Allah rahmet eylesin _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
GSXR 1000 K2 176,4BG 183,5kg Full Tank
uffff ya olcak şeymi bu zaten kendisi bunalımdı basındı bir sürü dert vardı.Cok yazık oldu gencecik kıza allah rahmet eylesin cenazesi hakkında filan bir bilgi varsa paylaşırsanız sevinirim.
olaya bak uyumuş ya gencecik kıza ailesine yazık olmuş.toprağı bol olsun.rahmet dilerim.ailesine Allah sabır versin... _________________ dalımı kıranın ağacını sökerim...demiştim
Adam tabiki uyur şöyle düşünmüştür altımda kamyon var bir araca çarpsam bana birşey olmaz birini öldürsem yine bana birşey olmaz ufak para cezasıyla yırtarım çok merak ediyorum o kamyon şöfürünün altında kamyon değilde tipo tarzı bir araç olsaydı yine uyurmuydu hep bu kamyon şöförleri uyuyor neden çünkü onlarda vijdan insanlık yok
allah rahmet eylesin üzücü bir kaza,ancak serkanın dedigine göre olduysa bir kez daha normal trafik akışından daha süratli gitmek gerektigi ortaya çıktı,genç arkadaşlara duyurulur. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız