Kayıt: Jun 20, 2008 Mesajlar: 103 Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE
Tarih: 11.08.2008 - 14:41 Mesaj konusu:
anasini satim paraya para demicen verecen motoru altina al sur diyecen... gorsun nasil birseymis. veya gel atla bi tur atzlim dicen verecen gazi _________________ Vurulup tertemiz alnindan uzanmis yatiyor
Bir hilal ugruna ya rab ne gunesler batiyor...
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 475 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 11.08.2008 - 15:31 Mesaj konusu:
dostum sakin arada böyle dengesizler çıkıyor aldırış etme diğcem ama olmuyor bırak onlar 1 saatte 6oo lük 2 günde hayabusa sürsünler rüyalarında salla takılsınlar _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
bu arkadaşlara söylemek isterim ki motosiklet kullanmak demek yarış pilotu olmak demek değil.bu nedenle belli ki race motorlara hevesliler, şunu bilsinler ki yanlış bir tercih yaparlar.ama motosiklet yarış pilotu olmak istiyorlarsa tabiki pistlere çıkarlar çalışırlar.veya hız tutkusundan bu makinalara binmek istiyorlarsa yine o motorları pistte kullansınlar.şunu unutmasınlarki birileri hız tutkusunu gerçekleştirecek diye yaya vatandaşlar araba sürücüleri veya motorseverler acı çekmek ve cezalandırılmak zorunda değil.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız