Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - telefon yüzünden kaza yaptım !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

telefon yüzünden kaza yaptım !!!

telefon yüzünden kaza yaptım !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:17    Mesaj konusu: telefon yüzünden kaza yaptım !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar dün birşeyi daha iyi anladım motor ile giderken tel ile konuşmak hiç güzel sonuçlar doğurmuyor dn akşam akşam 9 civarı motorla giderken
bir tel geldi ve cevap vereyimderken allem kullem oldum ve motorla beraber düştüm allahtan ufak tefek yaralarla yırttık
bir daha motora binerken tel kapatacam artık Beğenmedim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora binerken telefonla konuşmak Şok oldum kask nereye takmak Şok oldum şaka olduğunu umut ediyorum Beğenmedim
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun..... Gülümsüyorum Sana kim dedi motor sürerken telefonla konus diye... Gülümsüyorum

Neyseki daha ciddii birsey yok...Allah korusun....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, abi ne yazıkki kask yoktu o an yanımda kısa mesafeli bir yere gidiyordum almamaıştım İstemiyorum İstemiyorum
windofchopper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah korumuş
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzfr142, Geçmiş olsun

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaska yok Üzgünüm neyse Allah kotumuş. yoldayken beni de çok arıyorlar. sanırım bluetooth kulaklık almak lazım Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsn telefona bişe oldumu alim Çok gülüyorumÇok gülüyorum

şaka bi yana iyi ki ben aramamısım o sırada Çok gülüyorumÇok gülüyorum

geçmiş olsn umarım bundan snra daha dikkatli olursun.. Bravo

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aklın başına gelmiştir umarım, geçmiş olsun
hackiso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abim daha dikkat:Dsende böle yaparsa yandık
Başa dön
hackiso Çevrimdışı hackiso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim geçmiş olsun..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.umarım bu küçük olay ders olmuştur.tavsiyem bir mıknatıslı depo çantası al.üst yüzü şeffaf malzemeli olanlardan.hem haritanı koyar hem telini takip edersin.tel çalınca sağa çekip görüşürsün.hem önemsiz görüşmek istemediğin biriyse motordaydım duymadım bahanen olur.
kazasız belasız...
AR6
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 08.08.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arayan kimmiş? Çok gülüyorum Geçmiş olsun kasksız binmezsin bidaha inşallah.
Elinde geliştirebileceğin bir mesleğin var ise çalışacağın firma büyümüş değil büyümekte olan bir firma olmalı. Büyük firmada sadece etiketin olur ve yerinde sayarsın. Asıl etiket büyümüş firmada çalışmış olmak değil, büyüyen firmanın bayrağını taşımaktır
Başa dön
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.08.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, bir nusubet bin nasihattan iyiymiş öyle derler bu sana ders vede tecrübe oldu Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal