evet arkadaşlar
cumartesi sabahı işyerime giderken birde baktım otelimin kapısının önünde yılan gibi
birtane honda s2000 duruyor,yaw ben bu arabayı tanıyorum derken birde baktım ki
cobalt kadir istanbuldan sessiz sedasız habersizce çıkıp gelmiş sabahın köründe
çok acaip bir sürpriz oldu bana bu,neyse uyanmasını beklerken uyandı en sonunda saat 14,00 da
oha dedim bukadr da uyunmazki,direkt bana demezmi motorun yok o yüzden arabamla geldim senle kapışmaya diye
yuh kadir dedim ya diyerek muhabbetimize daldık.yolda köpeğin birini pert etmiş araba leşş hadi
yıkatalım derken güne başladık.tam herşeyimiz hallettik çıkıp dolaşalım derken warcer-selesino-mdonurr-ve sessiz
arkadaşları çıkıp gelmezlermi olm dedim ne işiniz var burda seni özledik sürpriz yapalım dedik dediler
iyi halt ettiniz derken keyifli bir hafta sonuna başlangıç yapmış olduk.boıol sohbet ve gırgır eşliğinde çok
hoş vakit geçirdik,akşama doğru cobalt kadir yolum uzun diyerek izin istedi ve bodruma doğru yelken açtı.
kadir bol bol video çekti umarım bu topiğe videoları da ekler sansürlü bir şekilde tabi...
neyse geri kalan olayları fotoraflar anlatsın diyerek noktalıyorum.
cobaltın arabasını yıkayıp hazırlıyoruz benim vw caddy ile kapışacak ya
cobalt kadir ve ben
plakaya bakarmısınız,hızlı olduğunu etiketlemiş resmen,fakat somanın asvaltını erittik resmen
warcerlerle buluşma anımız
ege ümit-mdonur ve sessiz arkadaş adını unuttum kusura bakmasın arkadaş
ege-ümit çok kızacak ama neyse
balaban_r1in mekanındayız o ve warcer
warcer bi bineyim dedi binmez olaymış,güzelim arabanın sol tarafını çökertti ayuu
bir binişi vardı birde inememişi vardı ki canlı görmeliydiniz.2 kişi koluna girdik te indirdik
şuna bak yaaa,kokpitte hava deliği bırakmadı poff diye doldurdu arabayı
otelime geçtik
warcerin çocukluğu tuttu ps3 oynuyor,fena yenildi ama ege_ümite
havuzlu çay bahçesine koptuk sonrada,çay kahve eşliğinde makaraya devam
warcer bitane sandalye parçaladıktan sonra mekan sahibi erdeme 2 tane iç içe geçmiş sandalye vererek
zararın önüne geçti,çok güldük ama,2 çay içtik 1 sandalye kırdı adam yaaa,sırf zarar anassını satayım
yuh be erdem beeee,yersin ama bi ara ver foto çekiyoruz burda,işi gücü yemek yaaaaaa
yunanistanlı kankim hikmet,fena motorcudur
ve pazar sabahı,erdem-selesino-mdonur ve sessiz kankaları yola hazırlanıyorlar
biz yatalım yoruldu dediler oda verdim yorulmuşlardır yatıp dinlensinler diye
adamların oda da yaptıkları fanteziye bakın yaaaaa,bu resimdekiler kim bilmiyorum valla
ghostriderin çıplak hali,bu ya mdonur yada selesino ben çözemedim.allahtan yatağımı kırmadılar
gökhana aga biz kaçalım dikiliye gidip güneş batımına karşı biralama yapacaz dedik,
dayanamadı ben sensiz yapamam bende geliyorum dedi.gel dedik ve koptuk aliağadan dikiliye
neyse,hoş bir hafta sonu geçirdikten sonra herkez evlerine memleketlerine gitti.
herşey çok güzeldi hepinize teşekkür ediyorum ve tekrardan görüşmek üzere diyerek noktalıyorum.
haaaa bu arada merak eden varsa cobaltın honda s2000inin vw caddy imle deldim
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1317 Nereden: Memleketten....
Tarih: 11.08.2008 - 13:19 Mesaj konusu:
ekamba, harika bir haftasonu yaşamışsınız....Yine herzamanki mısafirperverliğini gösterdiğine eminim....Cobalt kardeşiminde yani kadir inde ihtiyacı vardı zaten bir tatile....
WARCER,ayu kardeşim....İzne geldiğimde benle bilek güreşi yapmak istiyor burda yazıyorum artık herkes duysun bende ortada bir iddaa olsunistiyorum ve dedimki madem benimle bileğini güreştirmek istiyorsun gideriz izmir md nın onunde şahıtler huzurunda bır karşılaşma yaparız....Egsozuna dedım....Kabul ediyorsa benden ok....Evet yekten söylüyrum erdem..... Varsa yüreğin çıkarsın karşıma ama ortada birşey olmadan olmaz....Ha birde hastane ücretleri herkesin kendine ait baştan anlaşalım.... _________________
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 11.08.2008 - 13:53 Mesaj konusu:
misafir perver ekamba... özlemişim mekanları maşallah gelen giden cüneyt arkına bile bu kadar ziyaretci gelmiyordur ...birde motor olsa soma dar gelecek gelen gidenden. abi slm lar saygılar... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
lem ne güzel kaynatmışsınız ,telefonda konuştugumuzda içim gitti.
ertan sana cruiser gitmiyor baba,tanıyamadım seni
gökhan kardeşime, erdeme,sele sino,ismail ustama,ümit e,mdonurr,hepinize selam olsun. bu arada erdemcim sen sandalyeyi kırmamışındır zaten çatlaktır o sandalye senin üzerine atıyorlar.hatta ayarlamışlardır bile ,bu motorculardan beklenir, hehehe _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız