Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gsr600 1saat hayabusa 2gün (acemilik süresi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gsr600 1saat hayabusa 2gün (acemilik süresi)

gsr600 1saat hayabusa 2gün (acemilik süresi)
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ozgur_654
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ozgur_654, yok yok dostum sorun yok bende zaten sadece örneklendirme için kullandım

tamam DOSTUM Gülümsüyorum anladım Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 11.08.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

verecen böylelerine hayabusa görecekler.... Çok gülüyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE

MesajTarih: 11.08.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anasini satim paraya para demicen verecen motoru altina al sur diyecen... gorsun nasil birseymis. veya gel atla bi tur atzlim dicen verecen gazi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Keske okadar olabilsem...
Başa dön
xniperx Çevrimdışı xniperx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 11.08.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum sakin arada böyle dengesizler çıkıyor aldırış etme diğcem ama olmuyor bırak onlar 1 saatte 6oo lük 2 günde hayabusa sürsünler rüyalarında salla takılsınlar Göz kırpıyorum
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 11.08.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle konuşan adam bu yorumlardan falan anlamaz,sen şu reklam alanındaki hatunu göster ona,daha çok ilgisini çeker Çok gülüyorum
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 11.08.2008 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2008 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okutcam ya bunlarıda ayıp olcak neyse
ben onu arkama bindircem bigün o zaman anlıycak ak'ı kara'yı
2. bi kask bulamadım buluym hemen cıkıcaz otobana
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cozinan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.08.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arkadaşlara söylemek isterim ki motosiklet kullanmak demek yarış pilotu olmak demek değil.bu nedenle belli ki race motorlara hevesliler, şunu bilsinler ki yanlış bir tercih yaparlar.ama motosiklet yarış pilotu olmak istiyorlarsa tabiki pistlere çıkarlar çalışırlar.veya hız tutkusundan bu makinalara binmek istiyorlarsa yine o motorları pistte kullansınlar.şunu unutmasınlarki birileri hız tutkusunu gerçekleştirecek diye yaya vatandaşlar araba sürücüleri veya motorseverler acı çekmek ve cezalandırılmak zorunda değil.
Başa dön
cozinan Çevrimdışı cozinan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal