Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - acı kaybımız... sitemiz üyelerinden sinem_sinem'nickli...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

acı kaybımız... sitemiz üyelerinden sinem_sinem'nickli...

acı kaybımız... sitemiz üyelerinden sinem_sinem'nickli...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 08.08.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi inanmıyorum yaaa, uyumuşmuş, yürü git yaa, gencecik kız gitti işte. Allahından bul aynı acıyı sana da yaşatsın, şerefsiz.

Ailesi ne durumdadır düşünmek bile istemiyorum. Allah rahmet eylesin, kalanlarına dayanma gücü versin...
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 08.08.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahtan rahmet diliyorum kendisine... Üzgünüm
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 08.08.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk tanısmaqmız hatırlarsan serkan kavgayla olmuştu sinemle senn actığın bi topicte ve 10 dk önce msn e girdim ben arkadasıyım basımız sağolsun yazdı ve motor kazası dedi inanmadım halada inanılır gibi değl basımız sağolsun Üzgünüm

Life is For The Brave..
Başa dön
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.08.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkanım ciddi olamazsın sinemi ben üye yapmıştım buraya kendi ellerimle hemde, yemin ederim şok oldum allahım inanmıyorum daha gencecikti o nasıl olabilir böyle bişe offfff offf inanmıyourm ya allah rahmet eylesin anasayfada başlığı görünce gözlerim fırladı yerinden allah mekanını cennet eylesin yakınlarına sabır diliyorum bütün moralim çöktü şimdi Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 08.08.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İstemiyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.08.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH RAHMET EYLESİN , MEKANI CENNET OLSUN sevdiklerine sabır versin Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cecotto
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin
Başa dön
cecotto Çevrimdışı cecotto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 08.08.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH RAHMET EYLESİN
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 08.08.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 08.08.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 08.08.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin İstemiyorum
Zuhal
Üye
Üye

MesajTarih: 08.08.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm allah rahmet eglesin, topragi bol mekaninin cennet eglesin Üzgünüm

Cok uzucu

Ailesine sabir diliyorum

İstemiyorum
Başa dön
Zuhal Çevrimdışı Zuhal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 08.08.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rakmet eylesin. Üzgünüm

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 08.08.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal