Kayıt: Jul 04, 2007 Mesajlar: 1878 Nereden: konya & istanbul
Tarih: 08.08.2008 - 10:17 Mesaj konusu: telefon yüzünden kaza yaptım !!!
evet arkadaşlar dün birşeyi daha iyi anladım motor ile giderken tel ile konuşmak hiç güzel sonuçlar doğurmuyor dn akşam akşam 9 civarı motorla giderken
bir tel geldi ve cevap vereyimderken allem kullem oldum ve motorla beraber düştüm allahtan ufak tefek yaralarla yırttık
bir daha motora binerken tel kapatacam artık _________________ [img:0026a06172]http://img101.imageshack.us/img101/962/nemutlutrkmdiyenerv0mm2.gif[/img:0026a06172]
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1808 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 08.08.2008 - 10:45 Mesaj konusu:
geçmiş olsun.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
geçmiş olsun.umarım bu küçük olay ders olmuştur.tavsiyem bir mıknatıslı depo çantası al.üst yüzü şeffaf malzemeli olanlardan.hem haritanı koyar hem telini takip edersin.tel çalınca sağa çekip görüşürsün.hem önemsiz görüşmek istemediğin biriyse motordaydım duymadım bahanen olur.
kazasız belasız... _________________ bir ihtimal daha var!
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 3125 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 08.08.2008 - 10:58 Mesaj konusu:
Arayan kimmiş? Geçmiş olsun kasksız binmezsin bidaha inşallah. _________________ Elinde geliştirebileceğin bir mesleğin var ise çalışacağın firma büyümüş değil büyümekte olan bir firma olmalı. Büyük firmada sadece etiketin olur ve yerinde sayarsın. Asıl etiket büyümüş firmada çalışmış olmak değil, büyüyen firmanın bayrağını taşımaktır
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız