Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - zongshen zs 200 kullanan arkadaşlar yardım!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

zongshen zs 200 kullanan arkadaşlar yardım!!!!!!

zongshen zs 200 kullanan arkadaşlar yardım!!!!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
harikeyn
Üye
Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 19:24    Mesaj konusu: zongshen zs 200 kullanan arkadaşlar yardım!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

] [/size]arkadaşlar geçen gün cross a geçmek için kendime yamaha xt 225 serow aldım genelde makinanın durumu iyi ancak arka fren diski fena halde ve arazide işimi zorlaştırıyor
tahminim bu zongshenzs 200 ve asya gy 200 türü makinalar benim bu aletten türeme
zongshen kullanan arkadaşlardan ricam arka fren diskinin dış çapını ve göbek bağlantı noktalarını yazarsarla çok sevineceğim
çünkü türkiyede bulamadık yurt dışı da oldukça pahalı
şimdiden emeklerinize teşekkürler
Başa dön
harikeyn Çevrimdışı harikeyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.08.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz geç cavap gelir bu topice ama bu makinayı görünce trafikte dahi olsa çevirecem Bravo
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2008 - 09:28    Mesaj konusu: Re: zongshen zs 200 kullanan arkadaşlar yardım!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikeyn demiş ki:
] [/size]
zongshen kullanan arkadaşlardan ricam arka fren diskinin dış çapını ve göbek bağlantı noktalarını yazarsarla çok sevineceğim

ben zongshen zs200 satıyorum ama bu yazından bişi anlamadım İstemiyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harikeyn
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili xciting arkadaşım
bana arka fren disk aynası gerekli ,disk aynasının dış çapı ve kaç noktadan göbeğe bağlantılı olduğu gerekli
ölçebilirsen memnun olurum
Başa dön
harikeyn Çevrimdışı harikeyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikeyn, 2noktadan göbeğe bağlanıyor Bravo Göz kırpıyorum fakat metre yok şu anda Çok gülüyorum en kısa zamanda bulur ölçerim Göz kırpıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal