Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorcu yüzünden çileden çıkan esnaf (fotolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorcu yüzünden çileden çıkan esnaf (fotolu)

Motorcu yüzünden çileden çıkan esnaf (fotolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Michael pardon da bir yere mi gidiliyor? Karıştırdın sanırım Çok gülüyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Michael
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

firefox un dez avantajları halısahaya yazıcaktım beynim dönü buraya yazdım =)
Başa dön
Michael Çevrimdışı Michael Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 08.08.2008 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Roytoy demiş ki:
bence oraya "speed bump" gerek... bilmiyorum türkiyede varmi böyle bir sey,ama üstünden gectinizmi insani mecbur yavaslatiyor.

evet var ve dediğin gibi çok işe yarıyor. hatta bazı yerlerde belediye bol buluyor sanırım 5m de bir yerleştirip böbrek tası düşürtüyor.

Bizim esnaf dükkanın önü kapanmasın diye yola sandalye koyuyor eminim bunun içinde yazıdan daha etkili bir çözüm bulur. McGaywer halt etmiş dedirtirler:D
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 08.08.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hız tümseği gerekli ama bu kadar büyük de abartı yahu : ) Apachiler yüzünden kurunun yanında yaş da gidiyor.Yada arkadaşların dediği gibi koy oraya bir görevli kaşınanı yazsın.Huzur bulurlar valla 1 haftada süt liman olur orası.
murtie
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eskişehir - Çanakkale

MesajTarih: 08.08.2008 - 03:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim yani motor tutkunlarının bu tip konularda daha duyarlı olması lazım bence...
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 08.08.2008 - 07:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Roytoy,
Alıntı:

bence oraya "speed bump" gerek... bilmiyorum türkiyede varmi böyle bir sey,ama üstünden gectinizmi insani mecbur yavaslatiyor

+1 Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo Bravo ama gerçekten bazı motorcu demek istemediğim motorcular var ki iki tekerlekli azrail Üzgünüm bir iki hı*ar yüzünden koskoca motorcu aleminin adı kötüleniyor ya buna yanıyorum Sinirlendim

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozgur_654
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 07:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bence oraya "speed bump" gerek... bilmiyorum türkiyede varmi böyle bir sey,ama üstünden gectinizmi insani mecbur yavaslatiyor.

nazillinin her tarafında var bundan tabi ki bu kadar yüksek değil ama işe yarıyor Bravo OK
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 08.08.2008 - 07:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooooooo.. İstemiyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 08.08.2008 - 07:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:
oooooooo.. İstemiyorum

Ne oldu ne var....Sen ne cabuk kalktin...
Hayirli sabahlar...sence ne yapmali oraya...??? Senin düsüncelerin fikirlerin nedir ???

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, geçmış olsun ... nasılsın Gülümsüyorum

oraya ...ama çok ımaj yahu... bence esnafı soylemelı kaldırsin onu İstemiyorum

Son Mesajdan 33 saniye:

kötu yazi
Başa dön
ozgur_654
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO,
Alıntı:

Ne oldu ne var....Sen ne cabuk kalktin...
Hayirli sabahlar...sence ne yapmali oraya...??? Senin düsüncelerin fikirlerin nedir ???

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

tennere, forumda merakla takip ediyorum seni
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bneim fıkırlerım ıyı dır sizi aydınlotuyom işde... esnaf motor düşmenı yada

gırl frend durumlari
Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 08.08.2008 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:
LEVO, geçmış olsun ... nasılsın Gülümsüyorum

oraya ...ama çok ımaj yahu... bence esnafı soylemelı kaldırsin onu İstemiyorum

Son Mesajdan 33 saniye:

kötu yazi

Tessekür ederim canim....iyiyim insallah sende iyisindir Bravo

buda senin fikrin saygi duymak gerek... Gülümsüyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acaba esnef bır şeymı satcak motocuya dur dıyor o..demek ıstedi
Başa dön
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.08.2008 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En azından sesini duyurmaya çalışmıs esnafımız, bilinçsizce scooter kullanan cok Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal