği yerden...ist.

MesajTarih: 07.08.2008 - 21:46    Mesaj konusu: NAZAR DEYDİ SANIRIM Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum

ARKADAŞLAR SANIRIM NAZAR DEYDİ..YADA BİRİ YAZDIKLARIMA ÇOK ALINDI....
BEYLER AMACIM HAKKATTEN KALP KIRMAK DEİLDİ SADECE JAPON HASTAIGNIN SAÇMALIGINA DEYİNMEKTİ...

SAAT 16:45 SULARINDA BOSTANCI E-5 TE SOL ŞERİTLE TARAVEZLER ARASINDA YAKITI BİTMİŞ DURAN BİR ARACA ORTALAMA 80 KM HIZLA ARKADAN ÇARPTIM...HERKESİN CAN SAĞLIGI İYİ...ARAÇ TOROS OLMASI HASABİYLE ÇOK FAZLA BİRŞEYİ YOK...ARKASINDA Kİ KAPI VE DEMİRDEN OLAN TAMPONUN GÖÇMESİ DIŞINDA...BENİM HYOMDA İSE ÖN ÇAMURLUK FAR CAMI VE KAFA GRANAŞINDA BİR İKİ ÇİZİK SAĞ FİREN MANETİ KIRIK VE SAĞ GRANAJDA BİRAZ ÇİZİKLER VAR......

TRAFİK ORTALAMA 90 100 KM HIZLA AKIYORDU BEN SOL ŞERİTTE MİGROS KAMYONETİNİN ARKASINDA ARÇIMLA İLERLERKEN SAĞIMIZDA BELİREN ÜSTÜ AÇIK KIRMIZI BMV BİZİ SIKIŞTIRMAK İSTEDİ..BENDE ONUN GAZINA GELMEDİM SOL ŞERİTLE TRAVEZLER ARASINA GİRDİM..GİRMEMLE TOROSU GÖRMEM BİR OLDU...HEMEN FİRENLERE ASILDIM AMA NE FAYDA YOLUN O KISMI HAFİF KUMLU..BAKTIM ÇARPIZAZ BAŞKA ÇARE YOK 4-5 METRE KALA MOTORU SAĞ TARAFA YATIRDIM
ARTÇIM ÇARPMANIN ETKİSİYLE ORTLAMA 10METRE UZAGA KAYDI BENSE SON ANA KADAR FİRENLERİ BIRAKMADIM...

BAYA SERT ÇARPTIM..MOTORN DEPOSUNA KASIGIM ÇARPTI VE YAMULDU..TABİ BENDE YAMULDUM SANIRIM BİR KAÇ GÜN DÜZGÜN YÜRÜYÜP, RAHAT RAHAT TUVALETE ÇIKAMIYCAM Ağlıyorum
OLAY ÇOK NET HATIRLIYORUM..ÖLE FİLİM ŞERİDİ FELANDADA GÖRMEDİM...ÇOK SOĞUK KANLIYDIM...SANIRIM HONDA İLERİ SÜRÜŞ EĞİTİMİNİN Bİ HAYLİ KATKISI VARDI BU İŞTE...NEYSE ÇARPTIGIM ANDAN SONRA HEMEN YERİMDEN KALKMADIM ÖNCE MOTORUN ALTINDAKİ BACAĞIMI KONTROL ETTİM VUCUDUMU YOKLADIM..SONRA AYAGA KALKIMP ARTÇIMA BAKTIM..ARTÇIM İLERDE YERDE OTURUYORDU..ODA KALKTI YANIMA GELDİ MOTORU KALDIRDIK...ÇOK AZLA BENZİN AKIYORDU HEMEN YERDEKİ KUMLA ÜSTÜNÜ KAPATTIK...SONRA ARABANIN İÇİNDE ŞOK GEÇİREN ARKADAŞI UYANDIRTIK..ADAMA BAYA Bİ FIRÇA KAYDIK AMA NE FAYDA OLNA OLMUŞTU..BAŞKA KAZALARA SEBEBİYET VERMEMEK İÇİN BOŞ BENZİN BİDONUNU 30 METRE UZAGIMIZA KOYDUK...SIRA GELDİ KAZA TUTANAGI TUTMAYA ADAMDA SGORTA KASKO YOK..NE YAPCAZ DEDİK..SEN BENİM BENDE SENİN MASRAFINI ÖDİYİM DEDİM...ARADIK SERVİSİ ALDIK FİYATI 1650 ORTALAMA ...ADAM DEDİKİ " KARDEŞ BEN ARABAYI SANA VERİM GİDİM" E HAKLI ADAMIN MASRAFI TOPLASAN 100 150 TL...ORDA HELALLEŞTİK BİŞİ ALMADAN YOLA DEVAM ETTİK...
EWET DOGRU OKUDUNUZ YOLA DEVAM ETTİK..MOTORRUN YÜRÜ AKSAMINDA ŞASESİNDE JANTINDA EN UFAK BİR SORUN YOKTU...

BU ARA BİZDE FULL KORUMA - LAZER KASK,ARMODE(2007 MODEL OMUZLARI DERİ 4 MEVSİMLİK SERT KORUMALI),HELD MONT(ARÇIDA) KORUMALIKLI ELDİVEN..UFO 3 MAFSALLI DİZLİKLER- OLDUGU İÇİN HİÇ BİR EYİMİZ YOKTU...

En son abadi tarafından 07.08.2008 - 22:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
abadi Çevrimdışı abadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 07.08.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam geçmiş olsun Üzgünüm www.imageshack.us a girin gözatın yanında foto boyutunu 640*480 e ayarla ve resize image kutusunu işaretle ardından gözat a tıklayıp koymak istediğin fotoyu seç açılan pencrede fotonuz küçük bir pencerede görünecektir altında links for forums yazar ordaki linki kopyalayıp foruma yapıştırın.olay bu kadar

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abadi çok geçmiş olsun. Sizde birşey olmaması sevindirici... Üzgünüm

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmet098
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hyo ya bindim motorsiklet çok süper gösteriş desen oda var hızda var parçasıda var. Alkışlıyorum
Başa dön
mehmet098 Çevrimdışı mehmet098 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haydaaa ya adaş inan cok üzüldüm be Üzgünüm
ALLAH beterınden saklasın dostum ne diyim İstemiyorum
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 08.08.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ucuz kurtarmışsın hocam

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 08.08.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah korumuş
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE

MesajTarih: 08.08.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi naptinn yaa Üzgünüm gecmis olsun cok buyuk kaza atlatmissin Allah tan arkadan gelen arac falan yokmus. gecmis olsun cok Allah korumu gercekten.

Keske okadar olabilsem...
Başa dön
xniperx Çevrimdışı xniperx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.08.2008 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun , keske boyle bir kaza yapmasaydın da bu topik devam etseydi. allah korumus seni.
bu arada frenleride test etmiş oldun dimi?
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
abadi
Üye
Üye

Nereden: insanın kendini garipsediği yerden...ist.

MesajTarih: 08.08.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyesofblind, safak52, alisilin, xniperx,
eywallah arkadaşlar sağ olun...
1-2 saat önce kaza mahalline gittim...kırılan parçalarıı topladım... benim pilakamın arkasında fatih abadi yazıyordu..genelde gezilerde motorlar karışmasın felan diye böle bişi yapmıştım..bütün kopan dökülen parçaları buldum,bir tek onu bulamadım Üzgünüm
farın kırılan camı yerine bam başka bir şey düşünüyorum pleksi galas tan gsx farına benzer bir şey kesicem ve oraya otutturucam..birazda fıffıslan boyuyccamki eski far yerleri gözükmesin..sanırım bu pazar hazır edrim...

neyse tekrardan temenniler için sağ olun..4 yıldır geçirdiğim tek kaza..demkki nekadar dikkat edersen et..bişi olmaz dersen de yeri gelince oluyormuş...

bu ara hava sıcak diye korumalarını ihmal eden arkadaşlara bişi söylemek isitiyorum... BEYLER SANIRIM BEN SALAĞIM...BAKSANIZA BU SICAKTA DİZLİK ELDİCEN MONT KASK HEPSİ FULL DOLAŞIYORUM...OYSA NEME LAZIM BİR KASK TAKSAM..Kİ BUNU TAKMAMDAKİ KASIT AZIMA BURNUMA BÖCEK KAÇMASIN..SAHİLDE AÇSAM GAZI OLSAM TAZI..DİMİ...

Başa dön
abadi Çevrimdışı abadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 08.08.2008 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abadi, sen genede gidona şaseye bir baktır yolda eline alma.
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murtie
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eskişehir - Çanakkale

MesajTarih: 08.08.2008 - 03:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok geçmiş olsun...
honour16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-Bursa

MesajTarih: 08.08.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi olaya bir de farklı açıdan bakalım Gülümsüyorum Ben de bir KYMCO Venox 250 kullanıcısıyım... alet 28 bg.. 190 kg kuru ağırlık... ve cruiser.... ama bu motorla Hyosung gt 250r ile kafa kafaya gidiyor.... 160 son sürat var ve 160'ı gördüm....

Yok efendim alet gitmiyor, hyosung şöyle kötü kymco böyle kötü, japon şöyle iyi vs vs....

Neye göre gitmiyor? neye göre kötü? neye göre iyi?

Her satın alınan ürünün fiyat/performans eğrisi vardır..

Fiyatına göre verdiği zevk, performans, malzeme kalitesi, yedek parça ucuzluğu vs vs....

Bence japon motosiklet distrübütörleri hyosung ve kymco gibi kaliteli firmaların da piyasaya girmesiyle fiyat kırmaya başladılar ki bu hepimiz için iyi bişey...
05356362978 A rh +
Başa dön
honour16 Çevrimdışı honour16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emRRe79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okurgen burnumun direği sızladı makınana nazar oldu Allahdan sizde bişey yok gerisi mühim değil çok geçmiş olsun bu artçı olayına kızıyorum ama bindir bindir tepemden inmiyorlar ama artcıyada güvenlik şart

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ben bu makınayı almasaydım keeway cruiser alacaktım 4800 ytl ye 160 var kadranda da ve basacagimada eminim sonuçda o crusier yaslan arkana bas gaza inince bileğin belin agrimayacak neyse sözün özü emek veriyor insanlar ve testlerden geçtikden sonra piyasaya ürün sunuyor
Başa dön
emRRe79 Çevrimdışı emRRe79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal