Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 08.08.2008 - 01:11 Mesaj konusu:
Roytoy demiş ki:
bence oraya "speed bump" gerek... bilmiyorum türkiyede varmi böyle bir sey,ama üstünden gectinizmi insani mecbur yavaslatiyor.
evet var ve dediğin gibi çok işe yarıyor. hatta bazı yerlerde belediye bol buluyor sanırım 5m de bir yerleştirip böbrek tası düşürtüyor.
Bizim esnaf dükkanın önü kapanmasın diye yola sandalye koyuyor eminim bunun içinde yazıdan daha etkili bir çözüm bulur. McGaywer halt etmiş dedirtirler:D _________________ ANTALYA MD
Hız tümseği gerekli ama bu kadar büyük de abartı yahu : ) Apachiler yüzünden kurunun yanında yaş da gidiyor.Yada arkadaşların dediği gibi koy oraya bir görevli kaşınanı yazsın.Huzur bulurlar valla 1 haftada süt liman olur orası. _________________ Amateur
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2264 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 08.08.2008 - 07:25 Mesaj konusu:
Roytoy,
Alıntı:
bence oraya "speed bump" gerek... bilmiyorum türkiyede varmi böyle bir sey,ama üstünden gectinizmi insani mecbur yavaslatiyor
+1 ama gerçekten bazı motorcu demek istemediğim motorcular var ki iki tekerlekli azrail bir iki hı*ar yüzünden koskoca motorcu aleminin adı kötüleniyor ya buna yanıyorum _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 820 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 08.08.2008 - 07:36 Mesaj konusu:
tennere demiş ki:
oooooooo..
Ne oldu ne var....Sen ne cabuk kalktin...
Hayirli sabahlar...sence ne yapmali oraya...??? Senin düsüncelerin fikirlerin nedir ??? _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız