Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7664 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 07.08.2008 - 23:08 Mesaj konusu:
anahtarı almamışın demek,hayret bişiisin valla
yap bi cıııııırt kalsın elinde cırt
ama süper fikir,radar olduğunu uyuzlandığın yerde cırt,şehir içine girdiğin yerde pırt (tak yani)
video başarılı,ilk başta 299+ basacaksın sandım ama cırt çıktı puhahahahaahaa _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2731 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 07.08.2008 - 23:12 Mesaj konusu:
Video cok guzel Hakan Baskan. Plakanin formatini cok begendim, ozellikle de kirmizi renk TR isaretini.
Bastan uyariyi da yapiyorsun yani HakanDincer, "Kotu amacli kullanmayin, falan filan" diye. Kendini guvenceye almissin pesin pesin.
Videonun sonu da cok girgir samata. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
En son slowokan tarafından 07.08.2008 - 23:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 07.08.2008 - 23:17 Mesaj konusu:
slowokan, yahu ne diyim
"polisten kaçmak için birebir " desem olmaz..
Şimdi üstlendiğimiz misyon gereği böyle açıklama yapmak zorundayız
ekamba, beni karıştırma..daha öncede yazdıgım bir söz vardı:
"rahmetli iyi gazlardı" diyeceklerine "moruğa bak halen motora biniyor" desinler
oskyy, yaa ne biliyim ben gittim bu dalgayı almaya "bana cırtt verin " dedim adam anladı ve verdi..ama bu topicde kimisi onun ismi cırttt değil deyince bende şaşırdım..
neyse cırttt işte _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
HakanDincer, yok abi onun başka adı yok bildiğimiz cırtt işte hakan abi rüzgarda fln çıkmıyor mu elinde kalınca bi an süpehelendim _________________ Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2088 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 07.08.2008 - 23:26 Mesaj konusu:
HakanDincer, abi iyi denendi diyosun güzel de rüzgar yediği zaman cırtlar bu otomatik. Gel sen bunun çıt çıtlısını yap _________________ Dört tekere HAYIR!
En son AHMET_R6 tarafından 07.08.2008 - 23:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 07.08.2008 - 23:26 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
ekamba, beni karıştırma..daha öncede yazdıgım bir söz vardı:
"rahmetli iyi gazlardı" diyeceklerine "moruğa bak halen motora biniyor" desinler
ozmn neden ybr 125 değilde hayabusa aldın derdimde boşwer demiyeyim bi sen kaldın polemiğe girmediğim
moruğa bak hala motora biniyor dediklerini duymak için en az 30 yıl da yavaş gidilmez be moruk
hakkını ver hayabusanın hakkını ver derler sonra bak,söylemedi deme.........
(işimiz gırgır) _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tarih: 07.08.2008 - 23:27 Mesaj konusu:
thefastbiker, yok yok çıkmıyor..
Gayet prtaik..
Geçenlerde bir trafik uygulamasında uygun olmayan küçük plakamın sökülmesi istenmişti..tabi mecburen sökmek için hem ugrqaştım hemde kırarak sökmek durumunda kaldım..aynı zamanda orjinalini montajlamak için epey ugraşrım çünkü polis salmayacaktı beni..
şimdi işler daha kolay cırttt diye sök cırttt diye tak
ekamba, iyide benim yavaş gittiğimi kim söyledi..
ben sadece iddia içinde olmam, GÜVENLİ yolu gördümmü basarım (eğer yalnız sürüyorsam)
Grup sürüşlerinde asla hızlı gitmem-yarışmam
Bilmediğim yolda asla gazlamam
GECE ASLA GAZLAMAM
Yalnız olursam ve yol müsait olursa HER İNSANOĞLU gibi bende gazlarım..
Çeşme otobanına haftada 1 kez sadece HIZ yapmak için çıkıyorum ve oldukça tatmin oluyorum..
Onun dışında atlamak,zıplamak,hoplamak,sıçramak ve SALLAMAK benim işim değil
AHMET_R6, Alaçatı düzlüğünde 300 + yaptım ama cırttt olmadı.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 07.08.2008 - 23:36 Mesaj konusu:
HakanDincer, neyse cvb yazardım ama sen şimdi banlarsın beni en iyisimi polemiğe girmemek senle...... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 07.08.2008 - 23:48 Mesaj konusu:
HakanDincer, valla harika gerçekten ama onun daha guzel bır yontemı bulundu bunu daha önce de verdiler....Aynı senın plakalık boyutunda bır plaka kesılmış ve ıçe doğru katlanıyor yanı oynar bolumu var ve ıstedığınde açıyorsun plakayı ıstedığınde katlayıp gorunmuyor....Ama senın ıcadın avantajı ıstendığınde buyuk plakalığında takılabılmesı.... _________________
Tarih: 07.08.2008 - 23:50 Mesaj konusu:
yakuzzza, evet işte senin söylediğin düzenek polis amcalar "sök bakalım onu" dediğinde heba oluyor..
ama bunda söküp yine cırtlı orjinali takmak çok pratik.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız