Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Balkan Motocross Şampiyonası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Balkan Motocross Şampiyonası

Balkan Motocross Şampiyonası
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motobaiki
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.04.2005 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam sakir. sana ve diger arkadasa basarilar dilerim. gelme planlari yapiyoruz. sevgiler.

adige arkadasa katiliyorum - bu tur yarislar daha cok reklam edilmeli.

gunes - 97 (mudavim) gs650
Başa dön
motobaiki Çevrimdışı motobaiki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DOSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ERZYNCAN/TERCAN

MesajTarih: 13.04.2005 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili şakir başarılar starttv den yarışını izledim umuyorum oradaki gibi başarılı olursun
Başa dön
DOSE Çevrimdışı DOSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.04.2005 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her yarışdan önce siteye duyurular yapılır en azından ben gönderdim
yzf_r6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 13.04.2005 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikinizede başarılar arkadaşlar
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.04.2005 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sakir abi mutlaka sampiyonayı izlemeye gelecegim.Ayrıca actıgın bu topic sayesinde bir sikayetimi dile getireyim.İstanbulda olan drag yarıslarından ve diger aktivitelerden cok zor haberimiz oluyor

arkadaşlar ;bazı arkadaşlar yarışlardan haberlerinin olmadığını yazmışlar oysa biz yani gerek şakir gerek ben gerekse bu yarışları takip eden arkadaşlar yarış haftaları bu duyuruları kesinlikle yapıyoruz adige arkadaşın gözünden kaçmış sanırım aşağıdaki linkten nerde ne zaman ne yarışı var takip edebilirsiniz biz yine yarış haftaları duyuruları yapmaya devam edeceğiz

http://www.tmf.org.tr/bolum_goster.php?bolumID=2
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal