Abi inanmıyorum yaaa, uyumuşmuş, yürü git yaa, gencecik kız gitti işte. Allahından bul aynı acıyı sana da yaşatsın, şerefsiz.
Ailesi ne durumdadır düşünmek bile istemiyorum. Allah rahmet eylesin, kalanlarına dayanma gücü versin... _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Tarih: 08.08.2008 - 16:51 Mesaj konusu:
ilk tanısmaqmız hatırlarsan serkan kavgayla olmuştu sinemle senn actığın bi topicte ve 10 dk önce msn e girdim ben arkadasıyım basımız sağolsun yazdı ve motor kazası dedi inanmadım halada inanılır gibi değl basımız sağolsun _________________
Life is For The Brave..
serkanım ciddi olamazsın sinemi ben üye yapmıştım buraya kendi ellerimle hemde, yemin ederim şok oldum allahım inanmıyorum daha gencecikti o nasıl olabilir böyle bişe offfff offf inanmıyourm ya allah rahmet eylesin anasayfada başlığı görünce gözlerim fırladı yerinden allah mekanını cennet eylesin yakınlarına sabır diliyorum bütün moralim çöktü şimdi _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 08.08.2008 - 17:59 Mesaj konusu:
ALLAH RAHMET EYLESİN _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız