Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şehir efsanesi mi? Yoksa gerçek mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şehir efsanesi mi? Yoksa gerçek mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Zaten tatilden geldiğinde ciddi bir prodüksyon ile çekimler yapacagız..

eğer ciddi prodüksyon düşünüyorsanız berhanın tatili bitmez video da yalan olur Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
2 yıldır gazlıyoruz adamı çektiremedik ya neyse,bu sefer çekecek sanırım.iyi bişiiler yapında alkışlıyalım Bravo
onun yerinde olsam ne yapar eder çekerim yoksa kış boyu ağzıma sakız olur dilimden kurtulamaz
fakir sümüğü gibi yapışırım paçasına bırakmam da..... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bukadar gazdan sonra iyi bir hollywood filmi çıkar artık ortaya,
yüksek çekim için helikopter lazımsa tanıdık var alo deyin yeter Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, GAZ benim işim değil ...
Yılalrdır senin verdiğin GAZ lardan OZON tabakası delindi..
Enson ZX14 mustafa ile kapışıp geçildikten sonra sen böyle oldun Çok gülüyorum
Hemde adam artçı varken geçmiş seni Çok gülüyorum
Senin altında R1 vardı sanırım, Mustafa da ise HAYABUSA hemde 2008 Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Ben kulak misafiri oldumda ordan biliyom Çok gülüyorum

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gaz olayini sen mi devraldin simdi HakanDincer ? Çok gülüyorum

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, yahu bu ekamba dan olsa olsa "Zehirli GAZ" olur..

SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
ekamba, GAZ benim işim değil ...
çok belli oluyor,zehirledin 2 dakkada bizi haberin yok Gülümsüyorum gecenin bu saatinde yoğurttan ayran yaptırma şimdi bize burda,bakkal kapalı Sinirlendim Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

HakanDincer demiş ki:
Enson ZX14 mustafa ile kapışıp geçildikten sonra sen böyle oldun Çok gülüyorum

kesinlikle yalanlıyorum çünkü kapışmadık Bravo amma gazcısın haaaaaa,korktum senden.
bana burda yazdırıp adamla polemiğe sokacaksın beni,seni seni seniiiiiiii,yemezler Çok gülüyorum

HakanDincer demiş ki:
Ben kulak misafiri oldumda ordan biliyom Çok gülüyorum

tanıdık kulak doktoru kankam var izmirde numarasını vereyim yandan beleşten temizletiver gayipten sesler duymuşun sen Çok gülüyorum

ama hayabusanın hakkını yememek gerek 299+ kitlediğim düzlükte adam geldi 3-5 boy geçti,okadarda olsun artık.
ama sıkışık trafikte makaslarda tırt oldu naaber...... Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
eğer istersen izmir-akhisar arasında sıkışık yolda senle anahtarına koparım....WARMISIN? İyi fikir İyi fikir İyi fikir
herkez şahit olsun Çok gülüyorum (gaz öle değil böyle olur) Gülümsüyorum
Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 08.08.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulan bi lafin da altinda kal lan ekamba. Çok gülüyorum Ne adamsin. Çok gülüyorum Her seye cevap var heee... Seninle kapisan adama helal vallahi. Alkışlıyorum Çok gülüyorum

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 08.08.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine toz-duman olmuş burası valla.....Evet erbil meydan okuyor başkana....Sonuç ne olacak merakla bekleniyor.... Gülümsüyorum

Son Mesajdan 46 saniye:

Başkanla kapışılırmı erbil taş olursun..... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 08.08.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim motorla benim seçtiğim bir sürücü olursa olur mu?
Ben anlamam YARIŞ işinden..bulaşmamda..
ama dediğim gibi sen çok meraklıysan ZX14 ile bahsettiğin güzergahta gazlayın..
ne dersin? Çok gülüyorum

SAGOPA
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi bari sen yapma etme dur noluyo Şok oldum Şok oldum Şok oldum

allaam nolur kitlensin bu topic lütfen lütfen kitlensin allam kitlensin kitlensin Çok gülüyorum (zibandan alıntı)
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2008 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
ama dediğim gibi sen çok meraklıysan ZX14 ile bahsettiğin güzergahta gazlayın..
ne dersin? Çok gülüyorum

bahsettiği güzergah kuşadası otobanımı ? hiç sorun değil valla,yol boş olursa geçer
en azından beni hayabusa geçti derim gocunmam..... Gülümsüyorum
ammaaaa yol tarfikli olursa da siz düşünün gerisini yemin ederim maf olursunuz dilimden düşmessiniz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bu arada hakan seni hiç iyi görmedim ben,ne içtin sen çabuk söyle,fena gazdasın vites düşür bari....... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ryangt en sonunda hakanı da yoldan çıkardım valla,kendimden korkmaya başladım millet ne yapsın Çok gülüyorum

yakuzzza laf çıktı bikere ağzımızdan,kopulacaksa kopulacak.... Gülümsüyorum Bravo

slowokan altta kalanın canı çıkarmış,canımı severim ben Göz kırpıyorum herrrkeze giderrrrrrr Çok gülüyorum
Başa dön
murtie
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eskişehir - Çanakkale

MesajTarih: 08.08.2008 - 04:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Başkanla kapışılırmı erbil taş olursun.....

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
abi şahanesin...
PiT_BOY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: OR-AN dan

MesajTarih: 08.08.2008 - 05:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çilingir team yolda birazdan kitlerler Çok gülüyorum
Toggy
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.08.2008 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba zorlama Hakan motoru bana vercek Gülümsüyorum keh keh keh
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 08.08.2008 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@Ekamba

Birak MD yi, dünya senden korkmaya basladi nerdeyse Kulaklari cinlasin Kenan sofuoglu gelsin diyeceksin...
Biraz yavasla Klavjenin vitesini düsür ne dersin....Baskanla yaris oluurmu hicc lenn tüüüttüütüüü...carpilacaksin wallaaa...
Ortalik bugün karisacak galibaa... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

yüksek çekim için helikopter lazımsa tanıdık var alo deyin yeter demissin...Koooopttummm wwaaaalllllaaaa ulenn ne adamsin yaawwww Delirdim Delirdim Delirdim

@Toggy
Sen öyle bil...Erbilden hic anahtar kacarmi Gülümsüyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw ne olmuş burda Çok gülüyorum Erbil abi tırt yapmışın beni Çok gülüyorum yaw gelme gaza gelme gaza Göz kırpıyorum elininde ağzının da ayarı yok Çok gülüyorum ama başkanım yürü derse her yolda rakip oluruz tabi bu sefer arkama 100 kg 1.95 boyunda bir adam almadan Çok gülüyorum ama kendi kendimize düşüyoruz gibi bir his var içimde Delirdim
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
11. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal