Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tr Konya Drag yarışı 1.ayak iptal edildi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tr Konya Drag yarışı 1.ayak iptal edildi

Tr Konya Drag yarışı 1.ayak iptal edildi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 03.04.2005 - 11:53    Mesaj konusu: Tr Konya Drag yarışı 1.ayak iptal edildi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya da 1. ayağı yapılacak olan drag yarışları kar yağışı nedeniyle iptal edildi.Yarışçılar dönüş yolunda ..Ne zamana ertelendiğini ve ayrıntılı bilgiyi daha sonra (öğrendiğimde) ileteceğim..

İlginize..

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 03.04.2005 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Evet haberi bende aldım.Telefonlar geliyor..Yarışçı olmak zor.İşte okadar yol git iptal olsun geri dön ..Ama yapacak birşey yok ..Kar bu kar. :-|
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.04.2005 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü...
Bizim ustada gitmişti...
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
greenstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 03.04.2005 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.meteor.gov.tr burda 3 günlük hava tahminleri var ve yanılma payıda gerçekten çok düşük hatta hep doğru çıkıyor tahminler burdan bakılıp önceden haber verilse kimse zor duruma düşmezdi heralde...
Başa dön
greenstorm Çevrimdışı greenstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 03.04.2005 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
yaaw çook kötü oldu bi gittim baktım ortalıkta kimse yok. Üzgünüm
neyse sizlerden ricam yarışın hangi tarihe atıldığını bildirmeniz (konyada yarış olacakmı olmayacakmı lütfen haberdar ediniz olacaksa hangi tarih)
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.04.2005 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

havaların azizliği gerçekten nisan ayına girdik havalara bakın yaa
Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.04.2005 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Konya yarişlari yogun tipi nedeniyle 1 Mayıs 2005 pazar gününe ertelenmiştir.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HonDa
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 04.04.2005 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Mezar Arkadasımın Dediği Dogrudur 1 Mayis 2005 Tarıhıne Ertelenmiştir..Hava Cok Kotu İdi Bizde Donmakdan Kurtulduk Acıkcasi Gorevim Hakemlikti ama Hayırlısı Bakalım Mayis Da İnsallah Daha Guzel Olur Temennimiz Bu Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum BUrak Kolay gelsın sanada
otisss
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.04.2005 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 mayıs... ordayızz Dil çıkarıyorum
TurnTheYOSHIMURA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 12.04.2005 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu drag hoşgeldin 1mayıs olcak sanırım Dil çıkarıyorum
Başa dön
TurnTheYOSHIMURA Çevrimdışı TurnTheYOSHIMURA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mavidev_21
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya/ist.

MesajTarih: 13.04.2005 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla üzücü ama sonunda yapılacak eyvallah...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal