Bildiğinizgibi ybr almıştım ve rodajı nihayet bitti
Hangi devirde gitmeliyim? yüksek devirlerde kullansam bir sakıncası olur mu?
rodajdayken 5-6 devirde kullanıyordum şimdi 8 falan yapsam olur mu? Daha eğlenceli oluyor
Önerilerini bekliyorum
Tarih: 30.08.2008 - 14:54 Mesaj konusu:
Kardeşim rodaj bitirdiysen çık uzun boş bi otobana deviri sonuna getirek son hıza gel be yokum aşağı son vites son devir son hız gidebildiğin kadar git çok önemlidir rodaş bitimi motoru açman lazım Ben bu bilgiyi süper moto ve motocross yarışlarına gideren ve 11 yasından beri (30 yaşında)motor tamir eden bi abiden öğrendim,Ben aynısını yaptım Suzuki AN 125 HK ile 115 vuruyorum Haberin olsun düz yolda ve tek kişi daha 115 vuran görmedim Saygılarımla.... _________________ http://www.sahibinden.com/2007_suzuki_an_125_5000kmde_cok_temizWQQaXQQ11070991WQQpXQQdisplayitem
Tarih: 30.08.2008 - 15:49 Mesaj konusu:
kemal17, ilk 1000km yi devirdikten sonra sonraki 2000km de cok yüksek devirlerde kullanmam ama 3000km den sonra diledigim gibi gazlarım tüm sıfır makinalarımda bu şekilde oldu makina da senin karar da _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız