Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şehir efsanesi mi? Yoksa gerçek mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şehir efsanesi mi? Yoksa gerçek mi?

Şehir efsanesi mi? Yoksa gerçek mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.08.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
ne tesadüftürki Saint Benoit Fransız lisesi mezunu bir Kayseri'liyim Delirdim
(gerçek Çok gülüyorum )

ama şu da bir gerçektirki her ne kadar genç ve jön olsakta nostorm kadar havalı olamıyoruz..hey yavrum heyyy beee şu avatara bak nasılda poz vermiş Çok gülüyorum
zuhahahahahahaaaaaaa. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum iltifat kabul ettim eray,sen uyma O ALLAH ın romalısına. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 06.08.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2 demiş ki:
Arada sırada motor da sürün arkadaşlar Çok gülüyorum Değişiklik olur. Ölçüp biçmekten sıkılmadınız mı? Dil çıkarıyorum

Gülümsüyorum Gülümsüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 06.08.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nostorm demiş ki:
ekamba, Biz sana senden motoRRcu bile olmaz diyozmu,ALLAHIN Romalısı,pis sezaRR.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

diyemessin ki,yoksa yediğin hamsiler çarpar seni puhahahahaahahaha Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 06.08.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

avcı ve motorcunun atmayanı olmaz...bunlar şehir efsanesi değil mübarek şehir eşkiyası...hey allam yaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 06.08.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bırıncısı su zamana kadar hıc bır ızmırlı motor kullanan arkadasımdan ben narlıdere gıselerden cesme gıselere su dakıkada gıttım dıye bır laf duymadım..cunku arkadaslarımında bıldıgı gıbı dakıka narlıdere gıseler alacatı gıseler arası tutulur..narlıdere cesme gıseler arası ıstısnadır yanı yada ben hıc bu gıseler arasında dakıka tutana denk gelmedım..
ıkıncısıde 1000cc motor kullanan cogu arkadasımda 14-15 dk da cok rahat bır sekılde narlıdere gıselerden alacatı gıselerıne varabılır..nacızane hıc dakıka tutmamakla beraber 13.5-14 dakıkada gıttıgımı dusunuyorum..

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.08.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
nostorm demiş ki:
ekamba, Biz sana senden motoRRcu bile olmaz diyozmu,ALLAHIN Romalısı,pis sezaRR.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

diyemessin ki,yoksa yediğin hamsiler çarpar seni puhahahahaahahaha Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
Hamsi Hamsiyi çarpmaz,Ancak çaRRpışıRRlar. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PiT_BOY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: OR-AN dan

MesajTarih: 07.08.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer 75 km ise bir fizikçi adayı olan biri olarak arkadaşın yazdığı 15 yi 320 ile geçme şöyle olur başlangıç ta 320 ile başlarsın bitişten 320 ile geçersin 15 dak sürer ama hızlanma ve gaz kesmeleride göz önünde bulundurğun zman gerisini siz düşnünün Çok gülüyorum
Mr-Cool
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün Çeşme'ye gidip gelen bir arkadaşım benim için ölçüm yaptı.
İzmir gişelerden Alaçatı gişelerine (devamlı orta şeritten): 60.6 km
Alaçatı gişelerden İzmir gişelerine (devamlı orta şeritten): 60.9 km
İkisi arasında 300m fark var.

Bu mesafe ölçümü bana biraz kısa geldi. Pazartesi günü İzmir'e dönerken ben de ölçeceğim.
Başa dön
Mr-Cool Çevrimdışı Mr-Cool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mr-Cool, 60 km ise gişeden gişeye 240 ortalama demek 15 dakkaya denk geliyor,
ve çok dip yaparsan 13 dakka daha doğrusu 13-15 dakkada rahat alınır.. Bravo
rahat derken iyi sürücüler için 13-15 dakkada varması sorun olmaz..
Başa dön
PiT_BOY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: OR-AN dan

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zman ortalama 260 la gidicen 15 dakkika ço kzor değil ama önceki durum fizken zor.
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İzmir gişelerden Alaçatı gişelerine (devamlı orta şeritten): 60.6 km

banada biraz kısa geldi.. halil abi aşağı yukarı hesaplamayı yapmış zaten... haftasonu kendi ölçümünü merakla bekliyoruz..
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berhan ilke bugün telefonda görüştüm ve topic den bahsettim..
Narlıdere-Alaçatı mesafesini 60 km olarak söyledi ve geldiğimde ben ekamba nın havasını alırım dedi Çok gülüyorum
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkan sendemi sıkmaya başladın klavyeden... senide bozduk en sonunda beeeee ohhhhhhhhhhhhhh Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bu arada ben narlıdere-çeşme olarak şey ettim.. yani narlıdere çeşme mesafesi 60 km bana kısa geldi...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, benim telefonuma rize dağlarından az ewwel ard arda 4 tane mesaj attı,
oturmuş beni düşünüyormuş yaylada Çok gülüyorum duyduğuma göre ben yokken tolgaya sarmışsın dedi koptum valla Çok gülüyorum Çok gülüyorum
nah şuraya yazıyorum,motorumu alayım rodajı tamamlayım ilk işim berhanla sıkmassam ekamba değilim... Bravo
ama çeşme otobanı olur ama ada otobanı olur ama bergama dikili yolu olur Gülümsüyorum
fakat ilk önce berhandan güzel bir VİDEO bekliyoruz,yoksa avucunu yalar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bu arada gaz mı veriyorsun banamı öyle geldi hakan....... Şok oldum
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, yok yahu benim tarzım değil böyle işler..
Yaşıtlarım HAC SEYAHETLERİNE başlamışken benim ne işim olur İzmir-Çeşme arası REKOR denemesi ile..
BeRRhan sever gazlama işlerini ve iyide gazlar..Zaten tatilden geldiğinde ciddi bir prodüksyon ile çekimler yapacagız..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9 10, 11, 12  Sonraki
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal