Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sürpriz ziyaretçiler :))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sürpriz ziyaretçiler :))

sürpriz ziyaretçiler :))
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.08.2008 - 13:04    Mesaj konusu: sürpriz ziyaretçiler :)) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar
cumartesi sabahı işyerime giderken birde baktım otelimin kapısının önünde yılan gibi
birtane honda s2000 duruyor,yaw ben bu arabayı tanıyorum derken birde baktım ki
cobalt kadir istanbuldan sessiz sedasız habersizce çıkıp gelmiş sabahın köründe Dil çıkarıyorum
çok acaip bir sürpriz oldu bana bu,neyse uyanmasını beklerken uyandı en sonunda saat 14,00 da Şok oldum
oha dedim bukadr da uyunmazki,direkt bana demezmi motorun yok o yüzden arabamla geldim senle kapışmaya diye
yuh kadir dedim ya diyerek muhabbetimize daldık.yolda köpeğin birini pert etmiş araba leşş hadi
yıkatalım derken güne başladık.tam herşeyimiz hallettik çıkıp dolaşalım derken warcer-selesino-mdonurr-ve sessiz
arkadaşları
çıkıp gelmezlermi Dil çıkarıyorum olm dedim ne işiniz var burda Gülümsüyorum seni özledik sürpriz yapalım dedik dediler
iyi halt ettiniz derken Dil çıkarıyorum keyifli bir hafta sonuna başlangıç yapmış olduk.boıol sohbet ve gırgır eşliğinde çok
hoş vakit geçirdik,akşama doğru cobalt kadir yolum uzun diyerek izin istedi ve bodruma doğru yelken açtı.
kadir bol bol video çekti umarım bu topiğe videoları da ekler sansürlü bir şekilde tabi... Çok gülüyorum
neyse geri kalan olayları fotoraflar anlatsın diyerek noktalıyorum. Gülümsüyorum

cobaltın arabasını yıkayıp hazırlıyoruz benim vw caddy ile kapışacak ya Dil çıkarıyorum

cobalt kadir ve ben

plakaya bakarmısınız,hızlı olduğunu etiketlemiş resmen,fakat somanın asvaltını erittik resmen Çok gülüyorum

warcerlerle buluşma anımız

ege ümit-mdonur ve sessiz arkadaş Dil çıkarıyorum adını unuttum kusura bakmasın arkadaş

ege-ümit çok kızacak ama neyse Dil çıkarıyorum

balaban_r1in mekanındayız o ve warcer

warcer bi bineyim dedi binmez olaymış,güzelim arabanın sol tarafını çökertti ayuu
bir binişi vardı birde inememişi vardı ki canlı görmeliydiniz.2 kişi koluna girdik te indirdik

şuna bak yaaa,kokpitte hava deliği bırakmadı poff diye doldurdu arabayı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

otelime geçtik

warcerin çocukluğu tuttu ps3 oynuyor,fena yenildi ama ege_ümite Gülümsüyorum

havuzlu çay bahçesine koptuk sonrada,çay kahve eşliğinde makaraya devam

warcer bitane sandalye parçaladıktan sonra mekan sahibi erdeme 2 tane iç içe geçmiş sandalye vererek
zararın önüne geçti,çok güldük ama,2 çay içtik 1 sandalye kırdı adam yaaa,sırf zarar anassını satayım
Çok gülüyorum

yuh be erdem beeee,yersin ama bi ara ver foto çekiyoruz burda,işi gücü yemek yaaaaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yunanistanlı kankim hikmet,fena motorcudur Gülümsüyorum

ve pazar sabahı,erdem-selesino-mdonur ve sessiz kankaları yola hazırlanıyorlar

biz yatalım yoruldu dediler oda verdim yorulmuşlardır yatıp dinlensinler diye
adamların oda da yaptıkları fanteziye bakın yaaaaa,bu resimdekiler kim bilmiyorum valla
ghostriderin çıplak hali,bu ya mdonur yada selesino ben çözemedim.allahtan yatağımı kırmadılar
Gülümsüyorum

selesino

r1den başkası seni bozarrrrr ertancım Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

baktık millet kaçtı gitti hadi bizde izmir - aliağaya gezisi yapalım derken speedgrew gökhanı bastık

gökhana aga biz kaçalım dikiliye gidip güneş batımına karşı biralama yapacaz dedik,
dayanamadı ben sensiz yapamam bende geliyorum dedi.gel dedik ve koptuk aliağadan dikiliye
Gülümsüyorum

dikilide warceri yakaladık yine,biralar senden dedik fena yıkıntı olduk.saolsun erdem yaa canınız saolsun dedi Gülümsüyorum

sanırım kafayı bulduk ki gökhana sarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

arkada havai fişek patlatıyorlardı kaçırmadık Gülümsüyorum

neyse,hoş bir hafta sonu geçirdikten sonra herkez evlerine memleketlerine gitti.
herşey çok güzeldi hepinize teşekkür ediyorum ve tekrardan görüşmek üzere diyerek noktalıyorum.
haaaa bu arada merak eden varsa cobaltın honda s2000inin vw caddy imle deldim
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

TEŞEKKÜRLER..........
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 11.08.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim paylaşımın için teşekkürler Makina Deli valla saygılarımla Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 11.08.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla iyi süpriz olmuş baba
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 11.08.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel fotolar paylaşım için teşekkürler. Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 11.08.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, harika bir haftasonu yaşamışsınız....Yine herzamanki mısafirperverliğini gösterdiğine eminim....Cobalt kardeşiminde yani kadir inde ihtiyacı vardı zaten bir tatile....
WARCER,ayu kardeşim....İzne geldiğimde benle bilek güreşi yapmak istiyor burda yazıyorum artık herkes duysun bende ortada bir iddaa olsunistiyorum ve dedimki madem benimle bileğini güreştirmek istiyorsun gideriz izmir md nın onunde şahıtler huzurunda bır karşılaşma yaparız....Egsozuna dedım....Kabul ediyorsa benden ok....Evet yekten söylüyrum erdem..... Bravo Varsa yüreğin çıkarsın karşıma ama ortada birşey olmadan olmaz....Ha birde hastane ücretleri herkesin kendine ait baştan anlaşalım.... Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 11.08.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay anasını be bende dıkılıdedım cumartesı aksam ve pazar butungun yenı dondum ıyıkı karsılasmamasısız Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 11.08.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

misafir perver ekamba... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum özlemişim mekanları Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum maşallah gelen giden cüneyt arkına bile bu kadar ziyaretci gelmiyordur Delirdim Delirdim Delirdim...birde motor olsa soma dar gelecek gelen gidenden. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum abi slm lar saygılar...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hackiso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.08.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohoh gizli toplantı Çok gülüyorum
Başa dön
hackiso Çevrimdışı hackiso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lem ne güzel kaynatmışsınız ,telefonda konuştugumuzda içim gitti.

ertan sana cruiser gitmiyor baba,tanıyamadım seni Dil çıkarıyorum
gökhan kardeşime, erdeme,sele sino,ismail ustama,ümit e,mdonurr,hepinize selam olsun. bu arada erdemcim sen sandalyeyi kırmamışındır zaten çatlaktır o sandalye senin üzerine atıyorlar.hatta ayarlamışlardır bile ,bu motorculardan beklenir, hehehe Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper olmuş valla daha ne olsun Alkışlıyorum Çok gülüyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 11.08.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi buluşma olmuş fotolar için teşekkürler Alkışlıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 11.08.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel kareler. Teşekkürler
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 11.08.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylasim icin tessekürler süperr süprizzz...... Bravo
Arkadaslarin ayagina saglik.....Erbil bayagi bi yorulmusa benziyor.... Gülümsüyorum

@Yakuzzza
Warcer"ii kizdirma derim....Son pismanlik fayda getirmez...benden bu kadar....hadi bakalim hodri Meydan.... Bravo Göz kırpıyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 11.08.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 11.08.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlaşılan geceniz uzun geçti Çok gülüyorum
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal