Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "cıırrt" lı plaka çok pratik (video eklenmiştir !!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"cıırrt" lı plaka çok pratik (video eklenmiştir !!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 06.08.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraf yok mu Başkanım???
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURAYA TIKLAYARAK VİDEOYU İZLEYEBİLİRSİNİZ

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 08.08.2008 - 16:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anahtarı almamışın demek,hayret bişiisin valla Gülümsüyorum
yap bi cıııııırt kalsın elinde cırt Gülümsüyorum
ama süper fikir,radar olduğunu uyuzlandığın yerde cırt,şehir içine girdiğin yerde pırt (tak yani) Çok gülüyorum
video başarılı,ilk başta 299+ basacaksın sandım ama cırt çıktı puhahahahaahaa Delirdim
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Video cok guzel Hakan Baskan. Bravo Plakanin formatini cok begendim, ozellikle de kirmizi renk TR isaretini. Bravo
Bastan uyariyi da yapiyorsun yani HakanDincer, "Kotu amacli kullanmayin, falan filan" diye. Göz kırpıyorum Çok gülüyorum Kendini guvenceye almissin pesin pesin. Bravo
Videonun sonu da cok girgir samata. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son slowokan tarafından 07.08.2008 - 23:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkan berbatov gibisin valla Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

biz buna cırt diyoz hehehe bizde arnold şıvarzaneger diyoz Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

anahtarı almamısım sonra gösteririm hehehe gitti karizma hehehe Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, yahu ne diyim Çok gülüyorum
"polisten kaçmak için birebir " desem olmaz..
Şimdi üstlendiğimiz misyon gereği böyle açıklama yapmak zorundayız Çok gülüyorum

ekamba, beni karıştırma..daha öncede yazdıgım bir söz vardı:
"rahmetli iyi gazlardı" diyeceklerine "moruğa bak halen motora biniyor" desinler Dil çıkarıyorum

oskyy, yaa ne biliyim ben gittim bu dalgayı almaya "bana cırtt verin " dedim adam anladı ve verdi..ama bu topicde kimisi onun ismi cırttt değil deyince bende şaşırdım..
neyse cırttt işte Çok gülüyorum

SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, yok abi onun başka adı yok bildiğimiz cırtt işte Çok gülüyorum hakan abi rüzgarda fln çıkmıyor mu elinde kalınca bi an süpehelendim Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, abi iyi denendi diyosun güzel de rüzgar yediği zaman cırtlar bu otomatik. Gel sen bunun çıt çıtlısını yap Çok gülüyorum

En son AHMET_R6 tarafından 07.08.2008 - 23:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
AHMET_R6 Çevrimdışı AHMET_R6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
ekamba, beni karıştırma..daha öncede yazdıgım bir söz vardı:
"rahmetli iyi gazlardı" diyeceklerine "moruğa bak halen motora biniyor" desinler

ozmn neden ybr 125 değilde hayabusa aldın derdimde boşwer demiyeyim Çok gülüyorum bi sen kaldın polemiğe girmediğim Çok gülüyorum
moruğa bak hala motora biniyor dediklerini duymak için en az 30 yıl da yavaş gidilmez be moruk Çok gülüyorum
hakkını ver hayabusanın hakkını ver derler sonra bak,söylemedi deme......... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Bravo
(işimiz gırgır) Bravo
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, yok yok çıkmıyor..
Gayet prtaik..
Geçenlerde bir trafik uygulamasında uygun olmayan küçük plakamın sökülmesi istenmişti..tabi mecburen sökmek için hem ugrqaştım hemde kırarak sökmek durumunda kaldım..aynı zamanda orjinalini montajlamak için epey ugraşrım çünkü polis salmayacaktı beni..
şimdi işler daha kolay cırttt diye sök cırttt diye tak Çok gülüyorum

ekamba, iyide benim yavaş gittiğimi kim söyledi..
ben sadece iddia içinde olmam, GÜVENLİ yolu gördümmü basarım (eğer yalnız sürüyorsam)
Grup sürüşlerinde asla hızlı gitmem-yarışmam
Bilmediğim yolda asla gazlamam
GECE ASLA GAZLAMAM

Yalnız olursam ve yol müsait olursa HER İNSANOĞLU gibi bende gazlarım..
Çeşme otobanına haftada 1 kez sadece HIZ yapmak için çıkıyorum ve oldukça tatmin oluyorum..
Onun dışında atlamak,zıplamak,hoplamak,sıçramak ve SALLAMAK benim işim değil Çok gülüyorum Çok gülüyorum

AHMET_R6, Alaçatı düzlüğünde 300 + yaptım ama cırttt olmadı..

SAGOPA
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, neyse cvb yazardım ama sen şimdi banlarsın beni en iyisimi polemiğe girmemek senle...... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, video için teşekkürler hakan başkan Alkışlıyorum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim de bildigim bunun ismi Cırt Cırt. Yani etrafimda hep oyle denirdi kucuklugumden beri, bilmiyorum artik.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, valla harika gerçekten ama onun daha guzel bır yontemı bulundu bunu daha önce de verdiler....Aynı senın plakalık boyutunda bır plaka kesılmış ve ıçe doğru katlanıyor yanı oynar bolumu var ve ıstedığınde açıyorsun plakayı ıstedığınde katlayıp gorunmuyor....Ama senın ıcadın avantajı ıstendığınde buyuk plakalığında takılabılmesı.... Gülümsüyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, evet işte senin söylediğin düzenek polis amcalar "sök bakalım onu" dediğinde heba oluyor..
ama bunda söküp yine cırtlı orjinali takmak çok pratik..

SAGOPA
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal