Tarih: 03.04.2005 - 11:53 Mesaj konusu: Tr Konya Drag yarışı 1.ayak iptal edildi
Konya da 1. ayağı yapılacak olan drag yarışları kar yağışı nedeniyle iptal edildi.Yarışçılar dönüş yolunda ..Ne zamana ertelendiğini ve ayrıntılı bilgiyi daha sonra (öğrendiğimde) ileteceğim..
Evet haberi bende aldım.Telefonlar geliyor..Yarışçı olmak zor.İşte okadar yol git iptal olsun geri dön ..Ama yapacak birşey yok ..Kar bu kar. :-| _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
www.meteor.gov.tr burda 3 günlük hava tahminleri var ve yanılma payıda gerçekten çok düşük hatta hep doğru çıkıyor tahminler burdan bakılıp önceden haber verilse kimse zor duruma düşmezdi heralde...
Tarih: 03.04.2005 - 14:58 Mesaj konusu:
slm
yaaw çook kötü oldu bi gittim baktım ortalıkta kimse yok.
neyse sizlerden ricam yarışın hangi tarihe atıldığını bildirmeniz (konyada yarış olacakmı olmayacakmı lütfen haberdar ediniz olacaksa hangi tarih) _________________ Hondanın =Abisi
Yamahanın =Kabusu
Suzukinin =Katili
__Efsane _KaWaSaKi__
Evet Mezar Arkadasımın Dediği Dogrudur 1 Mayis 2005 Tarıhıne Ertelenmiştir..Hava Cok Kotu İdi Bizde Donmakdan Kurtulduk Acıkcasi Gorevim Hakemlikti ama Hayırlısı Bakalım Mayis Da İnsallah Daha Guzel Olur Temennimiz Bu BUrak Kolay gelsın sanada _________________ Honda Elit Motor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız