Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Büyük kapışma Turgutlu MD-İzmir MD halısaha maçı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Büyük kapışma Turgutlu MD-İzmir MD halısaha maçı

Büyük kapışma Turgutlu MD-İzmir MD halısaha maçı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 10.08.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14, son kuraldan haberiniz yok herhalde!!!
Maçta yaş ve kilo kriterlerine göre kadrolar oluşturulacak Dil çıkarıyorum
(35 yaş ve 90 kg. Öfkeliyim )

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 10.08.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mustafa Şimdiden Söylüyorum Kalede Ben Varım.. Kimseye Söz verme..!! Vayyy Cümbüş var desene.. Delirdim

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alanyali_okan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR/Karşıyaka

MesajTarih: 10.08.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abi kışa doğru organizasyonları bekliyoruz sizden md den halı saha maçı yapmak isteyen çok kişi vardır tahmin ediyorum turnuva yapalım çok zevkli olur Gülümsüyorum

Ne dersiniz arkadaşlar?
Başa dön
alanyali_okan Çevrimdışı alanyali_okan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 10.08.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Turgutlu ya MD ye Hep detsek Tam destek...
Şamata diz boyu olacak...

Son Mesajdan 43 saniye:

maxell, murat abi davul getireyim mi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dur bi bakalım.. Kale boşmu?? Biz Oynayacakmıyız.. Kadroda boş yer var mı? Kimler oynayacak.. Musti.. Haber bekliyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hazırım walla Çok gülüyorum Çok gülüyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 10.08.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok çetin bir gece olacak. İyi olan kazansın. Bu arada arkadaşalar bir ricada bulunabilirmiyim. Eğer maça gideceklerden birinde kamera varsa ve çekip bizimde izlememizi sağlarsa çok makbule geçer ; Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Şimdiden iki takımada başarılar Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2008 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında hakikaten davul getirmek lazım.. Nle şamata olur valla..!!! Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 11.08.2008 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell, abi bizim takım yıllardır beraber oynadığımız arkadaşlar kalede akbanktan saygın var ama ben iyiyim süperim panterim diyorsan sen geçebilirsin Bravo
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zx14blendr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzMiR

MesajTarih: 11.08.2008 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ve büyük gün geldi... Saatler kaldı dev karşılaşmaya heyecan dorukta...
Başa dön
zx14blendr Çevrimdışı zx14blendr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2008 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç Sorun Değil Ben Böyle Şeyleri problem etmem.. Hepimiz dostum.. Maksat ordaki ahenki yakalamak.. ben gelirim.. Oyna derseniz oynarım.. Lisede 3 yıl oyunca Kale bekçiliği yaptım.. Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 11.08.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
ZX14, kasabada GENİŞ güvenlik önlemleri almaya gerek yok zaten haftada bir gelip gittiğimizden bizide tanıyorlar artık sayende...
Hakem 3 lüsünü federasyon açıkladıgında sakın şike falan olmasın haaaa !!!! Çok gülüyorum
Hakeme nargile, kaburga, tavuk çevirme, karpuzlu İSTANBLUE gibi şehvetli tekliflerde bulunmayasın Çok gülüyorum

Başkanım işi garantiye almanız iyi oldu bu durumda iyi oynayan kurallara uyarak centilmence mücadele eden kazansın
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 11.08.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell, abi saat 23:00 de lisede bekliyoruz. Bravo
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2008 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14, Mustafa abi bende ordayım nasipsee Gülümsüyorum Gülümsüyorum Davullu Zurnalı Gidelim...Bakalım İzmirin Sıkı Gazcıları ne Olacak YeşiL Sahalarda Çok gülüyorum

SeLoo!
Başa dön
RoMeeoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.08.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bizde hazır gibiyiz ama dünkü tekne gezisinden sonra sahada kaç dk dayanabiliriz bilmiyorum.
çok yorulduk İstemiyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal