Kayıt: Mar 01, 2006 Mesajlar: 428 Nereden: izmir bornova altyndağ
Tarih: 10.08.2008 - 22:08 Mesaj konusu:
saçma dizinin sonunda çocuk at yarışına katılıyor kaybediyor akabinde baba servetini ah keşke oğlanı motosikletten uzaklaştımaydım diye kafanı duvara vuruyor _________________ honda CBR
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1803 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 10.08.2008 - 22:48 Mesaj konusu:
başakşehirden birisi oynuyor.. onunla konuşmuşluğum var lisanslı yarışçı oda.. 600 rr almıştı geçenlerde bitane daha
Ama ismini htırlamıyorum onun şuan.. ne zamandırda görmüyorum _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
Tarih: 10.08.2008 - 23:17 Mesaj konusu:
bende içinde motorlar var diye izledim ama işe yaramaz bi dizi,senaryo kotu pef izlemeye deymez. _________________ Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Tarih: 11.08.2008 - 03:16 Mesaj konusu:
bende ilk bölümünü izledim saçmaydı ama motor olunca ve yerli olunca izlememek elde değil aynı yarışta 1000 de vardı 600 bi 125 lik koymadıkları kalmış. bide şöle bi olay var insanlar zaten motoru şeytan aleti diye biliyor. bide yarış marış ve kasksız kazalar falan filan iyice soğucak millet.
bakalım çiftlikten 600 rr lı arkadaşı gelip kaçırıcakmı çocuğu
Motor kötü ya. Ot gibi 80 yaşıma kadar yaşayacağıma
Doya doya 30 mu kadar yaşarım
İstedikleri kadar motorları kötü göstermeye çalışsınlar. Motor Sevgisi karekter ile ilgili. Sonradan kazanılmaz içinde bir yerlerde bir savaşçı ruhu vardır motorcuların. Er yada geç çıkar. o sevgiyi yok etmek için ruhunuda yok etmen gerekir motorcunun.
O çocuk zaten gerçek motorcu değilmiş. Gerçek motorcu olsa bu kadar kolay vazgeçmezdi.
Anlamadığım bir nokta var. Motor kazalarında elbette ölenler çok sakat kalanlarda çok peki bu Otomobil kazalarında kimse ölmüyor mu kimse sakat kalmıyor mu?
Neyse. Dediğim gibi Bizi dizinin ilk bölümü alkadar ediyor. Sonrası bizim ilgimiz dahilinde değil
Son Mesajdan 50 saniye:
Bu arada Atları şehirde kullanmayız işe gidip gelirken falan. Trafikte de baya bir sorun çıkartacağı kesin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız