Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7682 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 07.08.2008 - 23:41 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
Zaten tatilden geldiğinde ciddi bir prodüksyon ile çekimler yapacagız..
eğer ciddi prodüksyon düşünüyorsanız berhanın tatili bitmez video da yalan olur
2 yıldır gazlıyoruz adamı çektiremedik ya neyse,bu sefer çekecek sanırım.iyi bişiiler yapında alkışlıyalım
onun yerinde olsam ne yapar eder çekerim yoksa kış boyu ağzıma sakız olur dilimden kurtulamaz
fakir sümüğü gibi yapışırım paçasına bırakmam da.....
bukadar gazdan sonra iyi bir hollywood filmi çıkar artık ortaya,
yüksek çekim için helikopter lazımsa tanıdık var alo deyin yeter _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 07.08.2008 - 23:47 Mesaj konusu:
ekamba, GAZ benim işim değil ...
Yılalrdır senin verdiğin GAZ lardan OZON tabakası delindi..
Enson ZX14 mustafa ile kapışıp geçildikten sonra sen böyle oldun
Hemde adam artçı varken geçmiş seni
Senin altında R1 vardı sanırım, Mustafa da ise HAYABUSA hemde 2008
Ben kulak misafiri oldumda ordan biliyom _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 08.08.2008 - 00:15 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
ekamba, GAZ benim işim değil ...
çok belli oluyor,zehirledin 2 dakkada bizi haberin yok gecenin bu saatinde yoğurttan ayran yaptırma şimdi bize burda,bakkal kapalı
HakanDincer demiş ki:
Enson ZX14 mustafa ile kapışıp geçildikten sonra sen böyle oldun
kesinlikle yalanlıyorum çünkü kapışmadık amma gazcısın haaaaaa,korktum senden.
bana burda yazdırıp adamla polemiğe sokacaksın beni,seni seni seniiiiiiii,yemezler
HakanDincer demiş ki:
Ben kulak misafiri oldumda ordan biliyom
tanıdık kulak doktoru kankam var izmirde numarasını vereyim yandan beleşten temizletiver gayipten sesler duymuşun sen
ama hayabusanın hakkını yememek gerek 299+ kitlediğim düzlükte adam geldi 3-5 boy geçti,okadarda olsun artık.
ama sıkışık trafikte makaslarda tırt oldu naaber......
eğer istersen izmir-akhisar arasında sıkışık yolda senle anahtarına koparım....WARMISIN?
herkez şahit olsun (gaz öle değil böyle olur) _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2743 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 08.08.2008 - 00:41 Mesaj konusu:
Ulan bi lafin da altinda kal lan ekamba. Ne adamsin. Her seye cevap var heee... Seninle kapisan adama helal vallahi. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Tarih: 08.08.2008 - 00:51 Mesaj konusu:
Benim motorla benim seçtiğim bir sürücü olursa olur mu?
Ben anlamam YARIŞ işinden..bulaşmamda..
ama dediğim gibi sen çok meraklıysan ZX14 ile bahsettiğin güzergahta gazlayın..
ne dersin? _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 08.08.2008 - 01:41 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
ama dediğim gibi sen çok meraklıysan ZX14 ile bahsettiğin güzergahta gazlayın..
ne dersin?
bahsettiği güzergah kuşadası otobanımı ? hiç sorun değil valla,yol boş olursa geçer
en azından beni hayabusa geçti derim gocunmam.....
ammaaaa yol tarfikli olursa da siz düşünün gerisini yemin ederim maf olursunuz dilimden düşmessiniz
bu arada hakan seni hiç iyi görmedim ben,ne içtin sen çabuk söyle,fena gazdasın vites düşür bari.......
ryangt en sonunda hakanı da yoldan çıkardım valla,kendimden korkmaya başladım millet ne yapsın
yakuzzza laf çıktı bikere ağzımızdan,kopulacaksa kopulacak....
Tarih: 08.08.2008 - 10:39 Mesaj konusu:
yaw ne olmuş burda Erbil abi tırt yapmışın beni yaw gelme gaza gelme gaza elininde ağzının da ayarı yok ama başkanım yürü derse her yolda rakip oluruz tabi bu sefer arkama 100 kg 1.95 boyunda bir adam almadan ama kendi kendimize düşüyoruz gibi bir his var içimde _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız